Hallå där, älskade helg!

Den här veckan har det varit lite dålig på uppdateringar, men jag ska försöka bättra mig!

Den här veckan har jag varit duktig, jag har hunnit med att träna 2 och en halv gång! ;D Poäng till mig! Dessutom har jag varit på lillasysters konsert, hon ägde trumpeten! Haha, jag blev jätteimponerad! Hon går ju i trean och då får man välja mellan ett antal instrument, och sedan har man som en liten klassorkester och det var alltså den jag var på. Hade förberett mig på ganska mycket oljud faktiskt, men blev ganska hyffsat positivt överraskad! Så det var roligt! :D Sen har jag hunnit med plugga lite, men inte mycket. Hade prov i religion igår, och ja vi får väl se hur det gick på det.. Sen har jag även prov idag, 2 st och en inlämning. Uscha, jag hatar när man får allting samtidigt! Först är det i historia, men dte tänkte jag faktiskt försöka få skjuta upp, jag har kursavslut i geografi idag också, så jag ska lämna in den sista uppgiften idag och sen väntar ett prov på fem timmar! Behöver jag ens nämna att jag inte är klar med uppgiften än? :S Men jag har faktiskt varit lite duktig, jag börjar egentligen inte förren kl.12 idag, men jag åkte ner till halv nio i alla fall, satt jag kan försöka bli klar med inlämningsuppgiften.

Nu måste jag fortsätta! Hör av mig lite senare, då jag har en rolig nyhet att berätta!

Jag har lyckats igen!

Fan också! Och nu får man säga så! Jag blir så less på mig själv! För några veckor sedan satt jag på nätet och surfade efter ett nytt och billigt headset till mobilen, hittade då ett för bara 19kr och en 20:a i frakt! Perfekt tänkte jag och beställde det genast! När jag får paketet, vad ser jag då att jag har köpt? Jo, en handsfree! En lur=man kan INTE lyssna på musik, och dessutom, när jag skulle pröva den så var den trasig! :O

Och nu mina vänner, så har Emmelie lyckats igen! Joru! Igår var jag inne på tradera för att leta efter ett headset där istället, jag är så less nu på att inte kunna lyssna på musik! Ja, åsså hittar jag ett headset (tror jag) för endast en 50 lapp, lägger ett bud på 51 kr, man brukar nästan alltid bli överbjuden i dessa aktioner, men äsch tänkte jag, jag provar väl! Ja, idag, alldeles nyss dimper det ner ett vinnar mejl i min mejlbox, jag har vunnit auktionen! Glad blev jag, tills jag tittade på annonsen igen, jag har köpt en till HANDSFREE! FAAAN och jävla helvete! Ja, så nu måste jag punga ut med 68 kr för nåt jag inte ens vill ha! jag kan ju tilläga att jag skulle få skicka tillbaka den förra jag köpten, den var ju till och med trasig, men det har jag inte gjort, företaget slutade att höra av sig och nu orkar jag inte bry mig mer! Så nu måste jag iväg till banken och föra över dessa 68 kr ochvänta på en handsfree jag inte ens vill ha! Jag måste sluta handla på internet helt enkelt! :(

Tisdag

Igår hann jag inte uppdatera någonting alls, jag hade nämligen fullt upp hela dagen! Haha, dagen började med kaos, jag skar mig på en frukt/potatis skalare, och rinnande blod var ett faktum. Usch, ont gjorde det också! Sen kilade jag iväg till biblioteket för att möta upp Johanna för att plugga. Har den sista inlämningen i Geografi på fredag, då det även är kursprov, och sen är den kursen slut. Men det slutar inte där, jag har både prov i religion och historia den här veckan, dessutom började min distanskurs i samhälle b i måndags. Tess och Cebbe joinade oss efter några timmar och det bestämdes även att det skulle bli ett besök på gymmet senare på kvällen.

