Lycklig tjej!


Sunny day

Nu har jag varit hemma från jobbet i en hel vecka, sjuk ännu längre, jag står inte ut en sekund till!!! M.å.s.t.e g.ö.r.a n.å.n.t.i.n.g! Har legat i säng och soffa varje dag, tittat på tre säsonger av NCIS och stirrat upp i taket resten av tiden. Man blir lätt helt galen av det!


Ducky

Vi måste leva för dagen, för gårdagen är borta, och morgondagen kanske aldrig kommer


Du

Det är ingen idé att förneka det hela, du får mig att må bra, jag skrattar igen! Du är fantastisk! Jag tycker om dig!

Tack, för att du är du, helt enkelt! McGee forever <3

Men..

.. det är helt okej, för jag har väldigt roligt ändå!

2013 ska vara det år som jag inte säger nej till någonting, inga äventyr eller saker som folk vill att jag ska följa med på. Första delen händer nu, precis nu faktiskt, överraskningsfest för Hanna! Det är toppen! Jag känner mig väldigt tillfreds med mig själv, sen om det beror på att just DU är här, det vet jag faktiskt inte, men det känns bra!

Jag vet..

.. inte riktigt vart jag har hamnat..


Bokat!

Nu är resan äntligen bokad och betald! Jag, Tess och Johan åker till Antalya, Turkiet i slutet på april! Yeej!

Bilder lånade från google.


Inte alls pigg idag


Lotsstugan

Efter ett mindre äventyr är vi nu framme vi Lotsstugan!


God morgon!

Egentligen så brukar inte jag vakna förrän om ungefär 10 min, men idag har jag varit vaken och uppe sen halv sju! Jag är imponerad av mig själv. Jag står just nu nere i min trappuppgång och väntar på Lottie som är snäll och hämtar mig.

Idag är det ingen vanlig arbetsdag, idag ska hela jobbet ut till Lotsstugan för en liten feedback-dag.

Så här ser det ut idag:


Snart klar

med den där boken som jag fick av Anna i julklapp, jag kunde därför inte hålla mig från att köpa fortsättningen..


Pyssel

Men ingen semla för mig så klart! Men jag klarade mig finfint ändå.

Det var en notarie som slutade hos oss idag, notarie är man nämligen bara i två år. Jag och Lottie pysslade ihop en stor guldstjärna som jag satt på hennes dörr.


Fettisdag på jobbet!


Dagens

Dagens låt: Björn Skifs - Fångad i en dröm (Da capo)
Dagens frisyr: Plattat
Dagens klädsel: Svarta skor, blåa jeans, orangefärgat linne och en svart top
Dagens händelse: -
Dagens/kvällens planer: Jobba, gå på banken, zumba, spinning och sen NCIS
Dagens vill ha: April
Dagens saknad: :)
Dagens drog: Min CD-spelare på jobbet
Dagens finaste: Danny och Molly har kommit ut som par :]
Dagens måste: Söka semester
Dagens dricka: Vatten, vatten, bara vanligt vatten
Dagens köp: Min plan är att inte köpa något alls idag
Dagens kärlek: -
Dagens mat: Äggröra och skinka till frukost, det blir lax och blomkålsmos till lunch och slutligen kycklinggratäng med broccoligratäng till middag
Dagens mående: Otrooligt uttråkad och less

Ser ut som att tröjan är smutsig, men det är antingen spegeln eller ljuset bara..

NCIS-maraton

Jag har legat i soffan precis hela dagen (där jag fortfarande befinner mig), har hunnit se hela första säsongen av NCIS. Är inne på andra boxen nu, men jag ska bara se ett avsnitt till, sen blir det sängen eftersom jag jobbar imorgon.

PUSS!


Lördagkväll

Nu har jag precis käkat lite tacos på Lingonstigen och nu sitter jag och Jozzie och kollar lite youtube klipp.

Over and out!


Varning för skrämmande bild!

God förmiddag!

Har precis duschat och lagt på en ansiktsmask, därav varningen för bilden här nere. Jag har redan hunnit med en spinningpass, diskat och rensat lite i mina kläder. Nu ska jag strax käka lite frukost/lunch och sen titta på NCIS resten av dagen innan jag ska åka iväg till Jozzie och Mats och käka middag innan vi ska titta på Melodifestivalen. Ja, jag är en sån! Jag tittar alltid på mello, det är tradition för mig. Bra så!

Hej så länge!


Future rockstar

Jag spenderar min fredagskväll uppe hos mamma. Mamma och Mats är iväg på AW så jag hänger med lillasyster. Hon fick välja mat och då blev det (som alltid när jag är hemma) min kycklingwok. Vi har precis ätit och nu lyssnar vi på musik och dansar runt som rockstjärnor!


Oops!

Jag skulle bara se en del av filmen, men plötsligt hade jag sett hela.. Jag tycker väldigt mycket om den här filmen!


Äntligen fredag!


Gibbs

Sitter i soffan, käkar kycklingsallad och tittar på mitt favoritprogram, NCIS! Prinsen har lånat mig de tre första säsongerna så nu vet jag vad jag ska pyssla med på kvällarna efter träningen.


Lunch

Har glömt att visa hur smyckesklänningen blev (den som jag fyndade på tradera för nån vecka sen). Jag är väldigt nöjd!


Produktiv

Ikväll efter träningen, som för övrigt bestod av body balance, har jag lagat mat, detta resulterade i inte mindre än 10 matlådor, perfekt!

