Svensk maffia och heta skådisar,

Ikväll har jag faktiskt inte alls varit så duktig som jag skulle vara.. jag skulle ju läsa arkivvetenskapen, det gjorde jag inte.. Istället tittade jag på färjan, andra avenyn, idol och sedan hur det nu var så kom jag in på att läsa om svensk maffia!? :O Men det var väldigt intressant kan jag ju berätta, t.ex så finns det visst ett gäng som har etablerat sig i Sundsvall för inte så länge sedan som kallar sig för FFL, Fucked For Life. Sedan blev det en hel del läsning om Outlaws, BSK, Hells angels och Bandidos också. Kollade också upp en man vid namn Peter Rätz, han jobbade under tio års tid som infiltratör åt den svenska polisen, men blev sedan avslöjad, så nu lever han och hans familj under fullt vittnesskydd någonstans i världen. Hemska saker, men intressant på samma gång. Väcker ganska många tankar och funderingar, men det är inget jag orkar diskutera nu.

Så, till nåt betydligt roligare, jag har helt snöat in mig på den så otroligt heta och duktiga skådespelaren Joel Kinnaman! Vet att jag har nämnt honom tidigare i bloggen, men jag kan bara inte släppa honom! Jag kan titta på foton av han i timmar! Han är så sjuukt SNYGG! Så det blev en hel del läsning om han också, tittade på några youtube intervjuer bl.a Det är nånting med han som man liksom inte kan slita blicken ifrån, han ser inte alls ut som nån som jag brukar tycka är snygg eller ser bra ut, men det är nåt speciellt med Joel. Nästan lite som med Robert Pattinson, jag tycker inte att han ser särskilt bra ut privat, men som Edward Cullen är han hetare än nånsin! Längtar sönder till de nya filmerna med dessa snyggingar kommer ut, först är det ju Twilight: New moon nu i november och sedan i januari kommer Snabba Cash :) Myys!



VS



Men Joel vinner, LÄTT ! <3

Nej, nu får jag skärpa mig, på natten ska man sova.
Inte titta på snygga killar! Haha xD
GODNATT sajah!

Tävling

Jag är med och tävlar om ett jättesnyggt namn-halsband ifrån Betties Galleria , det kan du också göra, gå bara in på den här bloggen, Foki för vidare instruktioner :D Lycka till! :)

Fullt upp!

Efter lite pluggande hos Johanna blir det nu en prommis, dusch, lite övningskörning och sedan återstår mera plugg! -.-

Förlåt för många virriga och arga inlägg, men jag behöver få vara så ibland, jag behöver skriva av mig!

                                                                                                         
                                                                      Ha en bra kväll allihopa! :) Alla utom du!

Grubblar och tänker alldeles för mycket..

Blev rätt många inlägg den här natten, men jag är less nu. Om jag inte var less innan så kan man verkligen säga att jag är det nu. Ja, visst jag har ingen rätt att vara sur/arg/besviken på dig nu, men här finns inga regler! Jag är less, jag är slut, jag är inget alls, jag är allt. Ja, you name it! Intressant egentligen, hur mycket en människa kan känna, och hur mycket två människor kan få hela världen att skaka. Inte skaka på ett bra sätt, som när man är sådär mysigt nykär eller bara otroligt lycklig, nej, utan hela världen bara vänds totalt upp-och-ner. Nu har i och för sig inte min värld vänts helt upp och ner just ikväll, men det känns lite hopplöst i alla fall. Jag är så otroligt less på det här nu. Jag känner för mycket och tänker alldeles för mycket! Jag ska ju egentligen inte känna nåt alls, men man kan väl säga att det ligger i min natur att jag känner ändå. Jag har liksom alltid gjort det. För mig är kärlek ALLT, och har alltid varit. Tyvärr kommer det nog alltid vara så, som nån sa, jag är som en gurka, 90-10, består till 90% av kärlek och 10% själ. Tyvärr var det just Han som sa det. Han med stort H, Han som jag inte kan glömma. Hur gör man för att glömma? Han har glömt, jag vill också glömma. Jag tycker att man borde kunna rensa hjärnan emellanåt, man borde ha en papperskorg, och en liten box nånstans där man kan låsa in vissa minnen så att man inte påminns om dom hela tiden! Tänk va bra det hade varit!

