Sluuta!

Så tröttsamt, bara sluta? Tack på förhand! 

Kyrkogården




Halloween








Nattjobb

Ja som rubriken lyder, nattjobb blev det! Markus kom hem ett tag efter mitt inlägg och vi käkade lite hemmagjord pizza och sen följde jag med honom tillbaka till jobbet. Jag fick till och med hjälpa till att maskera lite! Jag blev i alla fall mäkta imponerad, vad min snygging kan! 




Bak

Har haft en jättebra dag idag! Fick sova tills jag vaknade själv (vilken lyx!), har haft bästa Mona på trevligt besök, bakat och donat hemma, handlat, slängt skräp i Härnösands nya kretsloppspark, skönt att bli av med lite från vinden, och förberett maten och nu sitter jag i soffan och väntar på att Markus ska komma hem. Han ska lacka om sin bil så han for direkt när vi hade handlat och skulle blästra och spackla inför grundandet av bilen imorgon. 

Så här blev baket i alla fall: 


Sconsen blev ganska goda, smakade inte så mycket ägg så det var bra, knäckebrödet var helt okej och sen gjorde jag en vitlökssås också, till pizzan som vi snart ska äta. 

Gjorde lite "dricka" också till fredagsmyset: 



Must, Cola, Hallon och Vattenmelon! Så får man välja själv ;)

Nu hoppas jag att han kommer hem snart, annars är risken stor att jag somnar istället.. 



Ledig!

Idag är det dag före röd dag och då har vi en arbetstidsförkortning på fyra timmar, med expeditionstid 8-12, vilket innebär att om jag vill vara ledig hela dagen så "kostar" det mig endast fyra timmar på flexen! Kanon ju, så jag tog ledigt! Har precis vaknat nu och ska sätta igång med disken och sen lite bakning har jag tänkt, får se om jag slänger upp några bilder på det senare. 

Igår prövade jag nåt nytt, jag gjorde Markus favoriträtt (lasagne) LCHF-style, det tog ett bra tag att göra, men det var det värt, han verkade gilla det! 




RSS 2.0