Update;


Yes, det här har jag hunnit med:

* En sväng på stan med älskling
* Fika på Wayne´s
* Rensat i hela mitt rum
* Städat hela övervåningen

Mja, haha trodde att det var mer, men men ;P Just nu sitter jag bara och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så att hon kan hjälpa mig med håret, det blir lockar med glitter! Min nyårsafton firar jag med marcus hos hans pappa och sambo! Nu uppdaterar jag nog inte mer det här året så,

GOTT NYTT ÅR !



/ Yours sincerelly(STAVNING?)

Pust!

Pust och stön! Jag har precis satt mig ner efter att ha diskat och städat undan lite här! Marcus vet inte att jag är här just nu och han har inte varot hemma på ett tag, så det behövde städas! Man kan ju hoppas på att han blir glad också! ; D

Idag har jag inte gjort så fasligt mycket alls, spelat lite dataspel med lillasyster bara, sen gick jag hit och gick lös på diskborsten och disktrasan! Haha :P

Nä, nu blir det film tror jag, vad jag ska se har jag inte bestämt än!

Ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner!

Skulle inte jag se rätt cool ut i glajjor? Haha, kanske inte just dessa men xD

Måndag

Idag är en sån där tråkig dag, jag har ingen aning om vad jag ska göra. TRÅÅK! Förslag?

Men en positiv sak är i alla fall att de som läser bloggen har börjat lämna lite spår  efter sig, och det är ju alltid roligt!
Svar på fråga;

Sandra - Ja, det hade jag! Det blev en vanlig jul hemma med familjen, kalle vid tre, julmat och mycket julklappar! Den kunde vart bättre, men det var bra som det var också! Det var något konstigt med den här julen, kändes som nåt fattades, fast jag kan inte riktigt säga vad. Hoppas du hade en bra jul!

PUSSHEJ!

Söndag

Bloggen har varit lite konstig, det här skulle ha publicerats igårkväll!


Idag var jag i Sundsvall med familjen, vi åkte in till stan för en gångs skull, och inte till birsta ;P Var inte så mycket rea tycker jag och det fanns inte så snygga kläder heller, men jag kom i alla fall hem med två bh:ar, två par trosor, en tröja/tunika/klänning samt en liten väska med hårrullar som jag ska använda på nyårsafton och till det köpte jag glitterspray, så jag ska vara både lockig och glittrig! :D Efter shopping turen gick vi och fikade på Charm, gullgt ställe, bilder kommer nog sen, när min dator har beslutat sig för att sluta strejka d.v.s! Och sista stoppet innan hemfärd blev mammas söta farmor! Så pigg och rask fast hon är hela 85 år!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet också, så nu ska jag äta och duscha, sen kommer marcus hit och myser!

PUSSHEJ!

Jag..

Jag insåg precis en sak, jag är ur-usel på rubriker! Jag hatar dom! och det värsta är att man inte kan publicera ett inlägg utan en rubrik.. jag gillar inte rubriker..

Hej där!

Nu är jag hemma igen! Hur var min dag/kväll då? Jättebra faktiskt! Tess hämtade mig och sen for vi hem till henne och kollade på förhäxad! Perfekt att jag har alla säsonger! Är så glad att jag köpte hela boxen, jag vet, man kan ju ladda hem allting nuförtiden, men en del grejjer vill man ha i original, och det här var en av dom! Senare så bjöd Tess mig på mat, kebabpizza! Haha, tess skulle ha en mexicana med vitlöksdressing och jag skulle ju ha en kebabpizza, och p den så skulle det finnas kebabdressing, logiskt ju? Iaf, när killen kom så fanns där ingen kebabdressing på pizzan, och ingen extra vitlöksdressing till tess, så jag fick minsann ringa och klaga! Haha, killen fick komma yillbaka med dressingarna på burk, bad om ursäkt gjorde han också hörde jag. Sen kollade vi på harry potter, och sen sagan om ringen, bj´s blev det också! :D Riktigt svullande ikväll alltså! Sen skjutsade hon mig till marcus för jag planerade att sova där, när jag kom dit var han inte hemma, så jag gick hem, och nu är jag nyduschad och sitter och tittar på sgan om ringen igen.

Haha, blev inte så intressanr läsning, men men ;P

God natt och sov så gott allihopa! Hörs imorrn! Take care now, bye bye then!

TJO!

   

Hallå där hjärtat!

