Härlig söndag

Började dagen med att sova extra länge, superhärligt! Emelie, Patrik, Cebbe och Leila var här igår ikväll och kollade på film, 21 jump street och Project X, helt klart godkända båda två :) Efter det satt vi och pratade ganska länge så det var skönt att få sova länge :) 

Imorse gick jag från sängen till soffan och där har jag legat typ hela dagen och kollat på film :) Först såg jag klart Eva Rydbergs Kärlek och Lavemang (som jag för övrigt vann i en tävling häromveckan!:) ) och sen kikade jag på en film som jag impuls köpte igår, Veronika bestämmer sig för att dö. Riktigt bra film måste jag säga! Jag ska gå förbi biblioteket imorrn och låna boken som filmen är baserad på, jag tror att det kan vara en bok i min smak. Sist men inte minst så såg jag en väldigt intressant pjäs på ettan, Topboy, riktigt bra monolog som handlade om fotbollshuliganer.

Sen ikväll så har jag varit ute och övningskört lite med Mats och Jossan, först körde jag till Höga Kusten bron och där stannade vi och fotade lite, käkade glass och lekte lite i lekparken, man blir aldrig för stor för lekparker! ;)) Efter det körde jag tillbaka till stan och sen ut till Smitingen fram och tillbaka :)

Nu ligger jag i sängen efter att ha gjort en avslappnande ansiktsmask. Tänkte att jag skulle försöka somna i tid idag så jag kunde komma lite tidigare till jobbet imorgon. Tänkte hinna plugga lite teori innan också, vi får se hur det går med det.. Har ju en tendens till att inte vilja kliva upp alls på morgonen..

Puss&godnatt!


Jag har återfått tron på mänskligheten!

Vilken kväll det var igår! God mat, trevlig stämning och härliga människor, både gamla och nya bekantskaper. Jag träffade en underbar varelse dessutom! Även om jag inte träffade honom särskilt länge så gjorde han verkligen intryck på mig, han gjorde mig väldigt glad på något sätt. Han fick mig att känna mig både speciell och smart och framförallt väldigt glad! Jag gick hem med ett leende på läpparna! Mera sånt tack!

Nu ska jag fortsätta vara glad och titta på Let's Dance :)

PUSS!


RSS 2.0