Fix

Har precis snittat om mina vackra tulpaner och nu ska jag måla naglarna innan jag ska hoppa i säng, talk to you soon!

PUSS!


Planer för helgen

Jag tror att den här helgen blir kanon! Till att börja med ska jag äntligen gå och klippa mig imorgon!! Jobba vidare och sen på kvällen ska jag till Martin och Lina och umgås. Lördagen ska jag dessvärre tillbringa till största del i tvättstugan, men på kvällen blir det Melodifestivalen för hela slanten! Kalla mig gärna tönt, men mello måste man titta på! På söndag ska jag, Tess och Johan åka lite pulka och sen grilla. Blev plötsligt toksugen på antingen det eller åka en långtur på längdskidor, kan tillägga att jag fullkomligt hatar att åka skidor så det är rätt märkligt.. Men, pulka och grillning blir nog toppen, hoppas på sol bara. Senare på söndagen ska vi leta en resa till solen i april. Jag tror att det blir en toppenhelg, och det bästa av alltihop är att jag får sova hur länge jag vill både lördag och söndag, vilken lycka alltså!

I brist på roligare bilder, dagens middag: Kycklinggratäng med paprika och zucchini och till det en sallad. Mycket gott!


Låg humor

Även om det har varit en jäkligt stressig dag så har jag skrattat nåt så kopiöst! Lottie, en kollega, hann inte få med alla sina kallelser med posten, och då måste vi frankera breven själva och lämna in dom på posten efter jobbet. I alla fall så var hon väldigt stressad för hon skulle själv inte hinna till posten, utan Anna-Karin, en annan kollega, skulle ta med breven åt henne, så haffar hon mig i korridoren och ropar: "Emmelie, kan du hjälpa mig att slicka, det är lite bråttom här!" Varpå jag stannar upp helt, dels helt förskräckt och dels håller jag på att skratta ihjäl mig! Vi hade alltså inga självhäftande frimärken, utan det var såna här gamla hederliga som man måste fukta för att dom ska fastna på kuvertet.. Jag kan säga att vi skrattade ganska länge åt det där!

Nu är jag på väg hem från spinningen, det var ett halvjobbigt pass, han som brukar ha det var borta av någon anledning så det var en annan som körde istället, dock inte samma pass.

Återkommer om helgens planer när jag har käkat, cya!

Ungefär så här har jag sett ut idag förresten:


Vattenpaus

Så här sent har jag min vattenpaus, har inte hunnit ta nån fika förrän nu, full rulle hela dagen! Satt i ST-möte i vad som kändes som en evighet på förmiddagen och sen har dagen bara sprungit ifrån mig! Hann i alla fall andas lite frisk luft på lunchen då jag och Lottie tog en kort promenad runt stan, välbehövligt och bra.

Nu ska jag jobba järnet tills jag ska iväg på långpass på spinningen halv sex, wish med luck!


Det var den planen!

Fick precis en påminnelse om att Mia på Grötö börjar när som helst, så där rök planen om att ligga i säng halv tio.. För det måste jag ju se, älskar Mia Skäringer, fantastiska människa! Passar även på att äta lite LCHF-vänlig efterätt, grädde, hallon och LCHF-glass :)

Men när det är slut ska jag absolut sova, puss!


Jan. 30, 2013

Har precis satt mig i soffan för att läsa en bok och äta mat. Har tränat Body balance en timme idag med Tess följt av en powerwalk på runt 30 minuter, så nu känns det skönt att få sätta sig i soffan och bara ta det lugnt. Min plan är att jag ska läsa till max klockan nio och senast halv tio ska jag vara i säng, tror att jag behöver mer sömn än vad jag i dagsläget får nämligen.

Kvällens mat:
Soppa med ost och broccoli, till det en sidesalad toppad med några skivor brieost, mumma!


Lycklig tjej!

Kolla in vad jag precis köpte!