En liten update: Igår var jag först på stan med marcus och cebbe, sen drog jag hem och tittade på bonde söker fru på nätet, missade sista avsnittet nämligen! Vidare, på kvällen blev det bio för hela slanten, The day the earth stood still, verkligen asbra film! Man fick nästan ett litet wake-up call! SE DEN! Ja, sen när jag kom hem så tittade jag på Mamma mia, kändes som jag var den enda i världen som inte sett den ännu, den var sådär, jag trodde att den skulle vara bättre.. men men!

Nyss fick jag ett samtal av Tess, resultatet blev att jag snart ska gå och göra mig iordning för att sedan bli hämtad av henne, upp till henne och kolla nån nice film och kanske käka lite, TREVLIGT säger jag :) Får se om det händer nåt mer under dagen, jag kommer väl tillbaks antingen ikväll med en update eller imorrn ;D Vi får la se!

Until then, peace out!


Fanny och Alexander

     


Hej allihopa!


Jag ligger i sängen och bloggar samt tittar på Fanny och Alexander. Låång film, udda och lite gammal. Men för mig har det blivit lite av en tradition att se den antingen till jul eller till nyår. Aja, ikväll blir det bio med Cebbe, får se om det blir fler. Vi ska i alla fallse The day the earth stood still, hoppas den är bra!

Vi hörs imorrn! Ha en trevlig kväll!

Annandagen

Julen har varit bra, även om den kunde vart bättre, inte på julklapps fronten, men på andra sätt. Julklapparna var perfekta, jag fick allt jag ville ha plus en massa annat :) Bl.a annat fick jag en förstärkare, så nu kan jag äntligen börja använda mina högtalare som stått orörda i över ett år. Sen fick jag en peak-väska också, presentkort, pengar, parfym, massor med flytta hemifrån grejjer, känns som alla tycker att jag bör flytta snart :P Sen fick jag en massa annat med. Perfekt helt enkelt! Här kommer min julafton i bilder, typ..

      

Julafton!

GOD JUL ALLIHOPA!

Julpussar, EMMELIE!


Whihoo!

Jag och älsklingen bytte julklappar igår, eftersom att vi inte träffas mer, förren efter julafton. Av mig fick han en gigantisk disco-kula och en fickplunta. Kan låta som lite udda julklappar, men han hade faktiskt önskat sig det! Och vet ni vad jag fick? EN HEL SÄSONG AV:


Just det! Hela säsong två av Prison Break! HUr glad blev inte jag då? TACK ÄLSKLING! <3

Sötnos

Haha, min mormor är ganska lättlurad, men ändå söt! 
 
Idag när vi var på stan så såg jag ett smink-kit, och tänkte på en av mina kusiner, Victoria.  Jag frågar då mormor om hon köpt nåt till henne, - Ja, ett presentkort på H&M till henne med. Jaha, säger jag, vilka mer ska få det då? Haha, då försäger hon sig och säger, du och josefine ska ju också få det. Haha, som jag skrattade och hon med när hon insåg vad hon just sagt! Mormor är för gullig!

Söndag

Jag sitter just nu och ska titta på Grinchen som började precis, jag älskar den filmen! Det är en sån mysig film, missförstå mig rätt, den är ju ganska hemsk i sig, men ändå så mysig! Aja, den här helgen har jag inte gjort mycket alls, i fredags hyrde jag och johanna en film, 27 dresses, gullig men förutsägbar film. I fredags kom också en av mina småkusiner och min moster upp hit från gävle, och de ska stanna till imorrn. Igår var jag ner en sväng på stan och köpte en borste till hårförlängningen, sen hem och kollade på tv resten av dagen. Rätt tråkigt, men vad ska man hitta på annars då? Det finns ingen snö, det är bara halt eller blött, alternativt både och! Tråkigt tycker jag, vi får alltid en grön jul.. Stan  går man ju runt på 10 minuter, så vad ska man göra då? Kanske knyta på sig skridskor direkt på skorna och ya en promenad? Nja, jag tror inte det..

