GRATTIS!

Cebbe´s 18-års fest!

GRATTIS VÄNNEN!

     
     

Kvällen började med en mysig middag, och avslutades lite senare på krogen :) På det stora hela hade jag trevligt, även on det var dött i stan!


A few updates..

Johanna har kommit hem! WIIEE!
Haha, och sen dess har vi;
* Varit på Wirströms och firat detta samt skvallrat lite om ditt&datt
* Tjockat oss ordentligt för typ tre år framåt, chips, dipp, godisoch ostbågar framför en harry potter film med Tess ;)
* Vi har dessutom börjat planera vårt projektarbete mer på "riktigt" nu, i veckan ska vi skicka stipendieansökningarna och vi har kollat upp priser och hotell och så! Kommer bli världens bästa och definitivt den roligaste resan, det känner jag på mig! Och att det är med de två bästa tjejjorna i världen gör ju inte heller så mycket! ;D (Som såklart är Bästis & Tess!)

* Min dator har kraschat eller nått, så jag fick formatera om den, känns som jag blev rånad på en liten bit, hade så mycket minnen och skolarbeten på den. Kunde rädda lite, typ det viktigaste, men tyvärr långt ifrån allt. Men men, datorer är inte att lita på helt enkelt. För att vara riktigt säker på att allt sparas och inte kan raderas så skulle man ju ha köpt en extern hårdisk, men har man råd med det? NEJ! Skolan (iaf där jag går) räknar med att man har sparat allt skolarbete på två ställen, ifall datorn skulle gå sönder, och för att genomföra detta fick vi precis ett USB-minne av skolan, på 2 gb, HUR tror dom att allt skolarbete ska få plats på det lilla minnet? Till svar fick vi att man kunde ju alltid skaffa sig en extern hårdisk. Herregud, studiebidraget är ju bara på 1050 kr, en extern hårdisk med 1000 gb minne går på 1600. Hur hade dom då tänkt att vi ska ha råd med en? En liten fråga bara...

Nä, nu måste jag tillbaka och hjälpa Marcus att diska, jag ska för övrigt käka här idag :) Myyspys med darl, makaroner och korv ;D




Gammal
bild, men jag gillar den <3


Näe,

Nu börjar det här bli olidligt! Johanna, kom heem! Jag saknar dig så mycket att jag håller på att gå sönder i flera tusen bitar! Fråga marcus, han kan intyga det! Dagarna har blivit så ootroligt tråkiga när man vet att man inte får träffa dig idag heller... Kom hem nu!?  Det räcker gott och väl med 19 dagar! Det här är outhärdligt! Jag PROTESTERAR!



KÄNN DIG SAKNAD!

Update!

Ja, en liten update då!

Veckan blev väl ungefär så som jag beskrev i det förra inlägget att den skulle bli :) minus simningen, fast plus promenader istället ;)

Helgen blev som följer, i fredags var jag och marcus på födelsedagsmiddag hos marcus farbror, trevligtrevligt! Sen på lördag morgon for vi iväg till marcus farmor i öje, för att baka havrekex ;D Vi hann även med några snöbollar och lite gråt, två av marcus små-kusiner var också med, så det blev snöbollskrig! :D Slutade med att jag blev mulad, men men ;P Senare på kvällen var det dags för Jonas 18-års fest! Kvällen började ju bra, men slutade ganska dåligt, lite gråt och bråk, men jag överlevde natten i alla fall! Igår var jag på middag hos farmor&farfar, pappa med familj var med också, vi skulle fira lite sen farsdag. Farmor hade köpt en sån här exotisk planka, hur god som helst! MUMS! rekomenderas ! :D Senare på kvällen blev det plugg, historia, tycker det ät rätt mycket historia nu faktiskt :S sen vid 12 tiden, på kvällen när jag äntligen kände mig klar, så var det bara att pallra sig upp till jobbet som väntade, behöver jag säga att jag är trött idag?
Några pics från festen; ENJOY!

    

festen  
bilderna tagna från bilddagboken ;D


Förresten, idag får jag hämta ut min jacka! WIIE! Kärlek <3

/emmelie


Hola!