Du som tog mitt hjärta,
borde veta vad som sker
Ge tillbaks det helt och rent
Jag hatar att jag älskar dig

Du ska veta att jag saknar dig
det finns känslor som aldrig tar slut
Du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig kan suddas ut
Jag har vaknat mitt i natten av tystanden
och önskat att du sov här hos mig
En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig


Förresten, CEBASTIAN EDLUND GRADIN, ta och kom hem nu va?


Världen är verkligen upp och ner ibland ..

Jag inte är förvånad, du tar verkligen allt du får tag på va? Jag förstår mig inte alls på dig, falska idiot! Du är patetisk, vet du det?
MEN JAG SKA ORKA! och vet du varför? Du är inte värd det. Jag inbillade mig att du inte var som alla andra, men du är precis som alla andra!

Med min bästaste bästa vän i hela världen så orkar jag ALLT!
Johanna, du vet väl att du är bäst i hela världen?
Du vet väl att jag älskar dig av hela mitt hjärta?
Utan dig, inget jag.
Hur jag ska klara mig utan dig i TRE HELA veckor, det är ett mysterium!

Du är den som håller mig
När jag sjunker i förtvivlan
Du kan tvinga mig att se
Ljuset från den andra sidan
När jag tvekar får jag styrkan ifrån dig

SARA JOHANNA FRÅNLUND, BÄSTA VÄN <3

Rolig kväll !

Har haft en jättetrevlig och framför allt rolig (som alltid) kväll hos Krille & Sara! Jag säger bara stigägoväg! xD Haha ;D Bokade också upp för helgen, fotografering på lördag eller söndag, tjejkväll med mini-spa på lördag kväll! Can´t wait! :D Imorrn blir det dessvärre mer plugg -.- Arkiv- och informationsvetenskap :/ Men men, det måste göras!


Insane

Wherever you go 
Whatever you do 
I will be right here waiting for you 
Whatever it takes 
Or how my heart breaks 
I will be right here waiting for you 

I took for granted, all the times 
That I thought would last somehow 
I hear the laughter, I taste the tears 
But I can't get near you now 
Oh, can't you see it baby 
You've got me goin' crazy 

NÄHE!

Nej, det går visst inte att byta profil bild, den vill inte! Så ja, jag får väl helt enkelt leva med den då..

Arg & farlig?

Tyckte att jag såg så överdrivet arg och farlig ut på min profil bild, så nu har jag minsann bytt, höhö! Har börjat få det uttrycket på hjärnan, jag gillar det, höhö! Haha ;P Sen om det funkar, det är ju en HELT annan sak :P 

Idag har jag bara tagit det lugnt med Johanna, vi lyssande på lite gammal musik, mindes lite gamla minnen och så :) Nu ska jag strax iväg, ska ner till Krille & Sara med snygg-Johanna och öva lite mer körkortsteori! Var ju där förra måndagen också, hade riktigt roligt! Jag hittade ju ett gammalt trafik memory i garderoben som mamma hade när hon var liten, så vi körde det och jag ska nog ta med mig det ikväll också, var faktiskt ganska bra, det är nämligen skyltar på korten så när man tog upp två kort skulle man säga var det var för skylt och vad den innebar, ganska bra faktiskt! Även om skyltarna är gamla och några nya har ju tillkommit, men ändå :)

Nej, nu måste jag kila! Ha en bra kväll,
hej!

Uppdaterat

Tog en liten paus i städningen och uppdaterade min länk lista lite grann, nu ligger alla bloggar jag läser under länkar :)

Mitt i natten!

