Tisdag



Hallo! Idag är det synd om mig, jag är förkyld som ett AAAS! :( Helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men å andra sidan, blir det nånsin som man tänkt sig? NEJ!! I fredags började vi hemma hos mig och Erik dök upp lite senare, det blev krogen där vi mötte upp Pontus, P:son, Anna och Johnny bl.a :) Lite dans (riverdance!), mat och ganska mycket skratt senare så var man hemma i sängen på gott humör :D Bra kväll! Lördagen däremot, den glömmer vi! Det var inte alls lika roligt, lite dans, dryga människor som bara finns till för att göra livet surt för andra och lite mat, många kramra och pussar senare så hamnade man i sängen inte fullt lika glad som natten innan men men.  På söndagen blev det bio och snabbmat för hela slanten, jag, Johanna, Cebbe, Pontus och Erik gick och såg Kennny Begins, kanonfilm! Vasaru, jag vet! ;D

Som sagt idag och igår var jag/är jag sjuk, förkyld som en gnu :/ Men men ;P Fick glada nyheter av pappa idag i alla fall, på fredag blir det kinamat och bowling! :D Sedan ska jag vara barnvakt hela helgen! Idag blir det förhoppningsvis film ocg godis hos Krille och Sara med Johanna och Cebbe :)

Mitt hjärta är inte helt

Jag finns här, du finns här
Tillsammans finns vi här, fast inte på samma sätt som förut
Du finns här, men jag finns inte där
En oändlig cirkel som aldrig tycks gå sönder
Allting annat har gått sönder
Mitt hjärta är bara halvt, ditt är helt
Jag gav bort mitt hjärta för länge sedan, men jag fick inte tillbaka det helt igen
Det jag fick tillbaka var små små bitar som du trampat sönder
Jag vill ha mitt hjärta tillbaka
Men det kan du aldrig ge mig
Jag vill förlåta dig för det, men det går inte
Mitt hjärta är bara halvt, jag vill ha ett helt
Vad hände egentligen?
Du vet att jag inte tror på dina halvkassa lögner
Mitt hjärta är inte helt, det är trasigt
Ge tillbaka mitt hjärta helt igen
Laga mitt hjärta, fix me, I´m broken
Utan dig är jag ingenting


Hej där i natten!

01.42 är klockan, och här sitter jag och känner mig irriterad! Irriterad på min j*vla uppsats i Samhälle B, mina känslor, mina drömmar, ja jag är rätt iriiterad på allting faktiskt! Trött är jag också! Ingen frivillig som skulle vilja skriva min uppsats åt mig? ;) Nej, men jag är sjukt less på skolan nu! Nu vill jag ta studenten och resa och upptäcka resten av världen! Inte sitta här och skriva nån tråkig uppsats om mediernas framställning av brottslingar... Har suttit här rätt länge nu, och jag har en känsla av att jag kommer att sitta här några timmar till. Men jag har i alla fall musik i öronen, Volbeat just för tillfället :) Bra skit, skitbra!

Jag förstår inte hur jag ska orka med morgondagen och helgen, nu inatt blir det mer skrivande, sen börjar jag 12 imorgon och sen ska jag ut imorgon kväll också! Mycket ska hinnas med, jag måste försöka hinna med att städa också, både på jobbet och mitt rum, antingen ja senare idag eller imorgon, för på lördag ska vi ut igen! Söndagen tänkte jag spendera i sängen, kommer nog inte orka annat efter den här helgen, haha ;D Man är ju som en gammal tant, men som en vis man sa till mig en gång, "Man kan ju inte bara sitta hemma och läsa en bok och dricka varm choklad!?" Haha, vis vet jag inte om han är men det var det bästa jag kom på för tillfället :P Njae, han är inte speciellt vis, men snygg är han i alla fall, plus i kanten där! ;) You know who you are! I really hope you´re out tonight! Nä, nu ska vi inte vara sånna, tillbaka till uppsatsen och brottslingarna!

Skriver snart igen, håll utkik ;)

Puss&godnatt!
Jag älskar dig!

