Nattbio!




Klockan 0.04 ska jag, Tess och Cissi se den nya Pirates filmen, alltså 4an. 
I hope it´s great för jag kommer vara död på jobbet imorgon!
PUSS!

Utbildning och andra roligheter!

HEY!

Det var inte igår! Sedan sist har det hänt en del vill jag påstå! Till att börja med så har jag varit på utbildning i Stockholm, Saltsjö Baden närmare bestämt! Jätteroligt och lärorikt :) Underbar natur var det också! Fick jättemånga fina foton ^^
Tre intensiva dagar senare landade jag i Gävle, hos mormor :) Idag har vi varit och shoppat, jag har köpt tre jättefina tavlor till lägenheten och på tal om den så blev mitt vardagsrum färdigt när jag var i Stockholm! Underbart!! Ska börja flytta dit saker till veckan :) Vi hann även med en liten mini släktträff, träffade bl.a en ny liten söt tremänning, en kusin, kusiner till mamma, mammas moster och så. Väldigt trevligt, var väldigt länge sedan.

Här i Gävle blir jag till på söndag, imorrn ska vi titta på Pippi på is. Hihi, låter rätt töntigt men jag tror det blir jätteroligt, bl.a är Stefan Sauk och Krister Henriksson med :) Veckan fortsätter sedan med biopremiär på tisdag natt med Tess & Cissi och sedan blir det massa annat kul, mer om det senare!

Nu ska jag gå och beundra mina otroligt vackra tavlor!

CIAO!


RSS 2.0