Hej!
 
Har inte haft nåt på hjärtat att skriva, har egentligen inte det nu heller, fick bara lust att skriva lite. Den här helgen har jag bara tagit det lugnt, vilket var väldigt skönt och välbehövligt! I fredags for jag, Johanna & Tess ner en sväng till birsta för att shoppa loss lite! Jag hittade ljus (på rea!:D), en limegrön kofta, en vit skjorta, hårfärg, nån tamagotchi grej till Jossan och en stor bil till Pontus som fyller år om nån vecka :) Helnöjd med andra ord! Kostade inte skjortan heller, vilket var kanon när jag inte fick så mycket i lön den här gången :P Fredagkväll spenderades halvt hemma och halvt ute, Tess käkade här och vi tittade lite på tv innan vi for ner till Emma och sedan bjöd Ecke mig på varm choklad på donken innan jag gick hem och han fortsatte ner på krogen.

Idag gick jag en sväng till farmor&farfar och hälsade på, alltid lika trevligt! Käkade där och hann i princip bara hem så kom Johanna och hämtade upp mig för film hos henne, först tittade vi på She´s the man, älskar den filmen, den är sjukt rolig! Sedan blev det Smala Sussie följt av Systrar i jeans :) En helbra kväll med andra ord, och jag är glad att jag inte gick ut. Ska ta det lite lugnt på den punkten ett tag framöver tror jag, känns som jag kan det där lite utantill nu, man vet vem som blir för full, vem som blir arg, vem som blir ledsen, vilken som alltid är glad och inte påverkas av nåt, vem som kräks och vem som får ta taxi hem i natten ;P Klarar mig utan det ett tag nu. Funderar på att kanske fråga pappa om dom ska till fjällen nästa helg och eventuellt följa med i så fall, fota och bara ta det lugnt. Helgen efter fyller lillebror år så då ska jag nog ner med farmor & farfar. Annars har jag ju det jag gör med teorin och skolan ;S Usch, måste börja läsa arkivvetenskapen, har ju tenta den 16 november, är ju ganska långt dit nu, men jag är expert på att börja läsa dagen innan! Ska försöka undvika det den här gången..

Jaja, nu är det nog dags att sussa. Tänkte storstäda lite imorrn, stog visst i mitt horoskop att den här söndagen var perfekt för det! Annars så ska jag ju städa på jobbet och jag tänkte även hinna med en prommis :) Nej, det här går inte! Gonatt!



Tänk om?



Filmkväll

Har nästan nyss sett den här, loved it <3 Joel Kinnaman, Anastasios Soulis & Jakob Eklund, kan man annat än älska dessa snygga och fantastiska skådespelare? Tror inte det! Blev idol och film uppe hos Erik med Johanna, Tess, Sofia, Emelie & Kjelle :D Thanks guys!
Imorrn blir det birsta med Johanna & Tess! :D

Nu, sängen!


Sa jag förresten att bloggen har fått fnatt, det går inte att styckeindela!

Vilken dag!

Hej!

Jag kan ju börja med att säga BURR! Jag fryser snart ihjäl tror jag ;O Jag har precis kommit in från en ganska crazy dag kan man säga! Den började med att jag vaknade och tog min vanliga promenad i skogen, kom hem till en ganska sur mamma, så jag gick ganska snabbt igen! Dum som jag var så skulle jag åtminstone ha bytt om kanske? Närå, så långt tänkte jag såklart inte, utan roffade åt mig kameran och sen gick jag ut igen! Kom på idén att jag skulle gå upp på vårdkasen och ta några bilder, jag tyckte det skulle vara roligare att ta skogsvägen dit, så innan jag ens kom upp till stenhammar så hade jag virrat bort mig både en och två gånger! Tillslut gav jag upp och ringde Tess för att höra om hon ville göra mig sällskap, hon bor ju där uppe så. Alltså, ny destination: Tess. Jag vet ju var hon bor så det skulle ju inte bli några som helst problem, jo eller hur! Jag var visst inte där jag trodde att jag var, men efter många om och men så var jag äntligen framme! Efter det gick vi ut igen, tog några roliga bilder som jag troligtvis lägger upp imorrn, och sedan upp till henne igen för att käka. Allt som allt tror jag att jag har varit ute och gått i runt 4-5 timmar idag? GREAT!