Sagt och gjort, kvällen spenderades på Spegeln med Tess och Marcus, haha behöver jag säga att jag nog inte såg riktigt klok ut? Stog på en maskin i yup 5 minuter, sen var jag helt död! Jag insåg att jag är nog rätt otränad! haha, men jag kämpade på i 20 minuter till! ;D Sen gick jag och Tess vidare hem till mig, hon sov nämligen hos mig. Och idag fyller hon år! Grattis igen, bild finns nåt inlägg längre ner! Jag gjorde mitt bästa imorse och det reulterade i frukost på sängen med mig svagt sjungandes Ja må hon leva... Cappucino blev det till och med! :)


Nu måste jag leta vidare lite info om Stockholm och så, till resan som kommer snart! :D längtar! SES! PUSS !


Uppdaterat

Nu har jag uppdaterat min länk-lista. Så nu kan alla se vilka bloggar jag läser! Några av blogg-tjejjerna känner jag inte alls, så jag hoppas att dessa inte tar illa upp! :) Jag läser även några av de "stora" bloggarna, men jag säger inte vilka det är!

Pics!

Bilder från helgen som var, jag och Marcus var barnvakt ;)

LillasysterPUSS ! MINA <3
Pizza-bagarn

GRATTIS !

GRATTIS PÅ 19-ÅRS DAGEN, TESS!



(bild snodd från Ida!)

Jag lever!

Jag skulle bara in en snabbis och berätta det! Haha, nä, men helgen har gått bra, även om vissa var ganska omöjliga (nämner inga namn;P) och Pontus är som vanligt gulligast, snällast och underbarast! Mera sånna helger ska vi ha! Bilder kommer som vanligt sen i en hel drös.

 Den här veckan kommer tyvärr bara att bjuda på plugg, plugg och mera plugg :/  Imorrn ska jag möta upp Johanna på bibblan för att plugga, sen kommer vi även att vara där på onsdag! Geografi A, Samhälle B, Religion, Historia och Filmkunskap. Usch, tråkiga ämnen. Men men, jag överlever säkert, har jag överlevt en hel helg med två små barn, så klarar jag nog det mesta! Haha, gonatt !

Bara för att jag gillar Brolle



Jag älskar när jag försvinner
Jag älskar när jag vinner
Älskar när hjärtat brinner och all ångest blir till sand
Jag älskar att stå ensam
Jag klarar mig på egen hand


Mera bilder!

Japp, meera bilder kommer NU! Dom här är ifrån några veckor när jag och Marcus käkade Fahjitas(stavning?)

  

Ändrade planer,

Bilderna kommer nu istället för imorrn, jag tar efter närmare eftertanke inte med mig datorn imorgon, det blev så mycket att bära ;P
 
Bilder från när min moster fyllde 40!

  
   
 
  

Bilder

Just ja! Jag lovade ju bilder från Gävle, jag ska lägga in dom på min dator idag, så lägger jag upp dom imorrn så fort jag har kommit till skolan! Internet till min bärbara vill nämligen inte fungera, och kommer nog inte att göra det heller förren mamma har fixat det trådlöst till den, men men! Go´ natt!

Härlig dag

Idag har det varit en ganska bra dag, lugn om inte annat. Passar mig perfekt, jag är nämligen helt slut! Jag ska gå och lägga mig och sova en stund strax tror jag ;P Idag hade jag bara två lektioner, vilket var jätteskönt! Dock så började min första redan 08.15 :/ Det är lite tidigt för min smak, fast å andra sidan så börjar jag hellre tidigt än att sluta sent! Jag hade iaf rörlig bild, där började vi filma vad som sedan kommer att bli vår studentfilm! Roligtroligt! Sen hade vi religion, inte lika roligt! Hann även med en sväng på stan med Johanna, så nu har vi kirrat en present till Tess som fyller 19 år på tisdag! Jag är bjuden till henne för att fira hennes födelsedag på lördaf, men jag kan ju tyvärr inte eftersom att jag sedan länge tillbaka har lovat att vara barnvakt åt min busga lillebror så att pappa och annica fick åka upp till stugen en helg utan barn. Men men, hon får ju en present av mig iaf, och dessutom så åker vi till Stockholm snart, så jag får väl fira henne där! Som jag längtar till Stockholms resan nu! Den 5:e drar vi!