Hallo!

Nu var det ett tag sedan igen, men jag har haft fullt uppfaktiskt! Haha, jag har ju sprungit på seans med Johanna, varit på krogen och dansat rumpan av mig, utan att skämma ut mig den här gången faktiskt ;D Haha, mysig avrundig på kvällen blev det också, subway med trevligt folk! Kom inte i säng förren vid halv sex tror jag :) Seansen var väldigt spännande, ska absolut dit igen! Jag personligen fick ingen kontakt med någon, men det hade jag inte räknat med i alla fall. Köpte förresten en tarot-kortlek igår också, också spännande! Det är mycket som är spännande just för tillfället, haha ;D

I förrgår fick jag och Johanna för oss att vi skulle ta en promenad, sagt och gjort och vi hamnade till slut ute på smitingen! MYYS! Jag gillart! Fler sånna mys-promenader blir det, det har vi redan bokat! Och på tal om bokningar, vi har bokat upp vad vi ska göra på sista april, det blir grillnig och mys på sälsten med härliga människor! ASBRA! Jag är nöjd! Vad mer då? Jo, igår var jag ju ledig, så jag tog mig en sväng ner på gymmet, jag ska ju trots allt klämma in mig i en balklänning snart ;D Lite läskigt var det, för jag gick nämligen dit helt själv, STOLT! Nu måste jag fortsätta med Samhälle B, har det HEELA dagen idag :(

Lämnar er med lite bilder :) ENJOY!




VÅR !

Hej på er!

Jag lever! Haha, men jag orkar inte uppdatera här inne lika ofta, dels har jag inget behov av att skriva av mig som jag hade förut, allt är fortfarande lika rörigt, och dels så lyser solen ute så jag fösker vara ute så mycket som möjligt! Men jag kan ju iaf dela med mig av det jag gjorde i helgen. På fredagen var vi först hos Ecke och förfestade lite, jag, Johanna, Cebbe och Ecke. Sedan drog vi ner på krogen, dansade rumporna av oss innan jag plötsligt stack av nån anledning ;P Lördagen spenderade jag med mormor på en föreläsning om LCHF, nån diet som mormor var intresserad av. Mormor bjöd så jag var tyst ;D Har för övrigt också kommit på (tack vare föreläsningen) att jag ska läsa teckenspråk. Så, till hösten blir det förhoppningsvis teckenspråk och arkivkunskap, för att sedan ta mig vidare ner till Stockholm för att läsa skådespeleri. Kvällen spenderades (utan Johanna :( ) hos Dado och Olivia med Pontus, Patrik, Stefan, Sussie och Cebbe. Blev krogen även då, jag skämde ut mig rätt rejält, så där sätter jag punkt för den kvällen och hoppas att detta inte upprepas nu till helgen!

Nu till helgen ska jag först på en seans med Johanna på fredagkväll, sen blir det förmodligen dansgolvet! Lördag har jag inte planerat nåt för än, men kvällen bjuder nog på fest, om det blir som bestämt. Söndag betyder i vanlig ordning jobb, Mia och Klara, Parlamentet, Beck och sedan blir det sängen!

Det var min vecka det, ha en trevlig vecka, helg!


PUSS SAJAH, PUCKO!

Love it!

Du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

Hallå i luvan!

Tänkte bara kika in här och skriva några rader, har inte riktigt fått tillbaka min skrivar-känsla riktigt än, men ändå. Vart ska jag börja? Dagarna går, saknaden består. Ja, så börjar jag. För så är det, PUNKT. Annars då? Jorå, jag umgås med Cebbe, Johanna & Ecke rätt mycket. Fantastiska människor det dära! Finns alltid där, i vått och torrt, jag diggar er skarpt! Bara satt ni vet liksom ;) Vad mer då? Det blev krogen i helgen, både fredag och lördag! Hyffsat sliten var jag på söndagen. Men det var kul! Och den här helgen blir det utgång igen! Hoppas det blir minst lika roligt!