Kvällen spenderade vi sedan hemma hos Johanna med BJ´s och idol <3 När jag och Tess skulle åka hem så var det meningen att vi skulle ta en sväng först, och det slutade med att vi hamnade ute i älandsbro! Haha, vi for runt där ute och Tess visade mig vart diverse folk bodde och så vidare ;) Vi bestämde också att Tess skulle följa med mig på prommis imorrn så hon kommer vid ett och lagom till att vi har kommit tillbaka kommer Johanna vid två för film. Vi hyrde nämligen Wallander, Johan Falk var såklart uthyrd! :( Men men, får väl hyra den imorrn eller nåt! Känns som att hela hösten kommer bestå av en massa film och tv:tittande! Men men, det gillar vi! Underhållning, levande ljus och bara en massa mys!
Haha, vad hände nyss? Jag var ju döless på precis allt? Sa jag mys? Shit, nu måste jag verkligen vara trött och frusen!
Haha, GODNATT!

Bio

Bio med Johanna och Cebbe ikväll,

Johanna kan inte skära ost! (Inte på fyllan iaf!)

TJOHO i galosschen!
Nu har vi precis kommit hem från helgens sista utekväll! Vilken helg säger jag bara! och vilken kväll ikväll och inatt! Först förfest hos Anna innan krogen, Gennys :D Sedan blev det efterfest hos katten med han, ytterman ich brandmannen! vi gjorde oss av med brandmannen och sedan gick vi hem till ytterman istället :) FULL RULLE! det var fint det! :D nu blir det till att sova sova säng säng säng :D
Haha, sist jag kom hem halv sju från en fest hann vi med att både krocka och vara på akuten nån timme ;O det här måste göras om! I HAD A GREAT TIME!
DAY and NIGHT!

Dinosarie!

Emmelie kramas med Pontus Nordmark <3 We like it, but I miss abourgine! </3

Tänk om,

Tänk om du kunde känna som jag .
Om så bara för en stund, om så i hemlighet .

Mitt huvud säger glöm honom
Men mitt hjärta säger släpp inte taget
Mitt huvud säger glöm honom
Men mitt hjärta säger släpp inte taget!

Jag är splittrad, jag är tvådelad .
Det sägs att man ska följa sitt hjärta
Men hur långt ska man gå?
Jag har gått nog nu .
Det känns som jag kan den här vägen utantill nu

Du slutar aldrig att förvåna mig, på ett konstigt sätt
Men du kan inte äga mig, jag är min egen, inte din!

Det är mitt val!




<3

Tack, you know who you are! :) Truly madly, deeply!<3

FREDAG står det, PUCKO!

Ligger i sängen och lyssnar på ABBA med Johanna just nu ;) ThewinertakesitallMoneymoneymoneyTakeachanceonme <3 Snart ska vi dra oss ner till stan och ta en fika med Cebbe -v- Efter det blir det raskt hem igen och fixa inför kvällen, vi kör nämligen en liten favorit i repris, TJEJMIDDAG ! :D Förra veckan var vi hos Anna, och ikväll blir vi hos Sofia, följt av en tur till dansgolvet såklart! ;D
Den här gången ska jag inte glömma kameran!
emlan & pemmlan
Take care now, byebye then! ;D

Plugg

Just nu sitter jag på biblioteket med Johanna och pluggar! Trååk! Vi varvar körkortsteori med Arkiv- och informationsvetenskap samt häftet om IB. Jag kan ju säga att det inte är min dag idag än så länge, först spärrade jag mitt konto på miun och sedan glömde jag lösenordet och fick ett nytt, och därefter gjorde jag samma sak igen! YEJ! Jag är såå duktig!

