Dagens

Dagens låt: Molly Sandén - Freak
Dagens frisyr: Lockigt efter den inbakade flätan igår
Dagens klädsel: Mörkblå tröja, mörkblåa jeans och svarta stövlar
Dagens händelse: Blir nog friskvårdspromenaden på lunchen med Linda
Dagens/kvällens planer: Jobb i vanlig ordning, sen är det min laga-mat-dag och sen tänkte jag lägga mig i soffan och kolla på nåt program på plattan
Dagens vill ha: Fler semesterdagar
Dagens saknad: EJEC
Dagens drog: Tuggummi
Dagens finaste: Snön som faller utanför fönstret
Dagens måste: Handla
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: Frukt, skinka och bröd hade jag tänkt
Dagens kärlek: Markus <3
Dagens mat: Frukost: Mackor med ägg och rostbiff och yoghurt, Lunch: Potatisgratäng med lövbiff och morötter, Middagen är fortfarande ett oskrivet blad
Dagens mående: Lite trött men annars helt okej
 
 
 
 

dröm

Imorse vaknade jag av att jag grät. Jag drömde att vi sågs igen och jag blev så glad att du äntligen pratade med mig! Lyckotårar föll i drömmen, när jag vaknade grät jag för att det bara var en dröm.

Så tråkigt att det blev som det är, tänk om man kunde spola tillbaka tiden och ändra på saker. Eller egentligen inte ändra, eftersom jag inte vet vad som blev fel, men bara få uppleva nåt av allt det galet roliga som bara vi förstod. Alla plötsliga skrattattacker, alla konstiga samtalsämnen och allt roligt och smått galet som vi kunde hitta på. Tänk att få uppleva en dag eller kväll med "gänget" igen.. 

Det kommer aldrig bli som förut, "vi" finns inte kvar. Det är min stora sorg. Det skulle ju vara vi mot världen, alltid. Hand i hand. Även om världen var och upp och ned, så skulle det alltid vara vi. Jag kommer aldrig att glömma. 

E J E C <3

"Världen är ett skämt, det är kulisser alltihop
På provspelningen, vi är statister allihop"


RSS 2.0