Söndag

Igår gjorde vi inte alls många knop, vi skulle ha varit på Mittsverige banan och tittat på TrackAttack, men Markus var inte så sugen så vi struntade i det. Vi var en sväng på dollar där jag köpte målarböcker och pennor, jag har på sista tiden haft ett jäkla sug efter att få rita och måla. Sen for vi runt och letade efter en frisbee, fanns ingenstans att få tag på, tråkigt nog. Markus har velat kasta frisbee i typ två veckors tid nu men vi har inte hittat nån. Antar att det är helt fel säsong..

På kvällen var vi på bio och såg Familjetrippen, riktigt rolig film! Sen somnade jag på soffan och Markus spelade och tittade på det omtalade UFC. 

Idag var vi bjuden till Mia på mat och jag bakade LCHF-dammsugare till efterrätt. Nu ligger vi åter i soffan och tittar på dumburken, med ljus tända överallt. Myspys! 

Jag glömde att fota när jag bakade idag, men det här är i från tidigare i veckan när jag bakade dammsugare. 




Snyggve in action! 


Fredagspresenter

Träffade mamma och "Lilly" en snabbis efter jobbet, och fick två jättefina blommor av mamma. 


Den till höger valde jag själv och den till vänster hade hon redan köpt :)

Fick förresten den här tavlan av mamma  för ett tag sedan, också jättefin, precis min smak, mamma kan hon! 



Prövade för övrigt att göra egen pasta ikväll till middagen, blev över förväntan faktiskt! Till pastan gjorde jag en gryta med kyckling och fläskfilé. Blev en himla dålig mobilbild, men mobilen är allt jag har sedan systemkameran kraschade i London förra året.. 




Nu ska jag strax springa ner och hämta tvätten, sen tror jag vi ska se nån film. 

Ses när vi hörs!


Bra dag!

Igår var en väldigt bra dag, först en väldigt sen lunch med Lottie och Jörgen och senare på kvällen hade vi afterwork på Kanal Kaféet 😃









Bildregn















Lite bilder på vad jag har pysslat med i sommar :)

RSS 2.0