Haha,


Bio

Var på bio med Emelie ikväll, vi såg den här,

GREAT movie, I´ll say!

Jag har ingen skriv-lust längre, därav no updates.. Men iaf så är det bestämt nu, jag blir uppe i Gräftån över nyår, ska bli såå skönt att slippa fest med alla här hemma. No affence, men jag vet hur det blir! Istället inviger jag det nya året med att vila upp mig i den kalla och härliga fjäll-luften! Känns askalas! Det enda som känns tråkigt är att Johanna & resten är ju kvar hemma. Men men, de finns nog kvar nästa år tror jag!

Nej, jag vill inte skriva mer nu, så jag stoppar där. Skriv-lusten kanske återvänder nästa år igen? Ska väl hinna med att skriva en sammanfattning av året också.

Puss & God natt!

Jobb jobb & jobb!

Slinker bara in en snabbis, jag är kvar på jobbet nämligen och blir nog det ett bra tag till ;/ SÅÅ mycket att göra! Åh, blir så trött! Men, jag gjorde i alla fall en god gärning idag, för heela huset, min inte så positiva rums kamrat Viktor har varit ganska sur idag, vresig rent ut sagt! Så, det fanns inte mycket att göra för att rädda de andra i byggnaden förutom att köpa massor av GODIS! So I did! Var till och med så pass snäll att jag nästan uteslutande köpte Viktors favoriter, lakrits! och jag hatar lakrits :/ Nu var det ju iof inte till mig, men ändå ;D Jag känner mig ganska uppskattad just nu ;)

Annars hade jag en väldigt trevlig och givande helg i Gräftåvallen med la familia ala papi^^ Haha ;D Vi bakade pepparkakor och lussebullar, bilder kommer sen ;) Får la se om det kanske blir nyår där uppe, men inget är bestämt, vet inte om jag har fått ledigt än så. och JA, jag känner pressen från er! Men som sagt så har jag ju INTE bestämt mig än, så ta inte ut nåt i förskott!

Nej, back to work! Takida strömmar ju ut genom högtalarna, bara några enstaka kollegor kvar här, mysigt! PUSS!


Äntligen helg!

Det har varit en händelserik vecka med blandade grejjer, flytt hjälp, otroligt roliga diskussioner, mycket skratt, ja en rolig vecka helt enkelt! Jag måste bara säga en annan sak också, jag älskar verkligen mitt jobb! <3 alla fantastiska människor som jobbar där! ALLTIHOPA! Love you guys!

Så, efter en så pass händelserik vecka tar jag en välförtjänt semster, jag är ledig idag och på måndag, och jag börjar helgen med att åka med Cebbe till Sundsvall för att beställa tatueringstider till oss båda! Ikväll drar jag till fjällen! Gräftåvallen närmare bestämt! I like it! Kameran ska med! OHJA!

SES! Ha en underbar helg, det ska jag!
PUSS!





RSS 2.0