Julafton!

Jag glömmer bort min blogg, det är lite synd för jag gillar att ha nånstans att uttrycka mig. Jag får helt enkelt skärpa till mig nästa år, kanske får bli nästa års nyårslöfte.

Det är ju som alla vet julafton idag! Det blir ju ingen riktig jul om man inte vaknar upp på Lingonstigen så jag åkte hit igår och sov över. Imorse öppnade jag och Jozzie morgonpaket, jag fick strumpor och en mascara, välbehövligt och bra. Sen kom Magdalena och Lars förbi och fikade och då blev det lite mer julklappsöppning i och med att de inte är med oss på kvällen. Fick en jättefin ljuslykta och ett fransk manikyr-set! Mer julklappsöppning blir det senare ikväll, nu ska vi strax äta. Har hunnit med en tur till kyrkogården också, tände ljus för farfar och även ett för Nina, det var väldigt fint där med alla ljus.

Nu ska vi äta lite och kanske kommer tomten förbi en sväng, man vet aldrig ;)

God jul!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/637545/images/2012/pic_50d88be59606ee5ab8a478db.jpg" class="image">


Mot nya äventyr

Nu har jag precis lämnat Härnösand för nya äventyr, mot Arlanda!

Puss!


Julmys

Imorse hade min chef tagit fram julgranen som vi alltid brukar ha på/i inglasningen på jobbet, och traditionsenligt så fick jag klä den! Anna-Karin och jag fixade granen som den ser ut på bild nummer ett, men jag tyckte att det fattades glitter, en riktig stjärna och vi skulle ju ha haft fler ljus.. Efter lunch hade chefen varit ute och köpt allt detta! Så jag och Erik "piffade" till den ytterligare och resultatet blev bild nummer två, supernöjd! Mysigt med julgran även på jobbet :)


RSS 2.0