Dålig uppdatering!

TJO!

Här har det varit väldigt dålig uppdatering, återkommer inom kort med en liten uppdatering från b.la en tältning i byåker, stadsfesten och en dagsutflykt till Barsviken och Öje !

Så, återkommer inom kort! Har bara inte orkat :P
Lämnar er med en gammal bild iaf ;P
( Jag vet, jag har en snygg pojkvän! <3 )





Måndag!

Jaha, och så har ännu en helg passerat av sommarlovet! Usch vilken tråkig helg egentligen! Har nästan inte gjort nånting! Eller ja, tv-kväll med Cebbe och Johanna i fredags (ungefär som vanligt :P) och sen på lördag gjorde jag ingenting alls, satt bara vid datorn och läste bloggar, har en riktig favorit faktiskt, linneaaspolm.blogg.se, kolla in den! :) Läste även blondinbella och kissie, men vet ni, jag ska nog sluta läsa dom, jag har kommit fram till att de dom faktiskt skriver om är bara sina stora fester som de går på och deras "stora" kändisskap, bloggen ovanför känns däremot så äkta! En 18-årig tjej som redan i tidig ålder blev mamma, som skriver om allt vad mammarollen innebär och sitt liv i övrigt. Jag beundrar henne, mycket! Läs den! :D

Igår, hände inte så fasligt mycket heller, jag skulle precis gå och jobba vid halv tre tiden, och när jag öppnar dörren för att gå ut så står Johanna där!? Haha, gissa om jag blev förvånad! ;) Så, hon fick helt enkelt följa med mig till jobbet! Senare kom även Cebbe dit, fast då var jag redan klar! ;P Vi fortsatte hem till mig där det spelades kort i nån timme eller så, innan Johanna var tvungen att hoppa upp på cykeln för middag hos sin farmor :)
När vi sedan hade ätit och så, så bar det av till stallarna för ett första dopp, den här sommaren! Väldigt kallt var det, men jag och Johanna lyckades i alla fall att ta några simtag, för att sen springa upp och byta om! Jag är fortfarande väldigt förkyld, men ett dopp kan väl inte skada? Efter det blev det bullkalas hos oss, mamma hade bakat bullar, MUMS! Pusshej!


Älskling

Slänger förresten in en bild på någon som jag har saknat vääldigt mycket den här helgen!

Hej allihopa!

Jag tänkte att jag kanske skulle börja med att presentera mig själv! Vem är jag och vad sysslar jag med? :P

Det är svårt att veta hur man ska börja på en blogg, men här är i alla fall en liten inblick i hur det ser ut för mig.

Jag heter i alla fall Emmelie, men brukade kallas för Pemmlan av min pappa (därav namnet på bloggen) när jag var liten. Jag är 17 men snart 18 år och jag bor i liten stad längs kusten som heter Härnösand.
Till hösten börjar jag mitt sista år på medieprogrammet på nti-gymnasiet i sundsvall, med inriktning på rörligbild.

Min familj består av min mamma, hennes sambo, en lillasyster och sambons utflyttade dotter. Min pappa bor ungefär 7 mil härifrån med sin fru, deras gemensamma två barn och hennes son sen tidigare.  Ganska lång och krånglig historia, men jag har i alla fall två småsystrar på 9 respektive 13 år och en lillebror på snart 6 år samt en bonus-storasyster på 21 och en bonus-storebror som är 6 månader äldre än mig bara.

Jag älskar att fota, bowla (men bara om jag vinner ;P) vara med vännerna, lyssna på musik, även om det inte har blivit så mycket på sista tiden. Jag gillar skogen, den tycker jag är mysig, även om jag allt för sällan tar mig tid för att gå dit och känna lugnet, men när jag väl gör det är jag i min egna lilla värld, där ingen/inget kan störa mig. Sen gillar jag att skriva också, eller ja, eller jo, mja, äh skit samma! Jag kanske inte direkt älskar att skriva, men ibland är det verkligen skönt att få skriva av sig riktigt ordentligt! Jag hade ju en nogg förut, men ville prova en blogg istället, dels för att man verkade kunna fixa sig en lite snyggare design (som jag inte riktigt har fått till än) och dels för att nogg.se är så segt imellan åt. Det visade sig vara lite mer komplicerat än jag trodde, men det ska nog fixa sig! :)

Sist men inte minst, så älskar jag min älskade pojkvän mest i hela världen, 1år och 12 dagar idag, älskling! <3

Här kommer du alltså att få ta del av mitt liv, mina tankar och förhoppningsvis också mina foton!
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer, men det kommer säkert med tiden!

Nu återstår väl bara en sak, välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0