På resande fot!

Den här gången är jag i Umeå, hos bästa Snurrpuppan <3
Jag åkte hit igår efter min dubbla körlektion och ska stanna till på lördag då jag får sällskap av Emelie, som ska vara hemma över Valborg då vi traditionsenligt ska grilla på Sälsten. Får se hur många som dyker upp, vi blir ju tyvärr bara färre och färre, men det brukar vara roligt ändå!

Nej, nu måste jag sova! Godnatt!

PUSS!

På tåget

Nu sitter jag äntligen på tåget ner mot Gävle :) Sitter helt själv i salongen med superskön musik i öronen (läs E-type ;)) och hans bok Sveakampen i händerna, ljuvligt! ;> PUSS!

På tåget

Nu sitter jag äntligen på tåget ner mot Gävle :) Sitter helt själv i salongen med superskön musik i öronen (läs E-type ;)) och hans bok Sveakampen i händerna, ljuvligt! ;> PUSS!

Stolt!

Just nu känner jag mig riktigt stolt över mig själv faktiskt! Min körskolelärare sa till mig nu i veckan att jag helst skulle vara klar med Fas A (på teorin som man gör själv på datorn), till nästa körlektion, som är på onsdag, jag ska vara klar med B också utbrister jag! Igår blev jag godkänd på Fas A och alldeles nyss blev jag godkänd på Fas B!! Så nu kan jag åka iväg på min "mini-semester" med gott samvete. Eller ja, jag har fortfarande lite problem med backning i korsning, men det ska jag träna på på tisdag med Mats, man kan ju inte vara bra på allt på en gång. Kanske att jag till och med hinner bli godkänd på Fas C på måndag eller tisdag, får se hur trött jag är efter resan och hur mycket tid som finns. Jag kommer hem på söndag kväll vid 23 snåret och sen är det ju jobb i vanlig ordning på måndag och det är även mammas födelsedag så jag ska upp till lingonstigen efter mötet. På tisdag ska jag som sagt övningsköra med Mats och på onsdag har jag en dubbelkörlektion på körskolan och direkt efter det åker jag upp till sötaste Emelie i Umeå och blir kvar där tills på söndag då vi tillsammans kommer att åka hem till Härnösand igen, Emelie ska ju som tur är vara hemma i stan på Valborg, då vi för övrigt som vanligt ska grilla på Sälsten ^^

Nej, nu måste jag sova! Jag som inte ens har packat väskan för helgen eller fixat lunch och middag till imorgon, skit också! Får fixa det imorgon bitti istället, hoppas bara att jag kommer upp, min underbara jobbarkompis Lottie skulle ringa och väcka mig klockan sju, får se om jag tar mig upp innan så jag hinner fixa klart allting, jag ska nämligen jobba fram tills jag ska åka vid 19 tiden imorgon kväll. Känner att jag skulle behöva ett par timmar på flexen till den sista april, då jag förhoppningsvis ska vara flexledig (beroende på hur många timmar jag får ihop till veckan). Men det löser sig nog!

Sova var det!

puss&godnatt!!

Jag kanske inte åker långt alla gånger,

men imorgon ska jag i alla fall åka till mormor i Gävle, och på lördag förmiddag rullar vi ner till Stockholm där vi sedan ska hoppa på ett kryssningsfartyg till Mariehamn :D Inte nog med att jag ska åka på en riktig kryssning, jag ska få se min favorit igen också, E-type!! Gissa om jag är en lycklig tjej?! Ännu mer lycklig är jag över att han kommer hit i sommar också, på Härnösands stadsfest :) Det här blir kung!
PUSS!

Glad påsk!


RSS 2.0