Sista april 2011

Då var det dags igen, nu är det sista april igen! Jag tyckte det nyss var det :P Som traditionen säger så blir det grillning på Sälsten! Jag gillar den traditionen, jag tror dock inte att den kommer leva vidare så värst länge, vi blir bara färre och färre hela tiden.. lite tråkigt, men men. Det flesta tycker att det är så kallt, men jag, Emelie, Sanna & Joa är järngänget så vi kommer såklart att vara där! Sen kommer faktiskt några till ;D Får se hur länge vi blir kvar ikväll, men nu är åtminstonde solen ute och joinar oss, underbart!



Jag och Emelie förra Valborg <3

Nej, nu ska vi fixa musiken till kvällen!
PUSS och Välkommen Våren!

 


Fredagsmys!

Jag hann inte uppdatera något igår, blev så stressigt efter jobbet. Jag var nämligen bjuden till Tess & Henke på mat igår. Tess hade lagat en grymt god tre-rätters middag till henne och mig, till förrätt var det skagen toast, med egengjord skagenröra, till varmrätt kyckling filé fylld med nån god ost och soltorkade tomater och slutligen till efterrätt hade hon bakat en Schweizernöt tårta och till detta drack vi några glas sparklingvine, sjukt gott var det! Efter det gick vi på bio och såg den här; 



Den var faktiskt riktigt bra! 3 av 4 toasters! Efter bion satt vi oss på "stjärtvärmarna" och pratade gamla minnen och skrattade i typ en och en halv timme, grymt rolig kväll! 

Nu måste jag dock fortsätta städa mitt rum, ha det!
PUSS!



Stockholm

Heej!

Så var den här veckan snart slut! Känns som det är måndag eller tisdag bara, kan bero på att jag var i Stockholm tisdag och onsdag! Visserligen på tjänsteresa, men i alla fall! Helt själv åkte jag dessutom! Jag var på en utbildning i arkiv på Kammarrätten. Verkligen intressant kurs måste jag säga! Jag har fått mycket större förståelse för hur det ser ut och hur det egentligen ska se ut i ett arkiv. Häftigt tyckte jag också att det var att vi käkade lunch på Svea Hovrätt båda dagarna ;)

Hann även med lite shopping och jag gick faktiskt på teater också, själv :P Molières Tartuffe, otroligt bra teater, jag njöt varenda sekund! Medverkande var bl.a Johan Rabeus, Dan Ekborg och Marie Robertson. Åh, jag önskar att jag var mer i Stockholm! Mer teater åt folket! <3



Fantastiskt hotell bodde jag på också, Nordic Sea Hotell, rekomenderas varmt! Vilket badrum alltså! Det var jag mest imponerad över, hur stort som helst! Dessutom hade jag dubbelsäng, hur härligt är inte det? Något annat som var rätt häftigt med det hotellet var att dom har en isbar längst ner, man får låna vinterkläder och sedan kan man ta sig en drink där inne i kylan ;D


Nu måste jag dock krypa ner i säng, kommer kanske någon liten uppdatering imorgon om mina planer för helgen, om jag hinner.

PUSS!

"Nu är det lördag igen.."

Tjena!

Jag är mitt uppe i all renovering just nu, har varit i lägenheten och rivit hela dagen! Jag börja se ljuset i tunneln, finally! Erik och Cebbe kom förbi idag också, och de rev en hel vägg i köket på typ en kvart, det är vad jag kallar effektivt ;) Jag ska lägga upp lite bilder senare :)

Det var allt för idag, tjaoo!

Som natt och dag


Man vandrar runt i sin egna lilla såpbubbla och tänker att man har så mycket tid kvar, tills det plötsligt händer och man inser att man inte alls har all den tid man trodde.. Livet är allt för kort, ta vara på ljuset innan lågan brinner ut..

Där, bortom horisonten, där ska vi ses en dag <3

RSS 2.0