Fredag står det, PUCKO!

Wiie, äntligen fredag! Har haft en jättebra dag faktiskt, lite seg kanske, men bra! Vi hade driftstörningar på jobbet idag ända fram till klockan ett, och eftersom nästan allt jobb finns i ett system på datorn så blev det vääldigt svårt att jobba :P men men, jag hittade en annan sysselsättning, jag läste domböcker hela morgonen, och det är ett jobb som ändå ska göras men som inte hinns med annars så det var bra i alla fall. 

Efter jobbet var jag iväg och käkade med grabbarna på Sam´s, käkade grillad fläskfilé och potatisgratäng, MUMS! Träffade även på Tess och Henke, de firar ett år idag, Grattis sötnosar! <3 Sen blev det en sväng till Coop, de hade ju billigt godis för medlemmar och det var ett tag jag käkade godis nu så :) 

Just nu sitter jag och spelar lite farmville och tittar på idol, Olle och Geir är ju grymt bra! Ska betala ljusen och även några auktioner som jag har vunnit på tradera :) Har köpt lite piercingsmycken ^^  

Imorrn på dan blir det birsta med Tess och på kvällen blir det utgång med Maria, antingen på Parken eller på krogen, det får vi se :) 

PUSS!

En höstkväll i månskenet..


Jag har precis kommit hem från en väldigt trevlig kväll med
Maria Sundin Forslund! Vi tog en promenad i det vackra skenet från månen som strålade som en hel ocean där den hade sin plats bland alla glittrande stjärnor på himlavalvet! Även marken hade en vacker slöja av glitter som delade plats med de målande och färggranna löven som skördats inför den vinter som komma skall. ♥

Haha, jag och Maria ska skriva en poesibok, så jäkla bäst, tack för en skitrolig kväll, du lyser verkligen upp i höstmörkret! :)

PUSS!

Hockey och annat!

Har precis kommit hem från en sväng på stan, mat och sen hockey! Detta gjordes med Johanna & Cebbe! Gjorde misstaget och gå hem, vadå jag bor ju jättenära högslätten, men som sagt det var ett STORT misstag, jag är dyngsur nu! Det spöregnar nämligen ute och jag och Cebbe gick dessutom i motvind -.- Inte kul! Vad som däremot var kul var att jag äntligen har köpt mig vantar, två par till och med! Tyvärr varade inte lyckan så länge, då de ena paret redan på hockeyn gick sönder -.- Dock kunde Johanna fixa dom ;) Kunde även pricka av lite mer saker; underkläder, mascara och nytt puder! Ska ju till Birsta på lördag, med http://kemppainens.blogspot.com/, försöker att åka dit en gång i månaden, när vi har fått lön och kan shoppa loss! 

Nej, nu måste jag gå och värma mig, jag som aldrig fryser, jag håller på att frysa ihjäl! 

PUSS!

Ljusparty!



Dessa fina skapelser köpte jag! Nu är man ca 1000 kr fattigare dock.. Men jag är så nöjd med köpen, eller ja beställningen än så länge, ljusen och stakarna kommer ju sedan. Teljusen jag köpte är med doft, Hocus Pocus och Svart Hallon valde jag :) Nu längtar jag bara till de kommer så jag kan börja använda dom :) 

Nej, nu måste jag sova! Godnatt!
PUSS!

Måndag!

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här; men guud så skönt att det är måndag! Jag har jobbat min första dag efter två veckors sjukskrivning! Jättehärligt! Lunchade med en kär arbetskompis också, Maria! :) Vart en trevlig lunch på Amenta, var en jättegod pastasås idag :) Efter jobbet har jag också hunnit med en sväng på dollar, hittade dock bara det ena jag skulle köpa, ett fotoalbum/fotobok, jag skulle ha fotohörn till det också, men några sådana hittade jag inte, så det får jag väl leta på stan istället. Började fixa iordning med mina miljontals foton igår (känns som det är miljoner iaf) och upptäckte ganska snart att fotoalbumet inte skulle räcka till, och inte fotohörnen heller för den delen. Men men, nu ska det äntligen bli lite ordning :) 

Just nu håller jag på att laga mat, stuvade makaroner och korv står på menyn idag! Om en timme blir det ljusparty med Maria också! Jag har flyt idag känner jag! :) Mera av sånna här dagar, tack! 