Bra kväll

Har haft Tess & Johan på besök ikväll, trevligt som alltid. Jag och Tess färgade håret på varandra, en blond och en brunett, jag det senare naturligtvis. Johan, stackaren fick sitta och titta på tv hela kvällen, men inte klagade han för det! Vi har pratat om att dra utomlands i april, förhoppningsvis bokar vi i helgen eller till veckan, jag trodde aldrig att jag skulle säga det men, jag längtar faktiskt efter lite sol och bad nu. Så, en resa till Spanien eller Grekland skulle inte sitta helt fel! Men, återkommer om det.

Jag har förresten deaktiverat mitt facebook-konto, jag tänkte försöka blogga mer istället. Jag satt på facebook i princip hela tiden och det ger ju inte direkt någonting. Man sitter där med över 300 personer i vänlistan, men man pratar och känner ju inte ens hälften, vad är grejen med det egentligen? Alltså missförstå mig rätt, man behöver ju inte prata med alla hela tiden men jag pratade kanske max med 10-20 st totalt. Visserligen är det roligt att emellanåt hålla kontakten med gamla klasskompisar och så, men man lever ju så olika liv och ärligt talat så känner man ju inte varandra längre. Så, nu har jag tagit en paus från det hela, på obestämd tid, det återstår att se hur länge jag klarar mig utan den. Klarade ju mig perfekt innan, så det borde ju inte vara ett problem, right?

Vidare så har jag äntligen bokat en klipptid!! Det är verkligen på tiden, håret ser mer och mer ut som en hästman.. Jag undrar hur mycket jag kommer måsta ta bort för att det ska bli någorlunda fräscht igen.. Svårt att få håret i ett bra skick när man älskar att färga det i olika färger och nyanser hela tiden.


Glad i själen

Det är bland annat sånt här som kan göra mig glad i själen:


Bild

Ikväll har jag inget speciellt som jag vill skriva, så det får bli ett mini-kollage från helgen istället.


Solo i Umeå

Jag befinner mig i Umeå sen i fredagskväll, jag hälsar på Emelie. Just nu är hon dock i skolan så jag strosar runt på stan en sväng själv. Åker hem senare ikväll, jag ska ju upp och jobba som vanligt imorrn. Men skönt att vara ledig så här en dag extra, jag tror att det behövdes.

Hittills har jag i alla fall shoppat en hel del, varit på 75-års fest (3 st som fyllde 25), kände dock ingen förutom Emelie men det gick bra ändå, det var rätt roligt, käkat på Allstar och sen har jag även utnyttjat min födelsedagspresent, ett biobesök, vi såg Flight, inte min typ av film, men ändå helt okej, bättre än förväntat faktiskt.

Nu ska jag kila vidare, tänkte leta upp en affär som heter Önska, det brukar alltid finnas så mycket fint där.

PUSS!


Mys!

Nu trivs jag :))


Stockholm

Jag befinner mig just nu i badkaret på Hotell Nordic Sea i Stockholm. Efter en promenad i stan så höll jag på att frysa ihjäl och kom sen på att jag faktiskt har ett badkar på rummet, varmt och skönt!

Jag är förresten här på utbildning i lagen om offentlig upphandling, mycket intressant! Man får en annan inställning till det när man vet lite mer vad det handlar om, jag har alltid tyckt att offentliga upphandlingar är jobbiga, men nu ser jag nästan fram emot att få komma hem och jobba med dom.

Jag kom hit imorse och sen är det halvdag imorgon och sedan ska jag åka hela långa vägen upp till Emelie i Umeå. Beräknad tid: Minst 8 timmar med tåg och buss -.- Men jag har laddat upp med filmer och sen ska jag försöka läsa klart Fifty shades of Grey, så Anna kan sluta tjata om den.

