Onsdag!

Måste ju uppdatera lite grann känner jag! Igår var jag på utbildning i Sundsvall, lunch och föreläsning i stadshuset och sen fin-middag på Kammarrätten på kvällen :) Det bjöds på italiensk buffé och självklart ost, kex och vin. Blev en väldigt gemytlig, men ack sen kväll med Maria på hotellet sedan, mycket prat och mycket skratt, men också samtal av det lite allvarligare slaget. Sov dock inte så bra, men hotell-frukosten var desto bättre, tummen upp för den! 

Om nån timme ska jag kila ner till Tess för lite mat, Harry Potter 6 som uppladdning för vad som komma skall, vi ska nämligen på natt-bio ikväll, Harry Potter och dödsrelikerna, dvs 7:an har smygpremiär inatt :) I hope it´s really good, för den slutar klockan 2, och då ska jag alltså pallra mig hem i kylan för att bara några timmar senare gå upp och jobba! Men, jag ska faktiskt ta lite sovmorgon tänkte jag, ska börja nio istället för sju, så det blir skönt! Halleluja för flex!



PUSS!

Chansa eller inte chansa?

CHANSA! säger många, och egentligen, vad har jag att förlora; INGET! men samtidigt, tänk om det är försent redan.. Jag har en väldigt underlig känsla angående det här, men som jag inte riktigt kan sätta fingret på, och det är inte så likt mig. Jag blir förvirrad i ett virrvarr av känslor..

Hm, trött är jag också, fruktansvärt trött faktiskt! Funderar på att gå och lägga mig snart, blev ingen Emlan idag, utan det blir nästa vecka istället^^ Kanske lika bra med tanke på hur trött jag är..


UPDATE: Hm, jag la precis 10 tarot-kort för mig själv, det ser inte ljust ut kan jag säga.. Får nog fundera mer på det här med att chansa eller inte chansa..

PUSS!

Tänk om jag om 20 år tänker tillbaka på det här och ångrar att jag inte chansade? Ångrar att jag slutade hoppas? Livet är för kort för att ångra saker, men om jag chansar och det inte går vägen, kommer jag ångra mig då?

RSS 2.0