Back to work! ;P

Ingen rubrik, kom faktiskt inte på nån!

Idag såg dagen faktiskt inte så mycket mer annorlunda ut än igår, jag vaknade, gick bingo-svängen, mötte upp Johanna, Cebbe, Ecke, Sandra & Carro samt den otroligt söta hunden Em´s och sedan blev det banken (IGEN!) bara så att han på banken skulle säga att mitt ärende kunde man minsann göra själv hemma. JAHA! Men det var bara att finna sig i det, och nu har jag faktiskt precis fixat det själv, så snart kommer en urläcker tröjja dimpa ner i min brevlåda, kort kommer när den har kommit! :D

Annars åt jag hos Johanna idag, och inte bara jag utan vi blev ganska många faktiskt, jag, Johanna, Cebbe, Rebeca, Zackis, Robin och hans kompis, trevligt! Tacos blev det, för ovanlighetens skull, haha! ;P Sedan kom Ecke förbi och vi tittade på Idol och Andra Avenyn :) Har även pratat lite mer med Pontus om nyår, tanken är att vi är ett gäng som ska åka till Åre och fira nyår där uppe! Det tror jag blir askalas! :D Hyra en stuga, åka lite snowboard, (inte för att jag kan det, men jag har en snowboard!:P) umgås och bara vara :)
Imorgon blir det förhoppningsvis birsta, skorna behövs ju fortfarande! Men lite ändrade planer angående helgen blev det, på fredagen skulle vi ju på bio, men Ecke skulle visst inte med, och Cebbe kan ju inte sitta själv, för det är ju inge roligt! Sedan dök det upp ett annat erbjudande engående just fredagen, middag hos Sofia :) Så, jag ska se om inte jag och Johanna kanske kan gå på bio på söndagen istället, och sen på lördagen blir det fest i vanlig ordning. Ska faktiskt ta det lite lugnt den här helgen, blev rätt mycket av det goda förra helgen om jag säger så, höhö!
Nä, nu jag tror bestämt att sängen ropar mitt namn?!
GODNATT!

Je pense à vous journalier!


Mat-Tina; "Men Leif, du har ju ett hål i handen!"

SKULLE HA PUBLICERATS IGÅR!