Annars då? Jorå, livet rullar på som vanligt, mycket fokus på maten och träningen. Jag är ganska nöjd med hur mycket jag tränar, fem pass i veckan är lagom tycker jag, däremot är jag ganska besviken på mig själv när det kommer till maten, jag har extremt svårt att hålla mig helt ifrån socker! Jag låter liksom aldrig mitt sötsug försvinna helt och det är väldigt dumt, det är den där jäkla chokladen alltså, rätt vad det är så har man ätit två bitar choklad. Låter ju supertöntigt att man inte ens kan unna sig en eller två bitar i veckan, men det funkar inte för mig, det är som det är med allt annat, allt eller inget. Samma sak med träningen, det är näst intill varje dag eller ingenting alls, jag saknar ett mellanläge. Men men, jag ska fortsätta kämpa, den här gången tänker jag fasen inte ge mig! Det är trots allt bara 5 kg kvar till mitt första delmål, och när det är klart då får jag köpa nya jeans har jag bestämt.

Nu ska jag kliva upp ur badet och krypa ner i mina pyjamasbyxor och mina duntofflor, jag börjar se ut som ett russin här..

Puss!

Bild från promenaden tidigare idag :)


Lite gladare

Hm, känner mig för tillfället lite gladare i själen. Jag har pratat med D och det känns väl fortfarande inte bra, men helt okej. Jag får väl leva med att ha honom i tankarna ett tag till dock, för han lämnar nog inte mig i första taget.

Jag har haft en jättebra helg! I fredags passade jag på att handla med Anna, tvätta och städa, finns det nåt bättre än att vakna upp en lördag morgon och veta att det är nystädat och fräscht? Lördagen spenderade jag först på stan med mamma, Jozzie och Mats, sen blev jag hämtad av Johan & Tess för jag skulle dit och käka middag. Det blev en jättetrevlig kväll, som alltid med dessa underbara, vi käkade god mat, drack lite vin, spelade spel och pratade, härligt! Helgen avslutade jag med att hälsa på farmor och blev än en gång bjuden på middag innan det var dags att åka och hämta mamma & Mats för bio :) Wallander - Den orolige mannen, tyvärr inte den bästa jag har sett, men helt okej ändå.

Nu ligger jag i sängen och förbannar mig själv för att jag aldrig kan gå och lägga mig i tid en endaste gång.. Kommer ju vara supertrött nu igen när jag ska upp om några timmar -.- Att man aldrig lär sig!

Nej, godnatt! PUSS!

Bild från i lördags :)


Blä

Jo det fanns något mer som jag vill skriva, eller vill och vill, jag känner mer att jag fasen måste. Jag håller på att bli smått galen på mig själv, jag saknar en viss David så mycket att jag inte riktigt vet vad jag håller på med ibland. Han vill inte lämna mina tankar helt enkelt, och inte blir det bättre av att jag vet att jag har sårat honom och att han inte vill prata med mig mer. Låter väl toppen, eller hur?

Blä är det mest passande ordet just nu känner jag.


Back in the ekorrhjul

Har haft en ganska crappy dag idag. Sov alldeles för länge så jag var inte på jobbet förrän vid nio (vi har ju flex så världen gick ju inte under direkt, men det är ju onödigt), halvvägs till jobbet kommer jag på att jag har glömt mina träningsskor hemma, vilket innebär att jag måste hem igen innan träningen, en stund senare inser jag att jag har glömt fredagens lunchlåda i kylen på jobbet, då Lottie och jag drog en spontan-lunch i fredags, och i lådan var det bland annat broccoli och det vet ju alla hur den luktar när den har tinat, urk! Det gick väl skapligt fram till lunch, fick faktiskt in Rix Fm på radion, är sjukt trött på Mix Megapol!! Sedan efter lunch satt jag i möte i två (!) timmar, angående ett nytt förslag på arbetstidsavtalet, inte så givande är väl min personliga åsikt. Sedan, när dessa två timmar hade förflutit så var det ju inte mycket kvar av arbetsdagen eftersom jag var tvungen att gå lite tidigare än vanligt eftersom jag som sagt hade glömt mina träningsskor hemma. Det enda som faktiskt var helt okej idag, var träningen, det gick faktiskt bättre än förväntat! Jag kör alltid dubbelpass på måndagar i och med att jag inte tränar fredag-söndag, och nu när det har varit ett uppehåll på kanske 2-3 gånger så trodde jag att jag skulle vara död efter Zumban, men jag klarade av hela det efterföljande spinningpasset också. Imponerande.