Nej, åter till maten!

PUSS!



Helg-party-godis!

Ja, jäklar, nu är det visst helg igen! Det går fort här! Det har redan gått två veckor sedan jag opererades och jag börjar jobba på måndag igen. Trodde det skulle kännas motigt eftersom jag har varit hemma i två veckor, men det känns hur bra som helst! Jag har saknat jobbet, men mest arbetskompisarna då! Åh, när jag tittar i almanackan så ser jag att Maria bör vara på plats igen också, härligt! Henne har jag saknat mest av alla tror jag, var länge sen nu!

Ja, även den här veckan har bestått av film i massor, eller ja tv-serier om jag ska vara helt ärlig, Huset fullt och Vänner :) Men igår tog jag ett litet avbrott i några timmar, lockade håret, sminkade mig, bytte ut pyjamasen mot nåt som iaf liknade en party-outfit och sist men inte minst slog jag på partyhumöret och drog iväg på Annas 20-års fest! Riktigt trevligt faktiskt, även om jag tyvärr tror att det hade varit roligare om jag hade haft lite alkohol i kroppen, men men det gick ju ändå. Äter ju fortfarande morfin, för är inte riktigt 100 i halsen än, och alla vet ju att man inte ska blanda tabletter med alkohol? ;D Var hemma relativt tidigt ändå, vid halv ett. Hade dock varit hemma ännu tidigare om det inte vore för den där sabla taxin! Jag, Sanna & Tobias stod och väntade på den i 40 minuter tror jag, svinkallt var det också! När jag ringde andra gången så kom den efter kanske en kvart. 

Det var en liten update om vad som händer. Men nu måste jag kila ner och börja med maten, syster yster kommer och käkar idag, har blivit lite av en tradition på lördagar, I LIKE! <3 Men de tre senaste lördagarna som hon har varit här har vi ätit kött och typ kroketter, så idag blir det kyckling-wok ala Emmelie istället, måste ju bryta mönstret nån gång liksom ;) 

PUSS!

I wish..



YOU were here!

Skulle ha publicerats igår, 23.56.

Update!

Hey! Long time, no see! Operationen är avklarad and I´m in pain! Allt gick bra, jag fick inhalera väldigt roligt medel och poff så var jag ett par mandlar fattigare ;D Men allt efteråt! Jag har vääldigt ont i halsen! och dagarna på sjukhuset ska vi inte tala om! Tur att Mats hade med sig datorn till mig när han, mamma och Jossan kom och hälsade på mig! Annars hade jag haft supertråkigt! Dessutom kom pappa, Pontus och Victoria och hälsade på, med tidningar! Jag garvade rätt mycket åt mig själv också, jag inte bara lät som en 175-årig tant, jag såg verkligen ut som en också! Jag fick ju inte ha mina egna kläder där direkt, mamelucker, knästrumpor och ett långt vitt linne and no bra! See were I´m going people?! Nej, jag hoppas bara att det var värt i det långa loppet, för just nu har jag för ont för att ens hoppas.. Hela den här veckan har bestått av pain och movies! Bara film i en vecka klagar jag ju absolut inte på, men det blir lite tråkigt i längden faktiskt.. men i helgen har jag iaf haft lite sällskap av en snäll vän, Erik! Vi har sett massor av film och ätit glass i stora lass! 