Igår började min spanska på distans! Jajjamän! Roligt, fast det känns som att kan kommer blir lite små-svårt ;P Var fjärde vecka så ska min lärare ringa till mig och så ska vi prata, enbart spanska? :S Jag undrar hur den biten kommer gå.. Men men, jag hoppas på det bästa! :D

Den här veckan har jag fullt upp igen! Imorse när jag vaknade började jag med att ta en promenad på 5 km, hem och duscha, fika lite och uppdatera mig i bloggvärlden! Ja, jag älskar bloggar! Haha, marcus hatar när jag läser bloggar ;D Och nu sitter jag här och ska läsa lite spanska och geografi tänkte jag. Jag är ju ledig idag förresten, alla tisdagar är nu lektionsfria! Så himla härligt! Det behövs verkligen, läste lite om målen och så i spanska, och de räknar med att man lägger ner 1 ½-2 timmar om dagen på spanska! Shit, så mycket tid har inte jag över varje dag. Men det blir till att ta igen lite på tisdagar, har ju ändå inget annat för mig.

Resten av min vecka ser ut dom följer;

Onsdag:
* Skola, har utvecklingssamtal! (som jag får gå på helt själv nu eftersom jag har fyllt 18!)
* Badhuset på kvällen, simmasimmasimma
* Hem och försöka hinna plugga en liten stund innan läggdags

Torsdag:
* Skola, har bara rörligbild då, funderar på att jobba hemifrån
* En prommis igen på 5 km
* Plugg

Fredag:
* Skola först, en lektion
* Antingen badhuset eller en promenad, får se vilket humör jag är på :P
* Middag hos marcus farbror som fyller år
* Möjligtvis krogen med Vikkan, hennes kompis fyller 18!

Lördag:
* Fest
* Krogen

Söndag
* Pluggapluggaplugga
* Jobba

Räknar dagarna tills du kommer hem Johanna! Saknar dig!
Ja, det var väl allt tror jag, hörs sen!


Provhelvetessatansjävlaskit! typ..

Det är ganska faschinerande(stavning?) hur mycket som är inpräntat i huvvet egentligen. Imorse höll jag inte på att komma ur sägen, men nånstans så orkar man i alla fall, för man vet att man så illa tvunget måste! Man måste ändå göra det man missar idag, nån annan dag, då blir det hemskt mycket en dag, och inget en annan. Jobbigt

Kan jn avsluta med att säga att ja, haha idag fick vi hemprovet i historia. Vilket skämt säger jag bara, dessutom så ska man göra halva uppgiften själv, och resten i grupp? Varför? Kan ju tilläga att alla redan är i grupper om fyra, jag är själv.

Kill me now please?

Shitshitshit! Det här är typ det jag pallar, mer kan jag inte ta!

Wiie!

Äntligen något positivt i den annars så grå vardagen! Min jacka fanns i en butik nere i Värnamo! Haha, ja det blir en lång resa för min älskade jacka! Jag var nere i Sundsvall igår för att hitta en vinterjacka, hitade en som jag vart förälskad i, men såklart fanns inte den färgen som jag ville ha! Det fanns svart, men alla jackor samt kläder(!) som jag har är svarta, så jag tänkte att vinterjackan skulle få vara röd. Killen i affären var jättetrevlig och kollade om den fanns på stadiums webbshop, och det gjorde den! :D Men han kunde inte beställa den, utan det var vi yvungna att göra hemma själva, okej tänkte vi och åkte hem och skulle beställa den, tro ni den fanns då? NÄE! Antingen så kollade han fel eller så ljög han(?) för där fanns den inte. Nähe, då tänkte vi vara smarta och ringa ner till Gävle då, och kolla om den fanns kvar där, min moster ska nämligen komma upp hit på fredag så då kunde mormor köpa den och skicka med Pia den då. Jaha, där fanns den inte heller, men expediten i Gävle sa att det fanns två jackor kvar i hela Sverige och de fanns ända nere i Göteborg! Sagt och gjort, mamma ringde ner till Göteborg, där fanns den tydligen inte heller, expediten i Gävle hade fått upp att jackan skulle finnas i en butik som inte har öppnat än(!?) Hur hon lyckades med det har jag ingen aning om, men då satt jag mig ner själv och kollade på nätet och wips, så hittade jag den i Karlstad och Värnamo. Mamma fick ringa och Karlstad svarade inte, så det fick bli Värnamo, och där fanns den!!! ASLYCKLIG! Så butiken i Värnamo skickar upp den till veckan! Ibland ska man ha lite tur också! ;D
Nä, nu måste jag fortsätta med geografi, exogena och endogena krafter, here I come!