Nu ska jag ta och hoppa i säng en stund, sen ska jag till Marcus vid sex-tiden och käka middag, Mysigt!
Ha en fortsatt trevlig dag!


Klantigt

Haha, min pojkvän har lyckats igen! Jag hade ställt klockan på 07.15 åt honom, och vad gör han? Jo, istället för att trycka på snooze, så trycker han av, idag igen! Haha, han har lyckats med detta förut gott folk, ungefär 5 gånger kanske? Haha, vi beslutade att det är slut på att han ska sova längst ut, det slutar bara med att vi båda blir sena!

Jaja, nog om det! Idag är jag ledig, tack vare det nya schemat! TACK SCHEMALÄGGAREN! Idag ska jag inte göra så mycket väsen av mig, jag ska fika lite, gå på en sån där lång 5-kilometerspromenad, och sen förhoppningsvis sätta igång med geografin! Som tur var så hade jag fattat fel angående geografin, jag trodde nämligen att detta var den sista kursveckan, men det var det inte till min glädje! Nu slipper jag oroa mig för att göra provet på fredag! YES! På fredag ska jag för övrigt åka ner till Nolby, till pappa närmare bestämt. Marcus tar jag med mig också, vi har lovat att vara barnvakt den här helgen till min busiga lillebror och min äldsta lillasyster. Mja, fullt hus lär det bli, behöver jag tillägga att Pontus endast är 6 år? Ja, roligt kommer det bli i alla fall! Länge sen man träffade dom nu, på lucia tror jag det var senast!

Nä, nu ska jag fika! Hare bäst!

Gävle

 

TJO=)

Är fortfarande kvar hos mormor i Gävle, bilder kommer sen, när jag kommer hem! :)
Igår var vi hos min moster Pia och firade henne, hon fyller 40 på tisdag. Det var trevligt, hehe Pia fick mammas gamla rök-jacka som mamma hade sparat åt henne i 15 år! Ni skulle ha sett minen på henne när hon fick se den! Askul vare! :D Annars då? Jo, jag har shoppat en hel del, dock inte till mig själv, jag har inte hittat så mycket, en data-väska fick jag av mamma iaf. Det behövdes, nu hoppas jag bara att datorn får plats i den! Annars blir det jobbigt! Men jag har hittat en del till Marcus, vad det är säger jag inte, man vet aldrig om han tar sig en titt in här!  Det är jättemycket rea här iaf, men dock bara på "fula" kläder, hehe inga som jag gillade iaf.

Igår kväll gick jag på bop med mamma och Mats, Wallander, Hämnden blev det. Kanon film! Den rekomenderar jag! Idag ska mamma och co åka och bada på Fjärran Höjder, och jag och mormor ska passa på att åk aut till Valbo, hoppas det finns mer där ute, än vad det fanns inne i stan!

Hoppas ni har haft en bra helg, det har jag! Haha, hörde att Johanna, Cebbe och Marcus hade varit ute igår, jag är glad att jag inte kunde följa med, hörde att vissa inte mår så bra idag xD

PUSSHEJ! MOT VALBO!

Hejdå!

Imorgon bitti åker jag ner till mormor i Gävle, min moster fyller nämligen 40! Återkommer på söndag! Hare så bra så länge! :D

                        

Gävle, here I come!

PUSS!

Blä

Jag blir tokig! Just nu är jag så skolless att jag skulle kunna slänga ut datorn genom fänstret!
Nu sitter jag med en historia läxa, men jag fattar ingenting!

" Varför var det just i Ryssland som en socialistisk revolution för första gången förändrade samhällsstrukturer?"
eller varför inte,
" Hur ska man förklara att den socialistiska revolutionen hade en sådan framgång i Ryssland medan den uteblev helt i de industrialiserade staterna?"

Jag blir tokig! Vad ska jag med denna information till när jag ska jobba? Vavavava? Ingenting alls är den bra för! Jag är trött, nu ger jag upp!

KLART!

