<3



Mamma, Jossan & jag :)

Update!

Var länge sedan det skrevs något vettigt här! Jag har börjat jobba nu i alla fall och än så länge så trivs jag och jag tycker att det verkar roligt! Går in på min tredje vecka imorgon, tiden går så snabbt ibland. 

Den här helgen har det bara varit slapp-helg på schemat! I fredags vart det film hos Johanna med Leila och Sofia, och man kan ju sammanfatta det som mycket roligt! Vi busringde några i Sofias telefonbok och frågade om de skulle med på rensafari ;) Alla nappade faktiskt! Jag skulle ha med brödrost och de skulle stå för falukorven ;D Alla samtal kördes självklart på bred norrländska dessutom :D 

Igår spelade jag Guitar Hero nästan hela dagen så kvällen ägnade jag åt krattning ute och jag och lillasyster spelade lite badminton och sedan satte vi upp studsmattan :) Idag hade lillasyster fotbollsmatch så då var vi där och kollade, de förlorade dock, men de var duktiga ändå :) 

Just nu verkar det bli en snabbtripp till Birsta, måste köpa nya skor, både inneskor till jobbet och vanliga uteskor, mina är såå trasiga!

Ikväll tänkte jag, Leila, Sofia & Johanna gå upp till Artis och tända ljus.. Otroligt tragisk händelse dessa mord.. Tankarna går runt runt i mitt huvud och man fattar inte varför. De sägs ju att allt som händer har en mening och att efter regn kommer solsken, men det är just dessa saker som jag tycker motbevisar detta. Jag menar vad var det för mening med det här? och hur ska de nånsin kunna bli solsken efter detta ösregn? Nej, tankarna går till familjen och deras vänner, men en tanke går faktiskt även till den skyldige till detta tragiska. Kan vara svårt att förstå, men något måste var fel hos den här personen, annars skulle detta inte hända, så jag tänker även på honom i denna tragiska händelse. Jag vill dessutom göra klart att jag absolut inte försvarar varken han eller hans handlingar, men något måste vara galet.



Vila i frid

..

men det är oftast för bra för att vara sant..

Haha,

Plötsligt händer det! och sen igen!

RSS 2.0