Sedan är det ju januari också, vilket innebär (för mig i alla fall) massor av galor att titta på. Jag missade dock Golden globe galan inatt, men så har jag ju aldrig varit speciellt intresserad av amerikanska skådespelare heller. Ikväll såg jag idrottsgalan och nästa vecka är det dags för min absoluta favorit-gala: Guldbaggegalan! Jag älskar den!! Tur att det finns lite att se fram emot. Jag har inte så mycket planerat i vår som jag brukar. Det brukar ju vara en och annan resa, teater, stand-up och lite annat, men i år är det inte mycket alls i kalendern. Jag måste ändra på det.

Det var väl allt jag hade att säga i afton, lite gnäll har väl ingen dött av..

Godnatt!


Dagen efter

Jag ligger i sängen, är lite småbakis och tycker liite synd om mig själv..

Jag var på drinkafton hos Ida igår med Lisa, Sanna, Sara, Malin, Sofie, Veronica och Sandra. Det var väldigt trevligt, Ida bjöd på middag och sen prövade vi olika drinkar. Det blev även massor av sång och dans. Vi drog ner på krogen och jag och Sanna var in en sväng på Bittens innan vi körde järnet på Svenssons dansgolv! Bra kväll!


Dagen E

Nu vet jag varför jag, när jag var 19 år, bestämde mig för att vara ensam för resten av livet. Det var för att jag skulle slippa det här, känna dessa känslor och sen sakta se dom försvinna i mörkret. Antingen att bli sårad själv, eller att såra någon annan. Jag vet inte vad som är värst. Man skulle ju kunna tro att det värsta är att bli sårad själv, men att såra någon annan ligger inte alls speciellt långt efter på listan. Ännu värre blir det när man försöker och verkligen är ärlig för att man har inbillat sig att folk uppskattar ärlighet, och sen får man en bitch-slap tillbaka. Härliga tider.

Nej, nu går jag och lägger mig och inväntar bättre tider. HEJ!


Dagen D

Jag vet inte riktigt om jag ska se det här som en chans eller en risk. Visst, livet handlar väl delvis om att våga ta chanser ibland, men hur stor får risken vara? Jag har inte bestämt mig om jag är "modig" som tänker så här, eller om jag egentligen bara är korkad. Det är nog det senare.. Men jag struntar i det just nu, jag är småless på att försöka vara förnuftig hela tiden. Jag tänker göra det, tänk om det blir toppen? Eller tänk om det går åt skogen. Om det blir det senare så kanske åtminstone lärde mig en läxa, och plötsligt har jag förvandlat både risken och chansningen till en win-win situation.

Nej, nu har jag svamlat nog för idag.

PUSS!


Men alltså!!

Hatar jag mig själv eller? Varför måste jag alltid fucka upp saker när det äntligen går bra? Va?! Det här duger inte! Och nån nyårsresumé blir det förresten inte heller idag, skit också.

/Nu går jag och lägger mig i soffan och surar.


Gott nytt år!

Åh jag vet knappt vart jag ska börja, jag känner mig så sjukt jäkla glad!! Det är verkligen superhärligt med ett nytt år och därmed också nya möjligheter! Jag har inte hunnit med att skriva någon årsresumé för föregående år, så jag hade tänkt att jag skulle skriva den imorgon.

Annars då? Vi hade en härlig nyårsafton igår med god mat och trevligt sällskap, fina fyrverkerier (som dock inte syntes så bra i och med att det var så dimmigt), traditionsenliga Grevinnan och betjänten och sen vid tolvslaget så lyssnade vi såklart på när Jan Malmsjö läste Nyårsklockan. Mysigt!

Nu ska jag städa undan lite och försöka sova, får se om jag hinner skriva imorrn igen.

PUSS!


RSS 2.0