Yes, då var det bokat och klart! Den 5-9 februari kommer jag befinna mig i Stockholm med Johanna och Tess! Biljetten har ju sedan länge varit bokad, men det var först idag som vi kunde boka boende! Stockholm och Best Hostel Old Town Skeppsbron, here WE comeee! 



För övrigt så blir det Gävle på fredag! :D
PUSS!

Tisdag

Just nu sitter jag och Johanna och gör filmkunskap, konstig afrågor, invecklade. Men sen så har vi ju en rätt invecklad lärare i ämnet också satt, jag är inte förvånad av valet av frågor!

Ikväll blire antagligen film hos Marcus med Johanna, Marcus, Cebbe och Erik!

              
        

Nä, back to school!

Film



Ja, allt jag säga om filmen var att den var helt ärligt, JÄTTEDÅLIG! Se den inte!

Stressad!

Idag fick vi veta hur det nya schemat eventuellt kommer att se ut, mitt blev kanon! Blir det som det ser ut nu så är jag ledig måndagar och onsdagar! Härligt! Nä, nu måste jag hoppa in i duschen och sen käka, ska nämligen på bio ikväll! Allt flyter blev det, och den ska ses med mina puddingar, Johanna, Marcus, Cebbe och Erik! Hoppas den är bra!

Hare så bra så länge!

Puss!


Lördag

  

TJO=) Igår var en lyckad kväll! Först middag ute i solum, tacoos!! MUMS! Sen in till stan, byta om och springa ner till macken och möta cebbe. Lite dricka, godis och chips senare så kom erik oockså och vi tittade på Madagaskar 2, sen spelade vi lite Guitar Hero, jag provade för första gången! Dock var cebbes gitarrer trasiga, så vi fick spela på de vanliga doserna. Jag blev måttligt stressad kan jag ju säga! Haha! Efter det tittade vi på Jeff Dunhams Julspeciall, I like it!

Idag har jag varit ut på en sån där långpromenad igen, jobbat och följt med mamma på ärenden. Lite-av-varje-dag så att säga! har precis fått veta att min nästa helg kommer att spenderas i älskade GÄVLE! <3 LOVE THAT!

Nä, nu skriker marcus att jag ska komma, han har nämligen lagat mat åt oss! Hare bra, så hörs vi imorrn igen!

Oslagbar

Twilight var helt oslagbar! Shit vilken film! Jag älskade den! Jag skulle nog till och med vilja säga att det är den bästa filmen jag nånsin har sett! :D

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, jag har nämligen varit på en 5-kilometers promenad! Kallt vare tycker jag, men ändå skönt. Nu ska jag byta om och bege mig ner till marcus där vi ska bli hämtade för att sedan åka vidare till en födelsedagsmiddag, i Solumshamn närmare bestämt. Marcus ena lilla kusin, Viktor fyller nämligen år!

Hörs senare! PUSS!

Bio..



Ska gå och se den här ikväll, hoppas den är bra!

2008 - En sammanfattning!

Januari - Jag, Johanna & Marcus bakade vår jättetårta, 6 lager! Det blev en hockeymatch, Timrå - Modo, modo vann! Det blev en hel del film/bio också!

Februari - Jag pimplade för första gången, var på teater; Snövit! Det var också den här månaden som jag för första gången stiftade kontakt med Landsarkivet, som nu är mitt absoluta favoritställe!

Mars - Marcus flyttade till en egen lägenhet, så där spenderades mycket av tiden, annars hade jag sportlov, bodde på O´learys tisdagar och torsdagar(HOCKEY!) For även på en helgtripp till Edsele med marcus och åkte massor med skoter och bara myste!

April -  Jag var på körkortsutbildning, gjorde högskoleprovet med johanna, for upp på ännu en helgtripp med marcus,denna gången blev det pappas stuga uppe i Gräftåvallen! Firade sista april med hur mycket trevligt folk som helst, var också exakt ett år sedan jag träffade marcus för första gången! MYYS! jobbad även extra på landsarkivet!

Maj - for iväg med johanna till Gävle, Var på cruising i timrå, sprang runt på diverse middagar överallt!

