Helg

Jag har haft en ganska skön helg, gav mig själv lite lov från körkortsboken och det är jag glad för! Har varit rätt trött så hade ändå inte orkat med den.. I alla fall, helgen såg ut som följer:

I fredags var jag och Tess på bio, vi såg Tim Burtons Dark shadows! Den var väldigt bra må jag säga! Efter det följde jag med henne hem för att pröva lite klänningar, ska nämligen iväg på en fest med 50-tals tema. Varje vår och jul så brukar vi på förvaltningsrätten ha en gemsam fest med tingsrätten och varje gång är det olika teman, och den här gången är det alltså 50-tal. Tess har så underbart mycket kläder och det är en fröjd att få pröva kläder hos henne! Lite senare blev jag hämtad av Christoffer och Rickard och vi for upp till vårdkasen ett tag och bara umgicks och pratade :)

Igår sov jag ut länge och åt en sen frukost/lunch, promenerade upp till mamma & co, hjälpte lillasyster med lite engelska och sedan bjöds det på strips och fläskfilé och det tackar man ju inte nej till direkt ;))

Idag har jag och sambon varit uppe och rensat lite på vinden, en vårrensning typ. Såg ut som att jag hade sjukt mycket saker men när jag hade rensat lite och städat så var det inte så mycket än då, så nu kan man åtminstonde gå där inne.

Just nu har jag precis kommit in efter att ha umgåtts lite med Christoffer och Jens, även denna gången for vi upp till vårdkasen innan vi for ner till lekparken här utanför. Känns som att jag har förfrusit mina fingrar, det var verkligen kallt ute.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med lite ljus och en bra film, vi hörs!

Puss!

Tidsinställt inlägg

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på vad jag har haft för mig de senaste månaderna, eftersom jag uppdaterat så sjukt dåligt.. Bildbomb!



Det snurrar i mitt huvud

Jag håller andan, jag andas. Jag tänker, jag slutar tänka. Jag ser glad ut, jag ser ledsen ut. Jag vill göra allt, jag vill göra ingenting. Jag vet precis vad jag vill, jag vet inte alls vad jag vill. Jag är arg, jag skiter i det. Jag är besviken, jag känner mig sviken. Jag försöker, ingenting hjälper. Det är kallt, det är tomt. Jag önskar så otroligt mycket att jag kunde förstå, jag är glad att jag inte förstår. Jag vill försöka skriva ner alla ord, jag hittar inga lämpliga. 

Jag har i alla fall lärt mig någonting av allt det här: att aldrig lita på någon annan, verkligen ingen annan. Jag litar inte ens på mig själv längre.

RSS 2.0