Till vänster: Kyckling-bacon-zucchini-gratäng
Uppe till höger: Kycklingsallad
Nere till höger: Lax med fetaost och crème fraîche
Jag gjorde även blomkålsmos som tillbehör.


Lyckan fortsätter

Jag får in NRJ på min radio på jobbet, lycklig_F90!


Lunch

Just ja, var ute på en rolig lunch idag också, med Anna, Anna-Karin och Lottie. Kycklingsallad på Tullportens konditori.


Sjukt glad!

Skrev för ett tag sedan att jag inte har så mycket planerat för våren som jag brukar ha, nu börjar det däremot ordna upp sig! En sak till är nu bokad, tAKiDA!! Happyhappy!


Tandläkaren

Usch, jag sitter i väntrummet hos tandläkaren nu.. Mitt hjärta hoppar nog ur kroppen snart! Hatar verkligen att gå till tandläkaren.. Speciellt inte på eget initiativ.

Update: 2000 kr fattigare är jag nu på väg därifrån.. För en halvtimme, grym timpenning måste jag säga! Man har ju valt fel yrke, helt klart!

Aja, nu ska jag iväg och käka med Anna-Karin och sen ska vi på bio. Det förtjänar vi idag!

PUSS!


Härlig söndag

Igår var en jättebra dag! Jag fick spendera den med två av dom bästa jag vet, Tess och Johan! Vi åkte pulka, tefat och sopsäck, vi hade picknickkorg med oss och vi försökte grilla men det gick inge vidare så till slut åkte vi hem och stekte korv i stekpanna istället, det gick precis lika bra! Vidare så letade vi resor, det är nu mest troligt att det blir Turkiet i april, antingen Alanya eller Side. Vi hittade två hotell som vi alla fastnade för, ett 4-stjärnigt och ett 5-stjärnigt, får se hur det blir.

Efter det var jag upp en sväng till mamma innan jag landade i sängen helt utmattad!


P.S I love you

Har haft en mycket trevlig kväll igen, jag känner mig väldigt glad idag. Jag gillar när jag är glad!

Jag, Martin och Lina kollade på Melodifestivalen och sen satt vi bara och pratade. Låtarna var som vanligt speciella på sitt eget lilla vis, ingen av låtarna som var med idag var speciellt bra och den enda låten som jag faktiskt kommer ihåg är Gosa, den blir nog barnens favorit. Jag gillade öppningsnumret dock, det var roligt och snyggt gjort. Tyckte att Danny skötte sig hyfsat bra ändå, med tanke på att han faktiskt inte ens tycker om att stå framför folk och prata. Han tittade ner i sina manuskort lite väl många gånger dock, men jag antar att det var för att han var nervös, det skulle jag också vara! Vid närmare eftertanke skulle jag aldrig kunna säga ett enda ord tror jag, jag skulle svimma innan jag ens hunnit ut på scenen. Så, programmet får väl kanske tre av fem toasters.

Vi kom fram till att jag har massor av filmer som jag måste se också, som jag tydligen helt har missat. På tal om film, just nu ligger jag och tittar på den fantastiska filmen P.S I love you. Jag älskar den filmen!


Feb. 02, 2013

Nu är vi här också, Jozzie ville ha en glass och mamma försökte precis beställa en korv med bröd.. Jag har precis tagit på mig luvan på jackan för jag vill helst inte bli sedd med dessa människor! Men jag har skrattat så jag har ont i magen!


Handla

Haha nu har jag varit och handlat två gånger idag och på väg för en tredje gång! Först åkte jag med Tess & Johan och sen ringde mamma och hade tråkigt så då hämtade hon upp mig på coop och sen åkte vi runt lite och hamnade till sist på coop igen! Rätt roligt ändå, det är där man träffar alla. Träffade både Martin, Lina, Hanna och Mona. Nu springer vi omkring på Ica också, min moster agerar paparazzi och fotar mamma hela tiden och lägger upp bilderna på facebook, det är en galen familj det här!

Det är en fin dag i alla fall:


Frukost!


Pepp!

Spinningen var sjukt jobbig när man är nyvaken och inte har käkat frukost men nu är dagens träning gjord! SKÖNT!

Nu ska jag käka frukost, städa, handla och ägna mig åt det här:


Lina lyckades!

Är på väg till badhuset för spinning nu, vaknade dock för ungefär en kvart sen, så jag är rätt trött. Men det går ändå, heja oss!


Trevlig kväll

Först tacos hos mamma och sen åkte jag ner till Lina, Martin, Hanna, Ann och Therese och umgicks över ett glas vin.

Nu har jag precis kommit hem och tänkte läsa lite innan jag ska sova, blir kanske morgon-spinning imorgon om Lina vaknar tidigt och lyckas väcka mig.

Bra dag helt enkelt, om jag bortser från att jag har fått en väldig tandvärk, måste verkligen boka en tid hos tandläkaren på måndag och det hade jag inte räknat med i den här månadens budget. Men men, det är "smällar" man får ta ibland.


Fredag!

Klippningen gick jättebra, jag är jättenöjd, bild kommer senare.

Just nu sitter jag och Lottie på Tullportens konditori och har precis käkat lunch, blev en spontan fredagslunch. Vi träffade på Mona precis också, henne saknar vi massor!

Lite nya planer har också gjorts, jag ska käka middag med mamma och Jossan ikväll innan jag drar vidare till Martin och Lina.

Hörs senare, puss!


RSS 2.0