Juni - Jag och marcus firade ett år tillsammans <3 Cruising i Sundsvall, många mysiga kvällar i stadsparken med kubb och spel, skolavslutning, min kusin tog studenten, vi grillade i Antjärn, mitt sommarjobb på landsarkivet började, och jag hann även med ett bröllop! gatufesten!

Juli - blev mest jobb, landsarkivet och sen smitingen, hann med en tältning i Byåker, stadsfesten, smalare än tord, brolle & norman! jag och marcus förlovad oss denna månad!

Augusti - johanna fyllde 18! Jag fyllde 18! Jag överraskade marcus och drog med honom till Turkiet en vecka och bara myste! Jag började mitt sista år på gymnasiet, for även ner till småland med marcus, var på 50-års fest därnere!

September - Jag & johanna tog mod till oss och piercade läpparna, hann med en ostkväll, lite träning, ett födelsedagskalas, en mysmiddag med marcus på sälsten, och även ett jobb, en filminspelning i sundsvall! Det var häftigt!

Oktober -  Marcus fyllde 18år! Vi var och såg Magnus Betner i Sundsvall! Lillebror fyllde 6år, diverse födelsedagsmiddagar, och andra middagar, hade nästa praktik även denna gång på landsarkivet! fast den här gången drog jag med johanna som även hon fastnade för det! Johanna drog till Thailand i tre veckor!

November - Nästan hela denna månad gick åt att deppa för att johanna var borta :( saknade henne som tusan där! Cebbe fyllde 18 år! hann även med några krogbesök ;D

December - konsert på teatern, såg sulo, staffan hellstrand och sara löfgren! Julen, som inte riktigt vart som jag tänkt mig, men ändå bra på sitt sätt. Nyår som inte heller blev som jag tänkt mig (blir det nånsin det?) men som ändå blev hur kul som helst!


årets bästa äventyr: Turkiet!
årets minnesvärda: dagen efter min 18-årsdag!
årets bästa ögonblick: Åh, fanns så många, men om jag måste välja, natten till den 20 juli! <3
årets lärdom: saker och ting blir aldrig som man tänkt sig, hur man än gör!
årets månad: augusti

Så, det var mitt 2008! Nu hoppas jag på ett ännu bättre 2009!

Maat

Nu ska jag bara äta och ta en dusch, sen ska jag skriva min (lite) sena sammanfattning av 2008!
 



/ E

Bara kände för det så,

Pärlor och paljetter, la jag i min säck
Allt som är för mycket, måste jag ta väck
Männskor har för mycket, pengar glitter och guld,
därför har jag stoppat hela säcken full
Pärlor och paljetter, pärlor och paljetter, heela säcken full
Pärlor och paljetter la jag i min säck, allt som är för mycket måste jag ta väck
Männskor har för mycket pengar, glitter och guld
Pärlor och paljetter, pärlor och paljetter, hela säcken full
Pärlor och paljetter la jag i min säck, allt som är för mycket måste jag ta väck

Tjo,

Tjo för vinden, den far fram i galopp
Jag havade den upp, så det svallar och brusar och yr
Tjo för vinden, den kan lyfta ett tak, dunder och brak, kan den vända en jätte och yr
Tjo för vinden, jag är hemma igen, jag är hemma med min kompis och vän,
jag är hemma i vinden TJOHO! WIIIE!

Irriterad!

Just nu har jag precis kommit hem från årets första skoldag och jag är måttlig less redan! Jag kom till skolan som vanligt vid åtta för att ha min första lektion, Arbetsmiljö och säkerhet. Men istället för den vanliga läraren så kommer rektorn in och säger att läraren blir lite sen, men han skulle komma innan lektionen var slut. BULLSHIT! Han kom en kvart efter att lektionen slutat! Jaha, det var bara att sitta och vänta på nästa lektion då, den skulle börja klockan 12, så jag satt mig och tittade på Trolltider, så sööt julkalender, älskar den! Och som om det inte vore nog så kommer jag upp till salen vid 12, då kommer läraren och säger; - Du vet att det inte är någon lektion idag va?" Behöver jag tillägga att jag blev asförbannad! Jag hade alltså suttit på skolan sedan åtta, och för vad? För att få åka hem! USCH! Sånt gör mig så less! :/ Nu ska jag fortsätta sura ett tag till!


