Nu så!

Äntligen dags för Johan Glans - World tour of Skandinavien!


Med eller utan sällskap

Jag skulle ju återkomma om alla mina planer för veckan, jag har så mycket att jag inte ens hinner skriva vad det är jag gör! I måndags jobbade jag och sen var jag ut och käkade med Anna och sen gick vi på bio och jag fick äntligen se Ego, med den otroligt snygga Martin Wallström i huvudrollen :) Den var väldigt bra!

Tisdagen spenderades på jobbet och sen gymmet med Lina. Vi har egentligen zumba toning på tisdagar, men eftersom det är sportlov så var den inställd. Men det gick ju bra ändå.

Just nu har jag precis ätit en god sallad från Subway, jag sitter på bussen mot Sundsvall för jag ska lyssna på Johan Glans ikväll. Med eller utan sällskap, vill ingen följa med så åker jag själv. Jag bestämde mig för några år sedan för att jag inte skulle missa nåt roligt bara för att ingen vill följa med, det går ju minst lika bra att åka på saker själv. Var iväg till Stockholm själv en helg förra året, min årliga teaterresa. Såg tre teatrar och det gick också hur bra som helst att göra själv :)

Passar även på att utnyttja tiden på bussen till att jobba lite, försöker lära mig lite nya uttryck och så.

Tjingeling!




Mycket senare

Här är en del av vad jag shoppade i Umeå:


Nästan slut på helgen

Nu börjar helgen lida mot sitt slut, jag sitter och väntar på tåget hem till Härnösand. Får se om det är i tid för en gångs skull.. Jag skulle helst vilja att det inte blir några förseningar sen heller, för jag hade tänkt att se Johan Falk innan jag ska sova.

Sedan väntar en hel vecka sprängfull med en massa roliga saker! Jag återkommer till det. Prio ett den här veckan är att jag ska ta mig igenom en hel arbetsvecka på mitt nya jobb, det blir spännande! Jag ska smygstartar redan på tåget genom att läsa Beredning av Brottmål, hoppas nåt fastnar så blir det lättare imorgon.

Jag återkommer förhoppningsvis lite senare med vad jag har shoppat i helgen, hej!


Strax framme i

Umeå! Där väntar en toppenhelg fylld med biobesök ikväll, Allstar imorrn för att käka och kolla Timrå - Modo matchen, mello och kanske även lite shopping! I like!!

Jag jobbade förresten min sista dag på förvaltningsrätten igår, innan min tjänstledighet det vill säga. Så, idag har jag jobbat min första dag på Ångermanlands tingsrätt! Kändes lite konstigt att gå upp en våning till och det kändes hyfsat fel att gå förbi hela FR på fikat, för att sätta mig på andra sidan av fikarummet.. Men jag tror att det här blir toppen! Jag kommer få lära mig så otroligt mycket, och jag träffar ju alla på fika/lunch och skulle jag dessutom sakna någon alldeles för mycket så kan jag alltid springa ner för trappan bara, så finns ju alla där :)

Nu ska jag snart av, vi hörs!

PUSS!


RSS 2.0