Annars då? Det är ju snart jul, men inga julkänslor har jag, det känns också lite tråkigt. Det är konstigt, det mesta känns grått och trist, när man egentligen ska vara jätteglad för det är ju julafton på onsdag. Men det kanske kommer, jag vet inte.. Ja, en bra grej är ju i alla fall att mormor och kent kom idag! Haha, mormor hann bara in genom dörren så for hon igen! Mamma och mats skulle nämligen ner till birsta för att inhandla de sista julklapparna, och då ville hon följa med. Haham jag skrattade lite åt henne, hon kom ju precis från det hållet, och så ska hon tillbaka igen! Mormor bor också i gäcle, precis som alla mina kusiner och moster och morbror. Dom ända jag har av släkten här är mamma, farmor, farfar och min farbror, sen bor alla andra utspritt överallt. Kommer nog kännas lite konstigt när alla åker hem, vi ska vara själv hemma i år, och moster ska vara hos mormor.

Jaja, nu babblar jag bara en massa strunt, kommer tillbaka när jag har nåt vettigt och säga!

Hare så bra! HEJ!

Gospel!

Hej mina vänner, eller ovänner, jag vet ju att det är några som läser, jag ser er i statistiken även om ni är osynliga i kommentatorsfältet! Haha, anyway, nu är mitt löshår äntligen isatt! Jag är jättenöjd! Sara i the best! Man kan forfarande känna igen mig, jag har ju trots allt haft långt hår förut! Kort och gott, jag är jättenöjd!

Ikväll blir det gospel för hela slanten, marcus faster ska nämligen sjunga solo och då måste vi ju dit och lyssna! Säbrå kyrka vid 19-tiden! Blir mysigt, får se om kameran slinker med också eller om jag lämnar den hemma!

Hare så bra så länge, lämnar er med en nytagen bild på mig och det nya håret! (Det där lät jättekonstigt, menmen!)



Blev värsta boobs-bilden, men det får ni stå ut med!

IKEA

Hoo, pust och stön! Jag har precis stoppat i en massa hårinpackning i håret, ätit och nästan nyss kommit hem (?) Dagen började med att jag åkte ner till skolan med johanna och marcus, där jag skulle beställa en studentmössa, det slutade med en diamantmössa och ett par student-mjukis-byxor-med-namn-tryck-på-benet. Hela kalaset gick på över 900kr! Men som tur var kunde man dela upp det på tre månader, så det gjorde jag! Äntligen är det beställt! Sedan drog vi vidare och lunchade, köpte två julklappar innan vi tog bussen till mammas söta farmor Doris för att hämta julklappar och sena födelsedagspresenter från morfar. Trevligt trevligt! Efter det dorg vi ut till dagens höjdpunkt, nämligen IKEA! Wiho, en rundvandring, en fika och en rundvandring till så har jag nu köpt klart ALLA min julklappar! Känns asbra! Nu slipper man tänka på det mer! Vad jag köpte kan jag tyvärr inte dela med mig av eftersom jag vet att både mamma och marcus kikar in här ibland :P

Ja, det var nog allt, imorrn sätts mitt löshår i! Ska bli roligt och se hur det blir!

Puss&gonatt!


Älskar



Jag älskar när jag försvinner
Jag älskar när jag vinner
Älskar när hjärtat brinner och all ångest blir till sand
Jag älskar att stå ensam
Jag klarar mig på egen hand
Jag ångrar inget, det vet jag nu

Ibland får man vara lite ego!




Parlamentet

Jag har kommit fram till två saker under den här helgen, jag är nog ingen krogmänniska men jag är en väldigt bra vän, eller så är jag bara korkad. Hur tänkte jag här då? Jo, igår gick jag med johanna på krogen, jag hade själv ingen lust att gå, men johanna ville ju, så jag följde med i alla fall. En bra vän så att säga. Väl där nere så var det ganska tråkigt, johanna älskar att dansa, medan jag inte gillar det alls. Jag bestämde mig för att gå ut och vänta på henne istället, hon kunde dansa och jag kunde ta en promenad och vara tillbaka till 2-tiden för att gå med henne hem. Det här gjorde jag också, men jag tror att jag fan förfrös mina tår, när vi väl var hemma vid tre tiden trodde jag att jag skulle dö, jag hade så fruktansvärt ont i fötterna, de brände som bara den! Haha, hela fötterna plus tårna var dubbelt så stora som vanligt också. Så ja, antingen var jag en sann vän som väntade på henne, eller så var jag bara väldigt korkad.

Hur som helst så har jag kommit fram till att jag nog inte ska gå ut på krogen mer. Det hände inget speciellt som liksom understödjer detta, men jag känner helt enkelt att det inte ger mig något. Livet är ju redan kort som dte är, så varför slösa bort det på grejjer som ändå inte ger något?