Nu kommer alla bilder,

NYÅR!

     
     
        
     

Pusta ut

Mja, nu kan jag äntligen pusta ut, nu är provet gjort. Nu är det bara att vänta på att Jonas, min lärare i geografi ska rätta det och lägga ut resultatet på webben. Egentligen skulle jag ha gjort provet igår, men då fanns det inget prov, så jag mejlade om det, och idag hade han fixat problemet!

Idag har jag hunnit med ganska mycket faktiskt, först for vi upp till Dollarstore för att jag skulle köpa en ny vägg-kalender, men dom var slut, men jag hittade i alla fall ett fotoalbum för ett mycket rimligare pris än vad jag tänkt mig, och sånt är ju alltid kul! Sen åkte vi och handlade lite på Coop, jag och marcus ska nämligen ha ysmiddag ikväll, fahjitas(Stavning?) och sen ska jag göra en chokladkaka till efterätt och sen ska vi bara mysa! Film kanske det blir också! Efter det så blev det stan en snabbis, synd att stan stänger så tidigt på lördagar, tre. Man hinner nästan ingenting. I alla fall, på stan hittade jag lim till fotoalbumet och en mascara. Mascara har jag ju nyss köpt, men jag var tvungen att köpa den, denvar ju så billi! Den hade kostat 139, och nu kostade den 49! Så jag slog till direkt!

Nu ska jag byta om och springa ner till marcus! Ha en trevlig kväll, för det ska jag !

PUSS!

Prov

Usch, nu ska jag göra ett delprov i geografi a, wish me luck!

Nyårsafton!

Okej, då tar vi allting från början!

Dagen började med att mamma hjälpt emig att fixa iordning mitt hår, jag hade ju köpt såna här hår-tjoppar, som skulle göra mitt hår lockligt och glitter för att ja, för att jag skull glittra helt enkelt! Jag och marcus skulle bli hämtade halv åtta, så innan åt jag lite mat med familjen och skålade och så, sen for jag till marcus. Sen blev vi hämtade och anlände till marcus pappa vid kvart i åtta. Väl där så träffade vi Linnéa och Alexander, som också var bjuden på middag och så, jättetrevliga var dom, och nu har jag åter igen fått för mig att jag ska ta hål i näsan, Linnéa hade det, och det var såå snyggt! Ja, vi får se hur det blir med den saken då! Vi åt en tre rättersmiddag som började med skagen-trekant, sedan varmrätten som bestod av potatisgratäng och oxfilé med grönpeppar&whiskey-sås, MUMS var det! Och till efterrätt fick vi pannacotta med hjortronsylt. Pannacottan var en helt ny upplevelse för mig, det hade jag aldrig provat, och jag kommer nog inte göra det igen. Vi lämnar det så :P
 Kvällen fortsatte med mycket trevligt sällskap, snacks, underhållande spel och smällare och champagne! Vi spelade bl.a Med andra ord och Lika par leka bäst, det sistnämnda var jätteroligt! Rekomenderar dock att man inet spelar det med sina föräldra, då det kan komma fram vissa obekväma svar :P Sen vid 04.30 tiden var jag äntligen i säng!

Kan ju lägga till att jag var nykter hela kvällen, den enda alkoholen som jag drack var ett glas champagne vid tolvslaget. Är faktiskt jätteglad att det blev så, annars hade jag nog inte haft så roligt som jag hade det!

Bilder kommer upp senare, min dator strejkar tyvärr fortfarande! Sen ska jag också skriva en års-resumé av 2008!

Mycket trevlig och lyckad kväll helt enkelt!

OJOJOJ!

OJOJOJ, vilken HÖJDARKVÄLL! har varken ork eller tid att skriva om min nyårsafton just nu, men det kommer, jag lovar! Kanon kul hade jag i alla fall! :D

RSS 2.0