Love it!

Livet rullar på, i ganska behaglig takt. Sambon är inflyttad och kan numer kalla sig för norrlänning, ingen tvättäkta, men ändå.

Jag trivs som fisken i vattnet i min älskade lägenhet! Allt är inte riktigt färdigt, men nästan. Bara småsaker kvar nu, tavlor ska upp, lite fler lampor och sen är det förstås fläkten och kakel till köket som fattas. Men det kommer, jag har ingen brådska. 

Sambon är hos sin särbo, Erik gick precis hem och jag sitter och bara njuter av ensamheten med hela lägenheten fylld av tända ljus och Melissa Horn i högtalarna, ljuvligt!!


Jag saknar dig mindre och mindre, det kommer annat i vägen och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag

Det är nu det händer!

Snickaren är klar, mattläggaren är klar, rörmokaren är klar, elektrikern är klar, mamma och Mats är klar, allt är klart!!  Inatt sover jag i min alldeles egna lägenhet!





I´m out!

Tack till världens bästa Cebbe som hjälpte mig att flytta idag! <3 och mamma och Mats förstås! Ni är guld värda! :*

Så, imorgon är alltså första dagen på resten av mitt liv. Det här kommer bli kanon!

PUSS!

Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Jag träffade elektrikern idag och rörmokaren skulle även han komma idag, det går framåt! Det gillas!! Annars då? Jag jobbar, jobbar och jobbar, tycker inte att jag gör annat, men ändå står flexkockan still.. kan vara mina sovmornar i och för sig.. ;)

Lägenheten är näst intill klar så snart blir det inflytt! Såå spännande! :D Blev till slut en liten knorr på det hela också, men det sparar jag till dagen inflytt blir, HEMLIS! 

Hm, kände när jag loggade in här att jag hade så mycket att skriva och berätta om, men vid närmare eftertanke så har jag nog inte det.. nej, det var nog inte mer, hejdå! 

PUSS!

I miss you like crazy!

RSS 2.0