Mat-Tina; "Men Leif, du har ju ett hål i handen!"
Åh, vilken sjuukt rolig helg jag har haft! :D
Vi börjar om från början, d.v.s med fredag! Jag, Johanna & Emlan var och handlade allt vi kunde tänkas behöva till tjejmiddagen, 600 spänn för 11 personer ;O Inte illa pinkat, men det blev ju bara 52 kr var satt ;) Sedan bar det iväg till Anna där vi fixade maten, tacos! och alla tjejer började ramla in eftersom. Vidare innehöll kvällen singstar, idol och många många skratt! Efter det blev det krogen och såklart dansgolvet, vi mötte även upp några av killarna! :) Sedan hur kvällen slutade behöver vi ju inte prata högt om, men man kan väl säga att det blev lite för mycket för vissa :} Men på det stora hela var det en asrolig kväll, tack tjejer, det var verkligen behövligt! <3
Det mesta av lördagen spenderades i Johannas soffor samt i sängen, med en ordentlig huvudvärk, som jag har kvar än idag? :O Det blev ingen utgång för vår del, men vi hade kul endå. Vi hyrde film och käka lite gotta istället, He´s the girl och Vingar av glas blev det :)
Idag hann jag inte mer än kliva upp så skulle mamma & co iväg på lite ärenden så jag följde med, i pyjamasen! x) Haha, behöver jag säga att jag satt kvar i bilen när de var inne på affärer? :P När jag väl kom hem och hade fått i mig lite frukost blev det motionsrundan och sedan jobbet. Nu på kvällen blev det filmkväll hos Anna med "gänget", alla var inte med så ;P Men det blev Jag, Johanna, Emlan, Anna, Erik, Cebbe, Jon, Leila, Lisa och Sofie :) Vi såg Kenny Starfighter :D
Ja, det var en liten uppdatering, imorrn ska jag iväg på banken och sedan får vi se vad som händer! annars så har jag bokat in med Lisa att vi ska ut och plocka svamp nån dag, kantareller på en hårdbrödmacka slåt ju allt! Blir kanske birsta på onsdag med mami, behöver verkligen nya skor! Fredagen bjuder på bio! Eller, ja bjuder var väl fel ord, men på bio ska vi i alla fall! Det blir Flickan som lekte med elden, med Johanna, Erik & Cebbe. Haha, fast jag bokade biljetterna till C & E senare, så dom fick inte sitta med oss ;>
GODNATT!
"I will always remember!"
Åh, vilken sjuukt rolig helg jag har haft! :D
Vi börjar om från början, d.v.s med fredag! Jag, Johanna & Emlan var och handlade allt vi kunde tänkas behöva till tjejmiddagen, 600 spänn för 11 personer ;O Inte illa pinkat, men det blev ju bara 52 kr var satt ;) Sedan bar det iväg till Anna där vi fixade maten, tacos! och alla tjejer började ramla in eftersom. Vidare innehöll kvällen singstar, idol och många många skratt! Efter det blev det krogen och såklart dansgolvet, vi mötte även upp några av killarna! :) Sedan hur kvällen slutade behöver vi ju inte prata högt om, men man kan väl säga att det blev lite för mycket för vissa :} Men på det stora hela var det en asrolig kväll, tack tjejer, det var verkligen behövligt! <3

Det mesta av lördagen spenderades i Johannas soffor samt i sängen, med en ordentlig huvudvärk, som jag har kvar än idag? :O Det blev ingen utgång för vår del, men vi hade kul endå. Vi hyrde film och käka lite gotta istället, He´s the girl och Vingar av glas blev det :)
Idag hann jag inte mer än kliva upp så skulle mamma & co iväg på lite ärenden så jag följde med, i pyjamasen! x) Haha, behöver jag säga att jag satt kvar i bilen när de var inne på affärer? :P När jag väl kom hem och hade fått i mig lite frukost blev det motionsrundan och sedan jobbet. Nu på kvällen blev det filmkväll hos Anna med "gänget", alla var inte med så ;P Men det blev Jag, Johanna, Emlan, Anna, Erik, Cebbe, Jon, Leila, Lisa och Sofie :) Vi såg Kenny Starfighter :D


Ja, det var en liten uppdatering, imorrn ska jag iväg på banken och sedan får vi se vad som händer! annars så har jag bokat in med Lisa att vi ska ut och plocka svamp nån dag, kantareller på en hårdbrödmacka slåt ju allt! Blir kanske birsta på onsdag med mami, behöver verkligen nya skor! Fredagen bjuder på bio! Eller, ja bjuder var väl fel ord, men på bio ska vi i alla fall! Det blir Flickan som lekte med elden, med Johanna, Erik & Cebbe. Haha, fast jag bokade biljetterna till C & E senare, så dom fick inte sitta med oss ;>
GODNATT!

"I will always remember!"

Tidig kväll

Njae, det där med tidig kväll funkade inte riktigt för mig.. Jag tänkte att jag skulle lägga mig i någorlunda normal tid för jag ska ju på föreläsning på skolan imorrn, visserligen börjar inte den förren vid ett, men sedan ska jag ju sitta där i några timmar också.. Dessutom så börjar jag 08.15 både onsdag och torsdag och slutar inte förren 17.15 -.- Men men, anledningen till att jag är vaken nu är att jag precis snickrat färdigt mitt CV och skickat in några jobbansökningar, så håll tummarna!
Nej, nu orkar jag inte mer, GODNATT!