Skitsnygg är den, och schön!

Usch!

Ja, livet sucks right now!

Varför lägger alla lärare alltid alla läxförhör och prov samtidigt? vavava? Jag blir så less! Just nu har jag typ hundra olika saker att göra, men hinner bara typ 20 känns det som. Jag ångrar verkligen att jag valde geografi, jag hoppas att dte inte blir likadant med spanskan, då blir jag helt tokig!!! Just nu sitter jag med läxor, prov, middagar, födelsedagar och krogutgångar upp till halsen! Åtminstonde så känns det så. Jag har hittills tackat nej till ett födelsedagskalas, en middag och två krogutgångar. Jag känner mig så tråkig! Jag vill inte vara tråkig! Men det får nog bli så ett tag framöver. nej, nu måste jag sätta igång med geografin!


Tillfällig...

Just nu har jag en tillfälligbloggdesign, jag behöver hjälp med den, smart som jag är så raderade jag min gamla på nått sätt...  JOHANNA ELLER MICKE!!!

Ångest!

Ja, mycke ångest! Skolan har börjat idag igen, efter två underbara veckor på Landsarkivet med Johanna och sen ett värförtjänt lov! Mera lov? Snälla! Var verkligen svårt att komma upp ur sängen imorse, för tidigt och sen kom jag på att det blir tre veckor ensam i skolan :( Johanna, kom hem nu! det räcker med 2 dagar!? (A)

Väl på skolan insåg jag för det första att jag var 10 minuter sen, och sen att jag hade glömt min historiebok hemma. Typiskt mig! Blir att ta igen allting efter skolan, som om jag inte hade nog medsaker att göra redan!?  STOR inlämningsuppgift i Geografi, pluggning till prov på onsdag i arbetsmiljö&säkerhet, och sen två inlämningar i historia, en till ikväll och en till nästa måndag. För övrigt ska jag hinna med att simma ikväll också! Fast det gillar vi! Men ja, det blir ju också själv, marcus tatuerade sig nämligen i torsdags, så det blir inget bad för han på några veckor! En ganska stor, men snygg tribal på armen.

Ja, nu har jag hål till klockan ett, trååk! Det finns ingenting att göra på dessa håltimmar, böckerna har jag såklart hemma, så jag kan inte plugga nått ;/

Det är helt klart INTE min dag idag....



Äntligen!

Ja, äntligen fungerar mitt internet som det ska!

Nu blir det mycket hopp i rader när jag ska berätta vad som har skett den här veckan, men jag ska göra mitt bästa!

För det första så har jag varit med i tidningen igår! Ja, nu i veckan blev jag uppringd av tidningen och några timmar senare blev jag intervjuad per telefon av en reporter i Sollefteå! Haha, askul! Dubbelblad i tidningen och massor med bilder på mig! Fast det var ju såklart inte två hela sidor om mig, nejnej, det var jag och tre tjejer till! ;) Vi fick svara på några frågor, och sedan hade dom tagit ett utdrag från bloggen och skrivit in det i tidningen och även ett kort på själva bloggen ;D Haha! DERU! ;P

Vad mer? Jo, Johanna har åkt nu.. ='( Min bästaste bästa vän har dragit till Thailand i TRE veckor nu! och lämnat mig ensam i kalla sverige :( Buhu! Astråkigt! Vem ska jag nu skratta med på skolan? vem ska jag nu kolla på hockey på O´learys med? Vem ska jag nu ha roligt med på helgerna? Usch, det känns jobbigt faktiskt.. skitockså!

Blev kanske inte så mycket hopp i raderna, men ändå! Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag, carro och sandra tjatade om krogen, men jag vet inte, vi får se. Ska i alla fall åka med mami till minneslunden och tända ljus. Blir kanske en sväng till ramvik också.

Hejsahoppsan!


emmelieochjohannaförettbratagsen!

RSS 2.0