Dagens träning

bestod ungefär av detta:
 
 
 
 
(Bild lånad från itsnotyouitsny.wordpress.com)
 
Pilates alltså! Riktigt jobbigt faktiskt, men det känns ju skönt efteråt. Stannade kvar på badhuset efter och duschade också, skönt att komma hem och redan ha det gjort. Nu ska jag krypa ner i sängen, det är så kallt här av okänd anledning. 
 
Hörs, puss! 
 
 
 
 
 

Äntligen!

Min dator fungerar äntligen (med hjälp av Roger, tack tack tack!!) Så nu har jag både internet och dator! Nu kanske jag blir bättre på att blogga också, trodde att jag skulle blogga mer när jag gjorde det via mobilen, men det var bara krångligt tyckte jag, allt blir ju så smått och kvalitén på mobilbilder är ju sämst. Men men, jag lovar inget! Jag ska försöka hitta en bättre header också, vet inte hur länge jag har haft de där blommorna, men länge är det i alla fall..


Hej, mitt vinterland!

Lite bilder från vår lilla utflykt i söndags: 










Sjukis..

och när man är sjuk hemma hos oss så får man äta precis vad man vill, lite som en lördagkväll utan hämningar! Eftersom Markus nu har gått och blivit sjuk så är hans önskningar min lag, så ikväll har jag bakat drömmar till min lilla sjukling. Både blåa och traditionella vit/beige/gula/eller vad dom nu är för färg. Jag tror att jag lyckades ganska bra (även om det blev en hel del olika storlekar på kakorna) 


Annars då? Jo, jag har sakta men säkert kommit igång med träningen igen, tränade som vanligt med Lina idag och hon är inte nådig kan jag lova! Planen för imorgon är pilates med Sanna, det är första gången jag prövar pilates så det blir spännande.


Nyårsafton









RSS 2.0