I baked today, and cut my hair!


Fick just en sån lust att blogga!

.. fast jag inte har så mycket på hjärtat den här gången heller.. Men jag kan ju börja med att berätta om det var någon som undrade att jag hade verkligen skitkul ute i helgen, verkligen :) det lönar sig att bestämma sig för vissa saker, som att folk inte ska få fucka upp ens huvud, sedan att personen inte ens var med den här gången kan man ju kalla för försprång, men nu är jag med i matchen!

Äsch, nu pratar vi om något annat, något trevligare! Det är fettisdagen idag, och eftersom jag inte är något större fan av semlor så bakade jag en kladdkaka istället som just nu står i frysen, mumma! Medan jag väntar på den så sitter jag och letar jobb, varför kan det inte bara "ploppa" upp ett jobb som jag har BEHÖRIGHET att söka? Vavava? Sedan vart det är någonstans, det bryr jag mig faktiskt minst om, det enda kravet jag har är att det inte är nåt försäljningsjobb som innehåller telefoner, been there, done that! och jag gillade det inte, faktum är/var att jag hatar det! så, det är ingen som känner att dom sitter på ett perfekt jobb till mig? Nej, jag trodde väl inte det.. men man kan ju alltid önska. 

Nej, usch vilket negativt inlägg det utvecklades till på slutet, det var inte det som var meningen, nu tänker jag inte ljuga och säga att jag är nöjd med min tillvaro, men jag ska fixa det. Jag SKA fixa det! Det är bara så svårt ibland, allt handlar egentligen bara om pengar, pengar och kontakter förresten. Jag ska tala klarspråk, jag vill inte bo här. Inte hemma, inte här, inte i den här staden, nej inte ens i Norrland om jag ska vara helt ärlig! Men, problemet är ju pengarna, jag studerar bara så min inkomst är ju inte så stor. och om man inte har världens största inkomst och dessutom inte vill bo i den här delen av landet, då måste man nästan uteslutande ha kontakter, har kollat upp boende i Göteborg t.ex och i vår såå vackra huvudstad (som jag har bestämt att jag ska bo i, i nåt skede i livet. Jag är förälskad helt enkelt!) men man måste ju stå i köer i gud vet hur länge och dessutom måste man betala för att stå i kön, skulle man sedan få en lägenhet så måste man återigen betala, för att de anser att de ha hjälpt dig att hitta lägenheten, i sthlm kostar det här 2000!? Hemskt om du frågar mig! 

Nej, nu ska kladdkakan ut och ätas,
och jag ska fundera vidare på det här!
Kan hända att jag gör något radikalt,
har många idéer så vi får väl se,
men som sagt, jag ska fixa det här!
CIAOCIAO för den här gången!

FREDAG står det, pucko!

Då provar vi igen då, fest ikväll! Underbara människor, bra musik och nåt gott i glaset, nu KÖR VI! :D

och den här gången ska du inte få fucka upp mitt huvve,
I´m prepared this time!
LOSER!

RSS 2.0