Tävlingen är avgjord!

I fredags kämpade vi lika mycket så vi kom fram till att de vart oavgjort! På lördagen var jag inte alls pigg, så jag var inte ens ut något. Kjelle tänker bara inside the box, så han menar att om ett lag inte kommer till matchen så blir det walk-over, så därmed förlorade jag! Behöver jag säga att jag inte håller med nånstans? ;O Jag försökte med att jag kom ju inte ens till festen, därför dissade jag mer, men då fick jag till svar att jag dissade alla som var där och inte bara han, och då gills det visst inte? Konstiga regler tycker jag! Men men, jag är inte den som är den och idag har jag tråkigt så snäll som jag är så erkänner jag mig besegrad! Kjelle vann dissningstävlingen under lördagen! Så jaja, Grattis Kjelle!


Cui bono? Till vilken nytta?

"Så länge jag andas hoppas jag"

På avstånd är allt vackert, men när man närmar sig uppenbarar sig sprickorna
De krackelerar såsom ett barn som har tappat bort sin mamma
Du närmar dig, tror du kan hjälpa det här lilla barnet att hitta sin mamma igen,
Men när du är framme är barnet borta..

Jag känner mig förvirrad, borttappad och vilsen
Var är du när man behöver dig ?

Jag önskar att du kunde förstå,
jag önskar att du kunde lyssna,
lyssna på någon annan än dig själv.
Det råkar finnas fler i den här världen,
inte bara du
Det råkar finnas fler i den här världen,
som har saker att säga
Jag önskar att du kunde lyssna..





That´s right!

I don´t wanna do this anymoore! I can´t take this anymoore! Jag vill inte, och jag tänker inte!! And that´s it! Jag vet inte vad jag ska göra, but I aint doing this !
I don't wanna do this anymore 
I don't wanna be! 
Everytime I walk out the door 
I see him, and I die a little more inside! 

That´s the way it is! Du får ta det! Jag tar det varje dag, men det var fan sista gången!

KÄRLEK <3

Inpatient raid, hoping to see you
Please don’t escape, I want to hold you


Cause the one thing I have is a burden to bear
Remorse is haunting, I swear


Keeping the faith, but wonder of lonesome
Frustrated again, it feels so wrong

Restless wait for something that’s over
Trying to rate, trying to be sober


I want to wake up with you
Hold me closer I’m here
All the things we been through
Before it’s too late, be mine


By nightfall you call, I must be dreaming
Empty walls, empty feelings


A demon of fear kills the big wild
Shameful tears, soon it’s alright


I’m leaving tonight, the loneliest ride
Our love is gone for all time
Calling the cold ones
All I have


Ooh!

Titta vad jag hittade i brevlådan imorse?
&
Jag säger bara, AWESOME!

GAAH!

Jag är så sjuukt uttråkad! Det suger att vara sjuk! Det sorgliga är att även om jag skulle ha varit frisk skulle jag säkert haft tråkigt i alla fall! Tråkigt, tråkigt TRÅKIGT! Allt är tråkigt! Jag har kollat facebook, alla bloggar och bdb över 700 gånger, hängt tvätt, kollat på tv och tjatat på mamma att jag har tråkigt, haha vilket hon också hade ;) och tja, resultatet är fortfarande; TRÅKIGT! Sitter nu här och lyssnar på paramore, en liten tröst i alla fall, tänt ljus har jag också gjort! Tyvärr så väcker dessa mysiga ljus bara onödigt många minnen . . vilket naturligtvis också är; TRÅKIGT! Jag blir tokig! Kan världen bli normal igen! Det här funkar ju inte alls bra! Jag behöver inte alls det här!

Tävling

Jag och Kjelle kör en dissningstävling till helgen! xD JAG KOMMER VINNA, VAR SÅ SÄKER! Jag vet nån som kan intyga det, höhö ;)

RSS 2.0