Nu blir det coop, ses när vi hörs!
 


Det blir aldrig samma sak!


 

NU !

I'm moving on
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I'm moving on

Poivron ! <3

Sans vous je ne suis pas entier! Pouvez-vous comprendre cela? Un plus un était un, vous ne se rappellent pas? Le non, maintenant un plus un est juste un demi.. Je t'aime, n'oubliez jamais cela, partout où vous êtes. Une partie de moi vous aimera toujours, n'importe ce que. Vous aurez toujours cet endroit spécial le plus proche de mon coeur! J'ai pensé que vous et moi étiez pour toujours, mais j'avais tort!

Några skills har man ju kvar, från att ha läst franska i fyra år ! Känns ganska skönt att ingen fattar det som står heller, även om en speciell kanske kommer ihåg mitt lilla trick? Paprikan ?


/ Demi d'Emmelie!


Bevis

Surfade runt lite och klickade mig fram till denna söta blogg, http://jhjonze.blogspot.com/ Detta är verkligen ett bevis tycker jag, på att det fortfarande finns något som kallas äkta och sann Kärlek. Även om jag har börjat tvivla på saker och ting, så är detta en sak som jag aldrig kommer att tvivla på. Jag trodde ärligt att jag hade hittat äkta och sann kärlek jag med, men jag hade fel. Jag lever från dag till dag, förhoppningsvis går det över, men det känns väldigt långt bort just för stunden. Fly kan man inte heller göra, TYVÄRR. Jag har varit hemma, sovit hos en kompis en hel helg, åkt till fjällen en helg och nu är jag lite längre söderut, men jag tänker ändå samma tankar, drömmer samma jobbiga drömmar. Man kan inte fly helt enkelt, jag har bestämt mig för att när jag kommer hem igen måste jag ta tag i det här. Ta tag i mig själv. Annars faller jag nog snart igen, på botten har jag varit många gånger, men den här någon tog mig alltid upp, nu måste jag ta mig upp själv. Klarar jag det? Klart jag gör! Jag är ju Emmelie, the one and only! Det finns ju ingen annan som är som jag! Ingen som är lika bra som jag, ingen som har dom kunskaper och finesser som jag har! Det du!


Blev ett litet pepp-inlägg till mig själv, som jag kan gå tillbaka till och titta på, när det blir jobbigt igen, vilket jag tror det kommer att bli ganska snart. Just idag, i den här stunden mår jag toppen, men imorrn är det lite osäkert. Jag tar dagen som den kommer helt enkelt, lösa problemen i den ordning dom dyker upp. Jag har visserligen lite att jobba på, men jag ska klara det! För jag är bäst! Någon gång ska jag också finna den där någon, men inte just nu, den här tiden som följer, den tiden behöver jag för mig själv. Du ville ha tid, jag har gett dig tid. Du vill ha mer tid, men till vilken nytta? Du hör inte ens av dig för att fråga hur jag mår. Antingen så bryr du dig inte, eller så orkar du inte. Jag kan inte tro att det är för att du inte bryr dig, för då skulle ju våra nästan två år tillsammans vara helt värdelösa, och det är nåt som jag vägrar tro på. För mig var det här dom bästa åren, jag sätter väldigt stort värde på dom. Haha, nu låter det som att jag är mitt uppe i världens kris, men det känns faktiskt lite så också. Jag förlorade det som jag älskar högst, och nu står jag kvar här ensam och trasig. Ja, jag känner mig rätt trasig, jag tappade en trygghet, en bästa vän och en underbar människa på alla sätt. Ensam är jag inte heller, jag har ju två av de bästa människorna kvar vid min sida, men det är inte samma sak. Han var ju han med stort H. Han. Det är han fortfarande, men jag var inte Hon för honom.

Blev lite personligt också, men det här är min blogg, mina åsikter och mina känslor. Framförallt Min sanning.

Utan dig är jag inte hel!
1+1=1 ! <3


Nu drar jag!

Gävle, ses!


I don´t need you!


RSS 2.0