Glass och film är ungefär vad kommande vecka kommer att innehålla också, eftersom jag är sjukskriven till nästa söndag. Jag ska dock försöka pigga på mig och läka ihop till fredag har jag fått order om, Anna ska ha sin 20-års fest då, och det skulle vara väldigt tråkigt om jag skulle missa den. Orka skulle jag nog kunna tvinga mig själv till, problemet uppstår när det blir mycket folk inblandade, eftersom jag är ny-opererad och har två stora sår i halsen kan jag väldigt lätt få en infektion, vilket inte skulle vara så bra. Men, vi får helt enkelt vänta och se och hoppas på det bästa :) 

Godnatt&sovgott! PUSS!
Oh, just det! Imorrn ska jag och mamma iväg och kolla på en väldigt fin lägenhet! Hoppashoppashoppas!

Heelg!

Så var helgen här och det är endast två dagar kvar till the O-day! Jag som skulle bli bättre på att uppdatera, vi såg ju alla hur det gick.. nej, men några rader om vad jag gör kan jag väl kladda ner ;)

Igår var jag upp till Erik och käkade ost och kex, drack lite vin och kollade på film, Big Stan blev det, ganska kul film! Väldigt trevlig kväll som absolut ska göras om! :)

Idag blev det en sväng på stan med Magdalena, Emma, Kim & Carro. Hittade två presenter till lillebror som fyller år imorgon, sötgurkan min! <3 Hittade också äntligen ett par snygga strumpbyxor, jag som inte ens gillar strumpbyxor? :P men de här var riktigt snygga faktiskt :) Ikväll blir det film med Cebbe & Bättan, får se om Erik hänger med en stund också innan han börjar jobba vid nio.

Annars känner jag mig rätt arg idag faktiskt, men jag vet inte riktigt på vad.. nu ska jag gå och hänga tvätt tänkte jag, jag vill ju helst slippa se ut som en uteliggare när jag ska ner till pappa imorrn liksom! Later! 

PUSS! 

































Min lilla vän, vad har du för dig?
Löven faller, dagarna blir allt mörkare
Min lilla vän, vad har du för dig?
Vinden blåser allt oftare upp till storm
Min lilla vän, vad har du för dig?
Allt vi sa flög iväg med de vackra fåglarna
Min lilla vän, vad har du för dig?
Vi glider allt längre ifrån varann
Min lilla vän, vad har du för dig?
Hösten är här, alla löv är åter vackra
Min lilla vän, vad har du för dig?



Blåsigt värre, men jag älskar hösten!

Fasen, jag måste ju ta och skärpa mig vad gäller bloggandet, det här går ju inte! Man kan ju tro att det inte händer nåt alls i mitt liv för tillfället (A) Nej, men skämt å sido, jag måste bli bättre på att blogga, jag har ju ändå haft bloggen i två år, men jag hinner liksom inte.. jag tror det får bli min ursäkt, fast egentligen är den urusel, för jag gör egentligen inte så himla mycket, en "vanlig" dag blir ungefär: Vakna, jobba, komma hem, gå ut och gå/springa, äta, sova. Jag har liksom ingen energi i kroppen, nu har det ju en naturlig förklaring efter som jag har järnbristanemi och har haft det ett bra tag nu plus all skit med halsen hela långa sommaren, men snart, mycket snart blir det ändring på det hoppas jag! Efter operationen bör jag vara fit for fight igen, eller ja jag har ju kvar anemin iof.. Jag har tabletter mot det, men det är så hemska biverkningar så jag kan inte ta dom lika ofta som jag borde, vilket resulterar i att jag blir trött, vilket i sin tur suger! Men nog om det, efter regn kommer ju solsken, eller hur var det nu? 

Nu ska jag sova, ska ju upp och jobba imorrn! Åh, ska luncha med Fröken Forslund, Fröken Eriksson samt Fröken Frånlund imorrn också, det ska bli mycket angenämt!

Måste ju ut och fota igen snart också, blir ju himla sugen när jag ser Fredriks foton, http://www.the-proffesional.daportfolio.com/ eller http://the-proffesional.deviantart.com/favourites/ så himla grymma! Att det är min favorit-mys-årstid gör ju knappast saken sämre, titta bara på de otroligt vackra löven som faller varje dag!


Godnatt!
PUSS! ♡


RSS 2.0