Grillmys

Tjollahopp i värmen!

Shit vad de är varmt ute, går knappt att vara på baksidan utan att bli helstekt! Hoppas det lugnar ner sig lite till kvällen, jag ska nämligen ha lite underbara vänner över för lite grillmys! Skulle nästan bli lite av en parmiddag,
Emelie & Patrik, Sanna & Tobias, Johanna & Joel plus Erik, Cebbe och Tess utan sina respektive iof, men i slutändan blev det alla utom Johanna, Erik och Joel, men men, det ska bli sjukt roligt i alla fall!

Just nu rensar jag jordgubbar till efterrätten, det blir kladdkaka med vaniljglass och lite jordgubbar, mums! Sedan ska jag börja hacka lite potatis, det blir nämligen hemmagjorda potatisklyftor också! Sedan blir det även hemmagjord tzatziki, en god sallad och vitlöksbröd, det blir awesome! Sanna och Tobias skulle ta med sig kubb, sen blir det kanske en film eller nåt kortspel, vem vet! Det ska bli skönt att ha en hemmakväll såhär en fredag, annars brukar det ju faktiskt vankas fest både här och där, men inte ikväll, ikväll ska vi bara mysa hemma :)



Bild från förra torsdagen, på stadsfesten :)

PUSSHEJ!

Dag 2!

Först middag med "storasyster" och hennes kille, sedan; PARTY! :D 

En liten rad bara, vi ses i dimman!
PUSS!

Pics





Ändrade planer redan!

Rolandz fick tyvärr ställa in för att Robert Gustavsson låg hemma i hög feber så efter lite kaos så hade de hittat tre andra artister som skulle spela istället, nämligen: 




Helt okej faktiskt, kan ju inte ersätta Rolandz men helt okej med tanke på situationen. Smalare än Tord skulle egnetligen bara spela fredag/lördag, men de fick alltså ställa upp även idag.
Har precis kommit hem efter att ha lyssnat på Pernilla Wahlgren och om två timmar rullar vi ner igen för att se Charlotte Perelli :)

Härliga helg!




=



Det går bra nu!

Peppar peppar.. man ska ju aldrig säga så har jag lärt mig! 

Det känns faktiskt ganska bra just precis nu. Jag har beställt det sista till köket och det kommer preliminärt hem till min dörr den 1a augusti :D Vilket innebär att jag förhoppningsvis kan flytta in i alla fall före jul! Haha, nej men jag har faktiskt jul som mål, jag menar det kan ju aldrig ta längre tid än så.. Eller? 

Vidare så har jag upptäckt att när jag är på min drömresa i Helsingborg så har jag dubbelbokat mig själv! Jag har till och med skrivit upp allt för att jag inte skulle kunna dubbelboka på nåt sätt, men ja det gick ju som det gick.. Men, nu verkar det också lösa sig på bästa sätt! Vad hemglihetsfull jag verkade ser jag, men jag skulle på en dubbel 30-års fest hos ett underbart par som faktiskt fyller år på samma dag! Men som sagt så verkar det också lösa sig nu, Therese pratade om att festen kanske blir i slutet på augusti istället :)

Tänk om allt kunde gå såhär bra! Men vänta, det gör det ju! YEEY!


Jag älskar,

Ja visst gör det ont när knoppar brister.
Varför skulle annars våren tveka?
Varför skulle all vår heta längtan  
bindas i det frusna bitterbleka?
Höljet var ju knoppen hela vintern.
Vad är det för nytt, som tär och spränger?
Ja visst gör det ont när knoppar brister,
ont för det som växer
och det som stänger.

Ja nog är det svårt när droppar faller.
Skälvande av ängslan tungt de hänger,
klamrar sig vid kvisten, sväller, glider  -
tyngden drar dem neråt, hur de klänger.
Svårt att vara oviss, rädd och delad,
svårt att känna djupet dra och kalla,
ändå sitta kvar och bara darra  -
svårt att vilja stanna
och vilja falla.

Då, när det är värst och inget hjälper,
Brister som i jubel trädets knoppar.
Då, när ingen rädsla längre håller,
faller i ett glitter kvistens droppar
glömmer att de skrämdes av det nya
glömmer att de ängslades för färden  -
känner en sekund sin största trygghet,
vilar i den tillit
som skapar världen.

- Karin Boye - underbara människa!


RSS 2.0