Bild

Hm, har ju inte så fantastiskt mycket intressant att skriva om just nu, så jag slänger in en bild där man iaf ser en liten del av min nya hårfärg för tillfället ;)



Nu är reklamen slut, så nu blir det mer av mina favoritkillar i Johan Falk!
PUSS!

Här var det tomt!

Här lyste inläggen med sin frånvaro ser jag! Men det är inte det enda som är helt frånvarande, jag själv är också ganska frånvarande, i alla fall så känns det så.. vet inte riktigt varför dock, men men det blir nog bättre snart! 

Lägenheten börjar bli färdig, nu är det "bara" golv till kök och sovrum som fattas och själva "köket", dvs diskbänk, skåp och spis osv.. Snart, mycket snart kan jag flytta, det känns underbart! Inte minst eftersom jag har betalat hyra där för snart 4 månader utan att jag bor där! Jag tror det blir bra! 

Idag var jag och Emelie och tittade på de fina studenterna som gick ut på trappen och sjöng och jag hann även se lite lastbils-flaks-åkande! Det var grymt mycket folk så det var hyffsat svårt att hitta de som man ville gratulera, men jag hittade i alla fall den jag huvudsakligen kom dit för att gratulera, Christoffer. Han var så fin så!
Älskar att se när studenterna springer ut på trappen, alla är så himla glada, det finns liksom inte ett enda bekymmer i världen när de står där och ser fina ut och sjunger för fulla muggar, så härligt att se! Kan tänka mig att det är desto mindre roligt på måndag dock, när de flesta måste gå och anmäla sig på arbetsförmedlingen..
Är grymt glad att jag inte hann vara arbetslös särskilt länge innan jag fick jobb, visserligen ett tidsbestämt, men de förlängdes ju några gånger och tillslut så ledde det jobbet mig till mitt fasta jobb som jag har idag! Det stavas lycka! 

Ikväll kom Johanna hit och hjälpte mig med mitt kråkbo till hår, nu är processen igång igen! Steg 1 mot en ljusare färg är härmed påbörjad, steg två blir om ca 2 veckor, håret måste få vila lite nu misstänker jag. Nyklippt blev jag också, härligt! Vi började även spåna på en resa till Helsingborg i augusti! Det har varit min dröm ända sedan jag upptäckte Eva Rydberg att åka ner till Helsingborg och se en av hennes teatrar på Fredriksdals teatern, och nu ser det äntligen ut som att det blir av! Åker vi så vet jag i alla fall en som kommer bli galen av lycka! I sommar är det Viva la Greta som spelas, med bland andra Magnus Härenstam, Ola Forssmed, Birgitta Rydberg och såklart stjärnan själv, Eva Rydberg!



Jaja, nog om det, nu måste jag sova!
Tjingeling!



RSS 2.0