Bilder från helgen







Sista dagen,

.. i London för den här gången: 


Jag saknar min Markus så mycket att jag håller på att bli tokig! Det har varit en trevlig resa men nu vill jag inte stanna en dag till! 

London levererar i år igen!








Härliga helg!

Synd bara att den snart är slut..

I går var vi äntligen upp på Mio och hämtade vår nya säng som kommit, så skön! Och väldigt snygg! Har man dessutom legat och myst i en 120 cm säng tills nu så känns en 160 cm ganska så stor! Efter det blev det en massa pyntande eftersom det är första advent i dag och då är det tradition att julgardiner, stjärnor och ljusstakar ska vara på plats. Julgranen däremot, kommer så klart inte före 4e advent! 

Imorse hade vi sovmorgon och jag smög iväg i blåsten på affären innan Markus vaknat så jag kunde köpa en riktig adventsfrukost (som också är en tradition). Just idag var jag sjukt sugen på kräm, så hallonkräm fick följa med hem. Även lite julmust och lussebullar. Sen låg vi i soffan och kikade lite tv innan det var dags att åka till farmor på gomiddag. Pappa fyllde år i fredags och farmor fyller år idag. Nu ligger vi åter i soffan och kollar på solsidan och sen blir det Johan Falk, min favorit! 



Puss!

RSS 2.0