Vilken kväll!

Det finns inget bättre ställe att vara bakis på än hemma hos mamma i soffan!


Okej?!

Jag blir galeeeeeeeeeeeen!

Skärpning!

Nu får det vara bra, det här är allt för likt mig! Det här måste ändras, jag kan inte låta det här förstöra hela min vecka, det har redan förstört två hela dagar, inne på tredje nu! Jag ska tillåta mig själv att sura och fuska idag, men sen får det fan vara nog!


Nej!

Man kan inte bara komma hit och vända upp och ner på allt som man har kämpat för och byggt upp och sedan bara försvinna och låtsas som ingenting!


Virvelvind

Du kom in i mitt liv som en virvelvind, och försvann lika fort igen.


Starry sky

Whenever I see a star, I think of you


Fantastisk dag!

Jag har haft en grymt bra dag idag, tänk om alla dagar kunde vara såhär!

Anna har fyllt år och min present till henne var en heldag med mig kan man säga, vi började med att gå på relaxen på badhuset, vilket ställe! Underbart stavas det! Otroligt bra! Att det dessutom ingår inträde till hela alltet på våra guldkort gör ju inte saken sämre direkt, även om det inte hade varit dyrt annars heller. Vi käkade lunch där och sen sjöng vi karaoke hos mig och fixade håret och så innan vi skulle dra iväg till Sam's och käka middag. Väl där så käkade vi en trerätters middag, jag är fortfarande sjukt mätt! Skagentoast till förrätt, grillad fläskfilé till varmrätt och nån slags chokladtårta till efterrätt, mums! Sist men inte minst, som final var vi på bio och såg En oväntad vänskap och jag kan inte säga annat att den var oväntat bra!

Så sammanfattningsvis så har det varit en superbra dag idag, tack för det! <3

Puss&Kram!


Jag är hopplös

Alltså, hatar jag mig själv eller? Jag lovade mig själv att inte göra så här!

Jag har försökt i all evinnerlighet att inte trassla in mig i en massa känslor, och jag har varit jävligt bra på det ska jag säga!! Hm, det är för bra för att vara sant helt enkelt, för nu känner jag att jag är på väg att kräkas upp ett helt garnnystan av känslor i ett virrvarr! Hopplös, det är vad jag är!!

Bilden är tagen för bara nån minut sedan, vid kajen på Skeppsbron.


Sent eller tidigt?

Fy tusan vad jag har skrattat ikväll/natt!! Vad jag har skrattat hela den här veckan! Det känns som en otrolig befrielse! Jag kan fortfarande skratta, riktigt ordentligt. Det är få människor som verkligen kan få mig att skratta på riktigt. Den här veckan har jag umgåtts en del med en av dom, Nemo. Fantastisk människa det där!

Nu måste jag försöka sova dock, ska upp i tid imorrn!

Puss&godnatt!


RSS 2.0