Hej mitt i natten!

Eller ja, nästan i alla fall!
Tänkte skriva några rader om hur duktig jag har varit de senaste dagarna! Jag har hunnit med mycket ska ni veta! Hämtade lillasyster på skolan idag, sen gick vi hem och jag stekte pannkakor! I´m the best på pannkakor! Har även hunnit med att både tvätta, hänga tvätten och plocka ur diskmaskinen samt diska! Städat har jag också gjort! Därför var det väl förtjänt att jag drog på teater tidigare ikväll! Och eftersom att jag älskar teater så kan jag nu vara lycklig i tio år framåt, den var askul! :D

Det blev en kort dag på skolan för min del, blev ett besök på sjukhuset istället, och jag som hatar sjukhus! Tur att jag hade Johanna med mig, tack vännen! :)

Njae, nu kom Johanna tillbaka så nu blir det sängen, är nämligen hos mitt andra hem, JOHANNA! Haha, hur kommer det sig att jag aldrig behöver sova ensam längre? I LIKE IT!


Väck mig ur min mardröm, jag saknar dig!


Tack

För mig är du DÖD!
Du finns inte mer, den sista droppen föll precis!
AAAAAAAS!

Tyvärr,

Du är en del, en del av mig. Det kommer du alltid att vara! Jag kommer aldrig nånsin kunna glömma dig, och jag hatar dig för det! IDIOT! PUCKO!
Jag hatar att jag älskar dig!
Jag trodde inte det här om dig, ärlighet varar längst sa vi ju? Jävla lögnare! I won´t forget you and us, but I´m not gonna forget this eather!

Jag vandrar runt på mina moln, jag orkar inte ta tag i det här nu, det får jag ta hand om senare, jag orkar inte!


Whihooo!

Nu KÖÖR vi! You spin my head down down down! Weheeej! Vi sesz på krogen, puss på Pontus! :D vi ses på dansgolvet! ;D Johanna, Gennys, here we come! :D


I still miss you, you know that? ;)

Ses vi ikväll?



Ikväll ska de dansas! ANNA ENGMAN, You better be there! :D

Life is good right now!

Haha, ja, man har ju sina bra dagar och sina dåliga. Jag känner att det här blir en bra dag! Det har inte hänt nåt speciellt, det är bara en känsla jag har! "Lek livet Emmelie" som någon så fint sa, ja jag tror fan jag ska göra det! Varför hänga upp sig på saker som ändå inte går att fixa? Man kan ju inte göra allt, haha xD Jag har härliga vänner, tar snart studenten, har precis lyckats ta mig igenom en redovisning för 34 pers! Jag är STOLT över mig själv! Ingen är som jag, inte ens DU! JAg är bäst, eller nej, jag är bättre än BÄST! Så det så!

Nu ska jag lyssna på Eric´s redovisning! See yah!



No one can take my memories away from me!

Jävla värld!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, end now please?
Väck mig ur mardrömmen, nu tack? Allting känns såå feeel! Fix it, and while you´re at it, fix me! Vafan hände? Det känns som en orkan kom och drog med sig hela min värld, allt är som bort blåst! Jag vill kunna gå vidare, men det funkar inte så länge den här känslan inte tänker lämna mig, känslan av att det är något som inte stämmer, det är nåt som är fel med hela bilden. Jag önskar du kunde säga vad som hände, egentligen.   För jag vet att du ljuger!




Jag älskar dig!

Du är min enda längtan, varför förlorade jag dig?

Jag tar en paus i skrivandet på uppsatsen, jag är så otroligt trött på den! Uscha, jag hoppas att jag blir klar med den nån gång i natt, imorgon har jag verkligen inte tid för den, då är det ju slutprovet på fem timmar som ska göras. Usch, jag gruvar mig för det. Blir stressigt imorrn, jag måste kliva upp tidigt och göra provet, jobba, duscha och sen går bussen till sundsvall vid två. Men sedan blir det en bra helg tror jag! Först ska vi ju käka på kina och sen bowla i birsta, ska bli kul! Det var hyffsat länge sedan man gjorde nåt av det! Haha, sist jag bowlade var med Johanna, Cebbe och Marcus tror jag, och det var ett tag sedan, då blev vi alla spöade av Marcus, bowling-fantasten! Haha xD Sen stannar jag i Sundsvall till på måndag, pappa drar till Åland så jag ska få spendera helgen med Pontus! Får se om Victoria ska vara hemma också, jag antar det. Hoppas på en trevlig och mysig helg! Känns lite konstigt att jag inte ska ut nånting, jag har ju varit ute två dagar i veckan i en månad! Men det känns skönt att kunna vakna och inte känna sig bakis, haha jag låter som värsta alkisen(stavning?) men det är jag inte! Jag lovar :)

Nu när samhällskursen avslutas imorrn så ska jag börja med körkortet på allvar också, jag måste ju fixa det innan sommaren då jag och Johanna drar ner till Göteborg till att börja med, sen får vi se vart vinden för oss! Jag känner mig så otroligt fri helt plötsligt, jag kan göra precis vad jag vill! Det kunde jag i och för sig innan också, men allting känns så annorlunda nu. Annorlunda på ett bra sätt : ) Det var kanske precis vad han och jag behövde ändå, som någon sa till mig för nån vecka sen.. visserligen var hon lite lätt berusad, men men ;P Sagt är sagt som nån annan brukar säga.. Haha, det är många som säger saker, på tal om det, jag fick ett jättehemskt sms idag, jag trodde att mitt hjärta skulle stanna! Haha, det var ett sånt här april-skämt-sms, ett tips till dom som får det, LÄS HELA SMS:ET INNAN DU FÅR PANIK. Kan ju tillägga att det var just detta som jag inte gjorde, läste hela sms:et. Jag ringde i full panik till personen i fråga, och när denne inte svarade så läste jag hela sms:et och insåg mitt misstag. Haha, vadå grundlurad liksom? ; )

Nog om det, nu måste jag tyvärr fortsätta på min så otroligt intressanta uppsats, som för övrigt handlar om hur media framställer brottslingar.. Som sagt, jag kommer hem igen på måndag, så jag kikar väl förbi och skriver några rader om hur helgen blev eller nåt ;P Hare bäst, det ska jag!


Jag saknar dig!
Puss, E

RSS 2.0