En riktig man!



Har du någonsin sett något vackrare?

Inte jag i alla fall, oh my god, jag tror jag är kär!


MEN SLUTA REGNA FÖR F*N!

Jag ska ha sol och varmt sista april, we need it! Hör ni det där uppe?! Bring the sunshine, för här ska grillas! och vi tänker inte grilla i spöregn och kyla serni!

GE DIG IVÄG! SAJAH! :@

Kan inte den här komma nu?!



Jag vill se den NU! :D

AAAHHHH!

Vad less jag är på allt nu! Har bara gått omkring här hemma i typ tre veckor, jag blir galeen! Jag vill göra nåt, kan inte livet bjuda på några riktigt roliga överraskningar eller äventyr? Eller måste man komma på allting själv i den här världen? VA VA VA? Nu ska man ju i och för sig inte säga att det inte händer nåt, för då brukar det ju hända en hel rad hemskheter, men åt kul då? Det vore hemskt trevligt tycker jag. Nu behöver jag i och för sig bara vara hemma i en vecka till, sedan börjar min karriär som Domstolssekreterare, haha, fint ska det va! Nej, men jag hoppas att det blir kul! Nu kan man ju fråga sig om jag nu har så tråkigt, varför jag inte gör nåt? Enkelt, jag orkar bara inte! Jag har inte haft nån ork överhuvudtaget på snart två månader, orsaken till detta är kanske liite för personlig för att skriva här, men min efterlängtade tid på läkarpraktiken närmar sig med stormsteg! Sen du! Då ska det bli fart på den här kickan, det vill jag lova! Känns på ett sätt som att jag borde ta tag i det här j*vla körkortet också, men samtidigt så har jag ingen motivation till det heller. Känns inte som att jag kommer att ta det i alla fall. Haha, bra jobbat, jag har redan gett upp! Nej, jag måste ur den här svackan! och det med basta! Jag vill inte ha det så här, på många plan, av många anledningar, jag vill gör massor av grejjer, jag SKA göra massor av grejjer, jag ska bara hitta vägen ut ur det här mellan-landet bara. Äh, godnatt!

Snart ska jag hitta den jag är..

Tänk om..

-

Hm,

Har insett nu att jag kanske behöver en ny header, den som används nu är ju rätt gammal... hm, får se till att fixa det! Annars har det väl inte hänt nåt, två veckor kvar till jag börjar jobba! Trodde inte att jag skulle säga det, men jag längtar faktiskt! Finns inte så mycket att göra på dagarna, så det ska bli skönt att börja jobba och få lära sig nåt nytt! Biljetterna till och från Arvika i sommar är bokade också, ska bli ashärligt att komma härifrån nästan en vecka! Var på landsarkivet och fikade i söndags, Anna, Sussie, Mona & Linda körde på hårt och jobbade från 06 på morgonen både lördag och söndag så jag var där med en glasstårta och lite kex, vilket uppskattades :) Får se om det blir lunch med Anna på kina antingen imorrn eller på fredag kanske :) 

Igår kväll var jag hos Emlan och myste med henne och Äna, vi tittade på Stjärnsystrar, lite desperate housewifes och cougar town, som jag för övrigt helt har missat! :O Skäms på mig! På vägen hem hade jag ett väldigt givande samtal med Äna om dom vi kallar för Män. Jag skulle kalla dom skitstövlar om jag fick bestämma, och jag tror Äna håller med faktiskt ;) 

Om nån timme kommer mormor, myys! önskar att jag kunde följa med henne tillbaka till Gävle sen, men det hinner jag ju inte :( Sista april närmar sig med stormsteg och just nu känner jag bara NEEEJ! inte i år igen! Haha, men det ska bli kul att grilla på sälsten som "vanligt" med allihopa, hoppas alla kommer bara :) och Tess; DET ÄR BÄST FÖR DIG ATT DU KOMMER! :D på tal om Tess, jag blev inbjuden till en pannkaksdag hos henne på lördag! Myys! 

Nej, nu ska jag iväg en sväng i soolen, PUSSHEJ!

En gammal vän

tänk vad en gammal vän kan få en att minnas mycket! mycket som man trodde var bortglömt.. sånt som man kanske försökt glömma bort med flit, annat som man trodde att bara man själv kom ihåg och annat, det som bara har försvunnit i glömskan..

Paus

Jag har tagit en paus i mitt tenta-skrivande nu, för att uppdatera här! Vilket skämt alltså, dessa tentor hit och dit! Jag vet inte i hur många dagar som jag har suttit här så här sent (tidigt?) på natten (morgonen?) och försökt bli klar med den här skiten! För ja, det här är skit på ren svenska! Som om det inte vore nog att man måste skriva tentor, så bestämmer dessa professorer hur MYCKET det ska skrivas? Sjukt trist.. Jag är inne på min 11:e dataskrivna sida nu och ändå är jag inte klar än! På just den här tentan är det sju frågor, och frågorna 1-5 ska besvaras med ca 2 A4/fråga, och de två sista frågorna ska vara mellan en halv till en hel sida per fråga. och sen det här med ca? Vad är ca?? På den förra tentan var det nån som hade frågat om det måste vara si och så många sidor, till svar fick vi att det skulle vara ca si och så många sidor, bara man fick med det viktigaste så spelade sidorna helt plötsligt ingen roll? Så, det borde ju i teorin betyda att jag kan skriva en sida och det skulle kunna räcka? Tyvärr fungerar det ju inte så i praktiken, för där ska det ju vara 2 sidor, och säkerligen varken mer eller mindre. Så, jag har satt en egen gräns nu, på frågorna det ska vara ca 2 sidor, tycker jag att det gott och väl räcker med en och en halv sida, om det nu inte mot förmodan skulle finnas massor att skriva om, vilket det typ aldrig gör. Sedan tar det ju så fruktansvärt lång tid att skriva ner allt, speciellt när man måste läsa samma text typ 700 gånger innan man har fattat första meningen! det är inte som att skriva här, jag tror det har tagit mig tre minuter att skriva det här, skulle jag ha skrivit samma text-mängd på tentan som btw skrivs på arkivanska så skulle det nog ta mig en halvtimme åtminstone. 

Nej, det här går inte, tentan skriver tyvärr inte sig själv och ingen annan verkar vilja skriva den åt mig (jag har faktiskt frågat Cebbe, men han ville konstigt nog inte hjälpa mig? :O Jag fattar inte varför? ;) och Johanna försökte jag till och med muta, haha ;D Den lyckoungen är redan klar med sin! :( ) så får jag väl fortsätta med den nu, så man får sova nån gång! 

PUSSHEJ!

Sjuk+fest= INGEN BRA KOMBO!

Näe, som rubriken löd så är fest med förkylning ingen bra idé.. har varit sjuk nu sen i torsdags, var såå trött på att bara sitta här och i princip dygna farmville och fishville xD sedan att det var fest och tjejerna ville att jag skulle komma gjorde ju inte saken bättre. Men jag antar att jag blev iaf lite peppad av att vara efterlängtad, så jag drog en dusch och bytte om och drog! Jag var helt slut efter att bara bytt om kan jag ju säga! Men, kul hade jag iaf och det var lätt värt det! ;D 

Nu ska jag återgå till soffan och titta på Arn, serien. 



En sjukling redo för fest!

Kavaj: Gina tricot
Linnen: Gina tricot
Leggings: Cubus
Klocka: Ur & penn
Armband: Six

Haha, brukar inte köra en sån här
"här-har-jag-köpt-allt-jag-har-på-mig" grej,
men jag var tvungen att testa xD

RSS 2.0