Annars har det varit en rätt bra helg, fredag och en liten bit av lördagen spenderade jag spelandes och busandes med världens bästa lillebror och senare på lördagen innan krogutgången så kom johanna och käkade lite mat. Gjorde det jag nog är bäst på, kyckling-wok med nudlar och bearnessås (stavning?;P) Idag har jag varit på badhuset och tittat på min andra lillasysters lucia, där åker lucian med levande ljus över vattnet på en liten flotte, ashäftigt! Tyvärr blev det inga bilder, jag glömde nämligen kameran hos marcus, som jag för övrigt sitter och väntar på nu. Han har varit sjuk under hela tiden jag har varit borta, så nu tänkte jag överraska honom med glass för hans onda hals, choklad som är hans favorit, och så lite lussebullar och ljus. Men den gubben gick inte, när jag kom hit så var han inte hemma! Han ringde nyss och sa att han var hos sin mamma, så jag får väl se när han dyker upp :)

Förutom lucian så har jag också jobbat och slagit in en och annan julklapp. Ska fortsätta med julklappsletandet till veckan. Sätta i löshåret ska jag också göra, men först måste jag färga mitt eget lite mörkare, på tisdag blir det. På onsdag tänkte jag och johanna gå en sväng på ikea och se om vi hittar något.

Men nu hör jag att marcus kommer så nu ska jag gå och pussa lite på honom! 

Hejs!


HAHAHA!

http://www.youtube.com/watch?v=LM5_-VB_Ej0

MÅSTE SES!

"är det nåt som svider.."

Lucia-fredag

Glad lucia då eller nått ;)


Lillebrors lucia-firande


Lillasyster var lucia

It´s soo NOT my day..

Nä, det är verkligen inte min dag idag! USCHA! Och nu kan man ju undra varför det inte är min dag idag, jo så här var det, först så stängde marcus av väckarklockan så vi missade bussen till skolan, där jag skulle luncha med johanna och söka julklappar. Happ, tänkte jag och tänkte att vi skulle ta nästa buss till svall då, men jaha, då går inte nästa buss förren fem i elva, och då tänker för det första inte marcus åka till skolan, och för det andra gick det ingen buss från marvus förren fem över elva, och det gick ju inte. Så då fick jag promenera till stan, mhm, nu låter det som att jag är aslat, okej det kanske jag är, men det var liksom inte det som var själva problemet, problemet var att jag ska ju till pappa idag, på obestämd tid, så jag hade en feet väska! Jag klarade mig nätt och jämt till stan och hann precis med bussen, väl på bussen så tänkte jag sova bort min ilska, gick det då? NÄE, för då kommer en viss mamma med sina arbetskompisar och sätter sig bakom mig och tjattrar HELA resan ner till sundsvall. Haha, ja man kan ju tro att det hela slutade här, haha då trodde ni ack så fel! När jag går över torget i sundsvall så går min axelrem sönder och jag tappar väskan! hahaha, this is soo not my day! Väl på skolan så inser jag nu att jag inte börjar förren halv två :)

BEHÖVER JAG ENS NÄMNA ATT JAG ÄR LITE ARG?!?



Papi^

Imorrn drar jag till pappa och lillebror! Får se när jag kommer hem igen ;D



Seeyah!

?

Varför måste allt alltid handla om pengar?


Julbord

Jag känner mig som en usel människa, och en ännu mer usel flickvän!

Lördag

Fan, jag önskar att jag var bättre på att skriva blogginlägg, skriva oftare alltså. Men men , det här funkar ju också!

Jag har nästan nyss kommit hem från en heldag hos farmor&farfar, både farmor och pappa har fyllt år, så vi firade dom idag. Träffa lillebror fick jag också göra, och det uppskattas vill jag lova! Det bestämdes också att jag och Marcus ska ha Pontus en hel helg i januari nån gång, då pappa och annica ska ha "vuxenhelg" i stugan och bjuda med några grannar och så. Det längtar vi till! Kvällen fortsätter med mys, jag och marcus har fått biljetter av hans kära mor till en liten julgala på teatern ikväll, Sara Löfgren ska bland annat medverka. Blir nice tror jag, och har jag tur så orkar Johanna också följa med, sjuklingen :/!


Sara Löfgren

Fredag

Ja, hela dagen igår så satt jag med geografiäcklet! Jag ångrar verkligen att jag valde geografi, men men valt är valt! Jag överlever nog! Näe, back to geografin!


RSS 2.0