Fredagsmys!

Ikväll kom Erik hit och såg på film, When in rome, ganska rolig film :) Han var för övrigt trött så han skrattade åt allt i princip, och när han skrattar, ja då går det inte att låta bli att skratta själv! Väldigt rolig kväll, det var välbehövligt efter den här veckan! Inget, och då menar jag inget har gått min väg på hela veckan, jag är förbaskat glad att den är slut snart! 

Annars då? Jo, det rullar på. Får mina små fnatt ibland och tycker att allt var bättre förr, har till och med börjat skriva på en insändare till tidningen? Om jag nu skickar in den är ju en helt annan sak förstås.. Hm, mer om den en annan gång kanske, för nu ska jag sova!

God natt!
PUSS!



Ikväll tänker jag..

.. ha en Emmelie kväll alldeles för mig själv! Ska träna om ett tag, duscha, köra inpackning i håret, fixa naglarna och kika på lite film. Tro om det kanske blir Stockholmsnatt eller Miss Kicki..

Seeyah!

PUSS!



Update; The last song blev det, och som jag grät! Vackervackervacker film!

Lovelovelove

Härliga tider, bara en arbetsdag kvar innan helgen infinner sig! Hela helgen kommer jag tillbringa i lägenheten, måste riva mer tapeter och försöka bestämma mig för vilket golv och vilka tapeter som ska införskaffas. Har iaf tänkt mig en fondvägg i vardagsrummet med svarta ränder och lila i sovrummet och köket får nog bli vitt eftersom luckorna ska vara svarta.. får se hur det blir! 

Jag såg filmen G - som i gemenskap ikväll, så underbart bra film, för att inte tala om musiken i filmen! Jag har konstaterat det förut och jag gör det igen; JAG ÄR FÖDD PÅ HELT FEL ÅRTIONDE! Tänk om man hade fått varit född på säg 60-talet nån gång och bott i Stockholm! Så underbart, tänk om man hade fått äran att se t.ex Imperiet, Chattanooga, Nationalteatern, Reeperbahn eller varför inte Lustans lakejer, Magnum bonum, Brända barn eller Ebba Grön?! Klicka på någon av skivomslagen så kommer du till min helsköna lista med dessa underbaringar!



Nu ska jag städa undan lite kläder och sen ska jag se BB, riktigt sick program, men jag kan inte sluta titta! Nicky Sthlm är ju för söt!

PUSS!

RSS 2.0