Jag vägrar!

Jag hittade tyvärr inte mig själv uppe i snödrivorna heller. Jag hade väl inte riktigt väntat mig det heller. Jag vet egentligen precis vart jag är.. Men jag kan liksom inte hämta tillbaka mig själv känns det som. Inte än. Jag vägrar ge upp! Om det så ska betyda att det ska vara så här, så ska jag klara mig igenom det här, jag måste det! Allt annat skulle vara ett misslyckande, och ska jag misslyckas? Nej, jag skulle inte tro det!  Jag läste ett väldigt bra ordspråk idag: "Så länge du inte ger upp, har du ingenting förlorat" 

Det känns ungefär som jag beskrev i inlägget nedanför, jag känner allt, men jag känner också ingenting. Hur nu det kan gå ihop. Allt jag vet just nu är att jag inte är hel, jag är bara halv. Mitt huvud är på en plats, medan hjärtat är ute på vift. Eller ja, på vift är fel ord, jag vet precis vart det är.. Men just nu känns det som att det får vara så. Jag måste vänta, jag väntar.


Ännu ett rörigt inlägg, men det skiter jag i. Jag kan inte uttrycka mig på bättre sätt nu.


Du ska veta att jag saknar dig,
det finns känslor som aldrig tar slut
Du ska veta att jag inte glömt,
det finns bilder som aldrig suddas ut

En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig


 


Jag vägrar ge upp!
Utan dig är jag inte hel!


Statistiken ökar dag för dag..

Jag ser på statistiken att ni verkligen måste undra var jag håller hus, för att lugna er lite, Jag lever, precis sådär på gränsen känns det som.  Jag har inte så mycket att skriva för tillfället, det är tomt i mitt huvud, hjärtat, fingrarna, ja kort och gott: Jag är tom på allt! Känslor, ork, you name it! Jag försvann som sagt i en orkan.. känns så i alla fall. Jag har ont överallt, jag har inte ont någonstans, jag vet mycket, jag vet ingenting, jag känner mig trasig, jag känner mig hel, ja ni fattar. Jag känner liksom massor samtidigt som jag inte känner nåt alls. Kan ju berätta att jag åker med pappa med familj upp till fjällen i helgen, för att ta det lugnt, komma bort ett tag. Förhoppningsvis hittar jag mig själv där uppe någonstans också. Jag vet inte.

Blev ett rörigt inlägg det här, men det är ungefär så jag känner mig, trasig och rörig, så det får ni leva med.


Återkommer

I can´t breathe.......

Jag återkommer när jag har hämtat andan och mig själv, jag försvann i en orkan

Uppdatering från huvudstaden!

Hejsan alla glada! Jag är tyvärr lite mindre glad, jag har så sjuukt ont i fötterna! Kan ju tilläga att jag har köpt nya skor, så det kan ju vara därför! Haha, men jag tänkte att , vafan vilken stad kan vara bättre att gå in skor i än självaste Stockholm? Haha, bullshit! Nu har jag ont :(

Men men, jag har shoppat jätte mycket bra grejjer i alla fall, en väska (sjukt nöjd), ett par skor som sagt, två par örhängen och ett par till lillasyster, leggings, ett linne, en jättefin vit typ tunika, hmm jag vet inte om jag har köpt så mycket mer. Aja, jag kommer säkert på mer sen! Hittills har vi i alla fall tagit några kort till projektet, men inte många, det är och har varit jättedåligt väder.. annars har vi sprungit runt i massor av affärer, och då menar jag verkligen MASSOR, gått några vändor i Gamla stan, sen var vi ut igår kväll en sväng också. Jag var dock trött vid halv 1-2, så jag fäljde inte med partyprinssessorna och grabbsen till stureplan, jag var nöjd som det var. Just det, vi träffade ju på tre trevliga härnösandsbor också! Pontus, Viktor och Johnny! De var alltså dom som vi var ute med! Trevligttrevligt! Får se om Johanna & Tess ska ut med dom idag också, cad jag ska gör vet jag inte, men det löser sig! Tror jag ska ta och promenare runt lite i Gamla stan för mig själv, rensa huvvet ni vet :)

Till imorrn har vi bokat biljetter på en teater, Arsenik och spestiga tanter eller nåt sånt! Kjell Bergqvist är i alla fall med, hoppas att den är bra. Annars har vi faktiskt sett en del kändisar redan, igår såg vi Karolina Gynning, Viktor Åkerblom, hon som spelar frun i Grabben i graven bredvid, och en manlig skådespelare från Wallander. Vet inte riktigt vad se sistnämnda heter, men jag ska kolla upp det! Bilder kommer såklart också sen, när jag har kommit hem ;D

Ha det så bra så länge! Det var allt från huvudstaden, over and out! / M´emmelie

Nu kör vi!

