You just got to love life sometimes <3

Jag lovar, det här har bergsäkert att göra med spegeln som jag krossade förra helgen, sju års olycka, bring it on! 


Jag är riktigt glad just nu!<3
idiot!

Drömmar,

Som alltid när jag försöker plugga så kommer jag på nåt nytt spännande att göra, och även denna gång alltså. Den här gången har jag fastnat i Lund, ni som känner mig vet nog vid det här laget att jag älskar både film och teater, och att jag mer än gärna skulle bli skådis, de enda problemet med det är väl att jag är så fruktansvärt blyg och feg. Min dröm är att få stå på dramaten, där alla stora skådespelare har stått, för att inte tala om regisörer! Kjell Begqvist, Jakob Eklund, Marie Richardsson och Bergman! Det här går i perioder, så det kommer och går, naturligtvis finns drömmen alltid där, nånstans i bakhuvet, men ibland tänker jag lite extra på det, som nu. Nu de senaste veckorna har teater varit allt som funnits i mitt huvud. Tänk att en önskan kan vara så långt borta, men ändå så nära. Egentligen är det ju bara att ta klivet ut i de okända och söka, även fast konkurrensen är stenhård där ute, vad har jag att förlora? Inte mycket vill jag påstå. Men så mycket att vinna.

Så, just nu istället för att plugga inför morgondagens tenta i Arkiv- och informationsvetenskap, sitter jag och kollar runt på olika teaterhögkolors hemsidor, och man kan väl säga att jag har fastnat i Stockholm, Lund eller Göteborg. Stockholms teaterhögskola har utbildat så många fantasiska skådespelare, t.ex Jacob Eklund, Nina Zanjani, Hanna Alström, Alexandra Rapaport, Helena Bergström och många fler! Sedan finns det ju privata skolor också, som t.ex Calle flygares teater skola. Dyr, men det skulle lätt vara värt det!



Tänk att få stå där!
Kungliga Dramatiska teatern ♥

Vi får väl se om det blir verklighet av mina drömmar nån dag,
men just nu ropar verkligheten på mig,
jag ska tydligen skriva tenta imorrn?
Ibland är verkligheten en sån tråkig plats!

Första inlägget 2010 !

Det blev visst inte alls som jag tänkt mig med bloggen, jag hann inte uppdatera nåt innan jag for ;O Men jag hoppas i alla fall att alla hade en underbar jul och en härlig nyårsafton, det hade jag :) På julafton ramlade släktingar in lite då och då, storasyster var här en sväng och vi bytte julklappar, mormor & hennes man kom, moster och några av mina kusiner var också på plats, riktigt mysigt! Var första gången jag firade med så många i släkten samtidigt! :) "Braiga" julklappar fick jag också, band-hero, hårtork, locktång, presentkort på H&M, Gina, Inreda o sånt samt på bio, parfym osv! Men den bästa julklappen fick jag i förrgår, Johanna hade nämligen beställt nåt som inte hade kommit, och jag var ju i fjällen över nyår, så jag fick det igår: ETT PÅSLAKANSET MED TWILIGHT EDWARD CULLEN PÅ! Gissa om jag är överlycklig!? TAACK! <3 Tänkte att jag skulle städa rummet ordentligt nån dag här framöver och sedan bädda rent med det, det kan ju inte se ut hur som helst om jag ska ha snygga-hunk-Edward i sängen liksom! :D Fick även ett nytt piercing-smycke, silver med dödskallr på, ashäftigt! :D

Nyår var också bra, jag var uppe i Gräftåvallen i pappas stuga med pappa, Annica, lillasyster och lillebror :) Kallt men härligt!

Just nu håller jag på att plugga till tentan som ska vara inlämnad på söndag, kan ju avslöja att det inte går så värst bra, men men :P

Får se om jag lägger upp nån årsresumé eller om jag helt enkelt struntar i det, 2009 var inget bra år. 2010 ska bli mitt år! Känns bra när man tittar framåt (peppar peppar ta i trä):

* Jag & Johanna har precis fixat träningskort, så "BITCH 2010 här kommer vi!"
* High school musical den 24/1
* Göteborg den 23-26/2
* Gotthard den 24/2 på brewhouse
* Kevin and the modern west den 25/2 i Lisebergshallen
* Magnus Betnér 9/3
* Jag fyller 20 år
* Förhoppningsvis åker jag, Johanna, Anna & Sussie till Thailand
* Jag SKA fixa körkortet

Kan det bli bättre? Watch out, 2010, here I come!



RSS 2.0