Jag har precis kommit hem från mina underbara farföräldrar, alltså farmor & farfar! Fikat, pratat, ätit lite godis och pratat lite till, MYYS!

Nu ska jag ta och börja på insändningsuppgiften i samhälle b, eftersom att imorgon bitt dra ju jag, Tess och Johanna till STOCKHOLM! Yes, see yah! Känns skönt att det bara är den uppgiften kvar innan jag kan slappna av ett tag, Johanna sa dessutom att uppgiften inte var så jobbig som den ser ut att vara, och det känns ju välkomnande! När den är klar ska jag bara göra veckans närvarouppgift och sen packa färdigt. Hoppas också att Marcus kommer hit och kramas ikväll, stackarn skulle ju komma igår kväll, men då hade han somnat istället! Söt-paprikan min <3

Nu, måste jag börja, annars blir jag väl aldrig klar! Puss / Memmelie, som Jonas skulle ha sagt!


Trött!

Nu är jag trött mina vänner, klockan har just passerat två och jag ska precis skicka in min hemsida, fan vad jobbigt det är att göra hemsidor!  Gonatt, jag är helt slut!

Hej måndag och ny vecka!

Det blev ingen uppdatering igår, jag hann och orkade för den delen inte heller. Jag var helt slut! Först satt jag halva dagen och försökte plugga filmkunskap, sen blev det paus för träning med Tess, sedan tyckte vi att vi gjort oss förtjänt av lite subban, Subway that is! MUMS var det! Sen åkte vi hem till mig och bara tittade på dumburken samtidigt som jag försökte plugga och Tess hade sms-mani?! Haha, söt tjej det där, mellan varje sms, - Åh, va kissnödig jag är! Emmelie -- Gå på toa då?! Tess - Nä, jag orkar inte. Sen slutar det med att hon typ en halvtimme senare äntligen går på toa! Kanske inte så intressant för er att läsa men, jag tycker det är lite roligt! Haha, jag har dålig humor, jag vet ; )

I alla fall, nu sitter jag på skolan, två timmar tidigare(!), duktiga jag ska försöka plugga, eller ja, jag MÅSTE göra klart filmkunskapen idag, eftersom att jag, Tess & Johanna drar till Stockhom på torsdag morgon och kommer tillbaka på måndag kväll! Härligt! Can´t wait!

Nu måste jag väl börja antar jag, men först ska jag faktiskt ta och uppdatera mig på lite bloggar ;D Hejsvejs!

Hallå i luvan!

Sorry att jag inte skrev nå tinlägg häromdagen, såg att det är många som har varit inne flera gånge och kollat! Jag hann helt enkelt inte! :/ MEN, jag kan ju berätta nu istället då, i lördags hade jag mitt första foto-jobb! YES! Lite stressat och nervöst, men jag tror att bilderna blev ganska bra bra i alla fall! Nu kanske ni undrar vad jag fotade för något? Jo, jag fotade en f´örening/stiftelse eller vad man ska kalla det, Odd Fellow heter den vilket fall som helst. Betalt får jag också, när jag har fixat färdigt med bilder, jätteroligt!

Förutom fotandet på lördag förmiddag så har jag faktiskt hunnit med ganska mycket ändå!

*Tränat
*Gjort om i princip hela mitt rum
*Städat typ hela huset
*Pluggat
*Jobbat
*Färgat håret på mig själv

Haha, det sistnämnda var lite krångligt, men det gick, ska snart torka håret och se hur det blev! Men nu ska jag gå ner och äta, fisk hörde jag det ryktas om, MUMS! Hörs senare eller imorgon! PUSS på er!

RSS 2.0